tucniak napísal:Pises ze nemas vybalancovane 5 bety, ako budes balancovat callovanie cold 4 betov za tak velku cast stacku..?
heh, to sa asi neda balancovat 100BB deep. vase nazory mi rozsirili obzory, toto nie je vhodny spot na slowplay ani super nie je vhodny.
Rocky
perfektna analyza supera (ano je to ABC reg), nie je nahoda, ze hras ine stakes ako ja. aj ten fold na turne, ja som to foldnut nevedel.
Magnus napísal:Strong hand = play strong
uz som ta chcel napomenut, ze kde si nechal svoju oblubenu vetu " nechapem, preco ludia hraju silne ruky ako slabe a naopak"
nesklamal si! +1 aj za ten fold na turne.
sudden napísal:To si fakt cakal, ze nejaky 20/16/6 hrac na NL20 bude 2 barrel bluffovat v cold4betnutom pote ?
Neviem, co som presne cakal. Asi to, ze na blank turne alebo ked mu turn spravi nejaku equity tak posle zvysok.Tieto spoty nemam az tak zazite. Ty pozries na cisla 20/16/6 a hned ho zaradis, ze tento hrac mi skoro nikdy ten turn nebluffne. aj ja to chcem vediet takto
3flash3 napísal:PS: Ak máš na niekoho 5,5k rúk a nevieš ako hrá pomaly každom spote, tak neviem čo si všímaš pri hre, aké si píšeš poznámky alebo na čo máš HEM.
mam na neho relativne vela ruk, i ked na inych regov mam ovela viac ruk... Ale problem je taky, ze:
1) cold 4bet nie je taky casty move (urcite nie u neho).
2) v HEM1 sa neda vytiahnut cold 4bet hands. Alebo aspon ja to nedokazem.
3) nevidel som vela jeho showdownov vo 4bet spotoch. (mozno 2-3 ks).
4)inak mam na neho asi 25 riadkov poznamok
Zaverom: typek mal AQo.Tato ruka a diskusia mi rozsirila obzory. Tento spot (t.j. proti takemuto superovi, ktory nie je maniakalna opica) nabuduce budem riesit pushom PF, ak budem mat monster. On mi tam totiz casto callne JJ-QQ a AK a malokedy tam bude mat bluff ako AQ a horsie.
Ku callu mu pomoze aj to, ze ma na mna (tak isto ako ostatni regovia proti ktorym hram) history, ze som schopny sa stacknut light (middle par, AQ), to znamena, ze som mal svoj viac loose image vyuzit prave takto.
dik este raz.