Holdem manager
Re: Holdem manager
Ja to mam takto:
Vsak im rovno napis na support, podla mna s tym antivirus nema nic
EDIT: Ten licence kod je vybieleny na tom obrazku
Vsak im rovno napis na support, podla mna s tym antivirus nema nic
EDIT: Ten licence kod je vybieleny na tom obrazku
Naposledy upravil Schmeichel23 dňa 19 Jan 2012 17:04, celkovo upravené 2 krát.
- Schmeichel23
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 15 krát/5 krát
Aby to bolo jasne, ten licence key tam dole by mal byt normalne cely napisany. (schmeichel to zrejme vybielil) Ak nie je, treba im urcite napisat na support, antivir s tym urcite nic nema.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:Aby to bolo jasne, ten licence key tam dole by mal byt normalne cely napisany. (schmeichel to zrejme vybielil) Ak nie je, treba im urcite napisat na support, antivir s tym urcite nic nema.
Jasne ale ja tam nemam cely ten oddiel /LICENSE KEY/
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
napis na support sem:
sales@holdemmanager.com
ak mate nejaky problem s HEMkom, s ktorym si neviete poradit rozhodne odporucam napisat na ich support, su velmi ochotni.
sales@holdemmanager.com
ak mate nejaky problem s HEMkom, s ktorym si neviete poradit rozhodne odporucam napisat na ich support, su velmi ochotni.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:napis na support sem:
sales@holdemmanager.com
Idem sa o to pokusit ale po ang. neviem skoro nic,takze to je moj problem.
- YOSSARIAN1980
YOSSARIAN1980 napísal:...
Si si isty, ze tie peniaze im uz prisli? Akym sposobom si to platil?
-
platil som visa . v MY ACOUNT V oddeleni transaction mam status tej platby APROVED to je schvalene ci?peniaze my z uctu odisli,dostal som upozornenie z banky.
- YOSSARIAN1980
YOSSARIAN1980 napísal:platil som visa . v MY ACOUNT V oddeleni transaction mam status tej platby APROVED to je schvalene ci?peniaze my z uctu odisli,dostal som upozornenie z banky.
No mozno je to aj v tom. Pri platbe kartou totiz ten kto ma peniaze dostat (v tomto pripade HEMaci), tie peniaze realne dostanu az neskor, niekedy aj o tyzden. Je to tak osetrene kvoli riziku zneuzitia karty (ak ju niekto ukradne, HEM musi peniaze vratit, ale kod ty uz by si mal ). Tak mozno oni kvoli tomu cakaju. Neviem, mozno je to v tom. Kazdopadne najlepsie by bolo sa na to spytat supportu.
-
A_Rimmer napísal:YOSSARIAN1980 napísal:platil som visa . v MY ACOUNT V oddeleni transaction mam status tej platby APROVED to je schvalene ci?peniaze my z uctu odisli,dostal som upozornenie z banky.
No mozno je to aj v tom. Pri platbe kartou totiz ten kto ma peniaze dostat (v tomto pripade HEMaci), tie peniaze realne dostanu az neskor, niekedy aj o tyzden. Je to tak osetrene kvoli riziku zneuzitia karty (ak ju niekto ukradne, HEM musi peniaze vratit, ale kod ty uz by si mal ). Tak mozno oni kvoli tomu cakaju. Neviem, mozno je to v tom. Kazdopadne najlepsie by bolo sa na to spytat supportu.
diky moc páni, idem pisat.
- YOSSARIAN1980
http://www.holdemmanager.com/store/poker-sites.php cize staci ak nahram 250bodov na party pokry a dostanem na email serial na HM2? Netreba sa najprv regnut na ich stranku, alebo nieco podobne
- alive
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.