___Mortylen___ napísal:Imo je viac value v odcallovani jeho barrelov, pripadne aj foldnut na later streets ak pridu velmi zle karty, ako v tlaceni stackov dnu na flope, kde velmi nevidim s cim nas zaplati, co porazime dostatocne casto. A sme IP a mame dobru hratelnost.
No ale podľa tejto teórie ani nikdy nezistíš s čím ťa na flope odcalluje, keď budeš radšej slepo platiť až do riveru alebo poprípade zahodíš. Keďže je jeho range taká wide preflop. A btw, nikde nie je napísané, že sa s nami na flope bude stackovať.
Ono je to nakoniec aj tak iba všetko o cite pre hru, o uvedomení si image (vlastnej (ako nás vníma) a súperovej), chápaní pár statov a pokúsiť sa nerobiť všetko ako ostatní, čo majú vždy napísané „na čele“ aké majú karty, keď napríklad nie si v hre a iba sa pozeráš na handu iných. 90% rúk vždy vieš pred showdownom čo otočia, lebo sú predvídateľní. A pokri ide práve o to, aby boli tvoji súperi na vážkach. A nie aby si boli istí, že keď raisneš takýto flop, tak máš vždy set alebo flush draw + 2 overs. Koniec koncov, aj tak každý rozmýšľa pri hre inak a preto je poker taký skvelý.
Ty vidíš value v callovaní v tomto spote, ja skôr v raisovaní flopu. Tvoje argumenty sú dobré, len ja preferujem iný štýl hry, takže naše názory sa rozchádzajú. O tom, čo je lepšie a horšie môže polemizovať aj týždeň a aj tak sa nedopracujeme k definitívnemu záveru. Lebo každé má svoje pre a proti. Aj z tohto dôvodu sa len výnimočne zapájam do diskusií o stratégiách, lebo mám pocit, že to nikam nevedie, pokiaľ už máš niečo odohraté a nie si úplný začiatočník, že potrebuješ vysvetliť základné spoty.