Poker Stars
Re: Poker Stars
Mňa by zasa nenapadlo že hráš cez web
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
3Sammy napísal:Mňa by zasa nenapadlo že hráš cez web
myslene to bolo tak, ze on si instaloval hernu z P****Stars.net nie ze hra cez browser
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Ahoj potřebuji pomoc !!!!!!!
jestli ju tu někdo kdo hraje multitable na P****Stars. Nejdříve jsem hrál na B**fair a potom na B**n NL 10 a postupně NL 25 kde jsem udělal bankroll cca 3 000 usd (cca 1 rok). Nyní jsem přešel na P****Stars NL25 a tam nejsem schopen vyhrát vůbec nic - 550 USD / 30 000 hands. Když pominu badbeaty kdy opakovaně prohrávám se 2, 4, 8% na flopu - tak můj hlavní dotaz směřuje na KK. Za 30 000 hand stálo mé KK 25 x proti AA. Holdem manager mám ale většinou se o nějaké zrovna moc TIGHT týpky nejednalo a co je ještě nejhorší většinou se to stává na late pozice vs blindy. Prosím o radu co s KK na P****Stars popř. jak hrát multitable.
Díky za odpovědy a pomoc
jestli ju tu někdo kdo hraje multitable na P****Stars. Nejdříve jsem hrál na B**fair a potom na B**n NL 10 a postupně NL 25 kde jsem udělal bankroll cca 3 000 usd (cca 1 rok). Nyní jsem přešel na P****Stars NL25 a tam nejsem schopen vyhrát vůbec nic - 550 USD / 30 000 hands. Když pominu badbeaty kdy opakovaně prohrávám se 2, 4, 8% na flopu - tak můj hlavní dotaz směřuje na KK. Za 30 000 hand stálo mé KK 25 x proti AA. Holdem manager mám ale většinou se o nějaké zrovna moc TIGHT týpky nejednalo a co je ještě nejhorší většinou se to stává na late pozice vs blindy. Prosím o radu co s KK na P****Stars popř. jak hrát multitable.
Díky za odpovědy a pomoc
- comandante
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
1. nehraj KK
2. odinstaluj si P****Stars
3. ked je toto tvoj najvacsi pokrovy problem than gratz
3. ked je toto tvoj najvacsi pokrovy problem than gratz
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Dik za radu, stačilo by jen jestli s tím máte někdo podobná zkušenosti gratz
- comandante
- Založený: Jan 2010
emjayko napísal:1. nehraj KK
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
comandante napísal:Dik za radu, stačilo by jen jestli s tím máte někdo podobná zkušenosti gratz
nic si z odpovede emjayko nerob.
On je taky vtipalek
Ano kazdy mame dobre aj zle dni,tyzdne (a niektory ako ja mesiace) ked sa nam nic nedari.
Vitaj na fore.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
imo ban
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
SK/CZ turnaje na pokestars
No tak ja neviem... cely den rozmyslam ze si pojdem zahrat jeden z tych turnajov pre CZ/SK hracov a nemohol som ho najst za 20 min Teraz neviem ci som ja taky blby (sa mi nezda) alebo to tam niekam popresuvali alebo to tam nebolo.... Mohol by mi niekto prosim vas povedat kde sa presne tie turnaje nachadzaju? Uz som ich tam videl parkrat a aj som hral ale dnes som to jednoducho nenasiel.
Aj ked som nasiel nejake Sk/CZ turnaje ale to bola nejaka liga a pytalo si tam odomna heslo... takze teraz fakt neviem :-))
Aj ked som nasiel nejake Sk/CZ turnaje ale to bola nejaka liga a pytalo si tam odomna heslo... takze teraz fakt neviem :-))
- party77
- Založený: Okt 2008
Re: SK/CZ turnaje na pokestars
party77 napísal:No tak ja neviem... cely den rozmyslam ze si pojdem zahrat jeden z tych turnajov pre CZ/SK hracov a nemohol som ho najst za 20 min Teraz neviem ci som ja taky blby (sa mi nezda) alebo to tam niekam popresuvali alebo to tam nebolo.... Mohol by mi niekto prosim vas povedat kde sa presne tie turnaje nachadzaju? Uz som ich tam videl parkrat a aj som hral ale dnes som to jednoducho nenasiel.
Zatial tento rok neboli, mozno to este obnovia. Treba len sledovat v herni. Viac neporadim tiez to tam hladam obcas
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.