- No a scim bude 5bet shove cez tvoj 4bet? myslis, ze s JJ alebo s AQ? Ktore tam samozrejme ani nemusi 3betovat... a 3betuje len nejake junk ruky/blockery a value handy?
ano pri odhadovanej range a fold to 4bet 60+ som predpokladal, ze SB vs BTN mi tam bude default 5bet posielat JJ+ AQ+
- Ale ved ked to je tak profitabilne preco si ne4betoval? Preco si neraisoval flop? Dovod mi pride, ze si tu ruku hral pasivne a dufal si, ze tam ma totalny air. Dostavas sa do spotu, kde nevies co mas robit a to este na uplne super flope, keby tam prislo A/K na flop tak to foldnes a tuto ruku ani nikam nepostnes.
vsak ja netvrdim, ze som to zahral dobre, nepostol som to sem preto lebo som sa chcel pochvalit, pozrite ako super som to zahral
napisal som, ze preflop a flop mi to prislo ako std, nehovorim, ze to je 100% spravne
Ax flop samozrejme dobry nebude, ak tam pride random broadway karta tak to este neznamena automaticky giveup nie ?
- Ten clovek nateba moze uplne ine staty ako ty pises a takisto moze hrat uplne inu hru ako ocakavas. Ak tam ma A4o, fajn zahral to spravne a ty ked to chces zahrat spravne tak to foldnes, alebo 4b/f (pripadne call, kedze je to podla teba +ev).
ano moze, ale z niecoho vychadzat musim
Z mojho pohladu je to fold, 4betoval by som skor nejake Ax/KQ nejake ruky co maju blockery na nuts. Z toho co si napisal, vyzera ako menej agresivny.
ako 4bet bluff by Ax handy boli lepsie, ale o 4bet bluffe s TT som neuvazoval vobec
a foldovat TT v takejto situacii s tym sa stale nejako zmierit nedokazem
Niesom momentalne hrac, ktory ma taky edge, aby som si mohol dovolit hrat taketo ruky a nekrvacat tam. Z toho ako si tu ruku zahral mi pride, ze ten edge nemas ani ty a preto som ti napisal moju radu
je to mozne, tiez si nemyslim o sebe, ze som nejaky uberplayer, ale stale si myslim, ze TT mozem hrat v takomto spote ziskovejsie ako foldom na 3bet
dakujem za snahu, beriem na vedomie, ale myslim, ze na niektorych veciach sa fakt zhodnut nedokazeme