Holdem manager
Re: Holdem manager
a kde stiahnem ten najnovsi update? Potom to budem musiet znova instalovat alebo ako to updatnem?
- zralooq
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
na stranke hemka, update potom instalujes do adresara HEM. ci ti to ale potom pojde s tou tvojou skvelou kopiou neviem.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Hmm... Na ich stranke som to nenasiel. Musim tam byt registrovany? niejde to nahodou ten update len pre tych ktory si zakupili original verziu HM?
- zralooq
nie samozrejme maju aj verizu pre piratov
http://forums.holdemmanager.com/manager ... e-fix.html
http://forums.holdemmanager.com/manager ... e-fix.html
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
V poslednom case mam problem s poznamkami v HM, ked si pocas session alebo aj pri review v replayeri napisem k hracovi poznamku, casto sa mi stane, ze par sekund po ulozeni ta poznamka zmizne (na par sekund sa tam normalne objavi a po chvili sa strati) a musim ju napisat znova, nie je to vzdy, ale stava sa mi to niekolkorat za session a je to dost tiltujuce, naviac vzdy po dopisani musim kontrolovat ci tam ta poznamka ostala. Nemate s tym niekto skusenosti pripadne napad co s tym ?
Docital som sa nieco o tom na HM fore, kde sa niekto pytal presne na tuto istu vec, ale nic uzasne mu tam neporadili. Nakoniec mu tam radili, ze si ma spravit novu databazu a nejake podobne zlozite nezmysly, ktorych sa dost bojim
edit:
nasiel som este toto:
idem vyskusat aspon ten reindex, to vytvranie novej databazy sa mi stale nejako nepaci
Docital som sa nieco o tom na HM fore, kde sa niekto pytal presne na tuto istu vec, ale nic uzasne mu tam neporadili. Nakoniec mu tam radili, ze si ma spravit novu databazu a nejake podobne zlozite nezmysly, ktorych sa dost bojim
edit:
nasiel som este toto:
Please try a reindex of your database via pgadminIII->maintenance.
if that doesn't help you should create a new database and reimport all your hands (+notes +summaries).
idem vyskusat aspon ten reindex, to vytvranie novej databazy sa mi stale nejako nepaci
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Diki Kubo dufam, ze sa mi to podari nejako zpojazdnit
- zralooq
dnes tie poznamky blbli aj mne, nejaky cas som moc nehral - zrejme prechadzam na HEM2 uz uplne.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Feature requests only for HEM v2
Som pisal supportu, ze ci prijimaju este feature request pre HEM v1. Odpisali:
Paze. Pritom som im chcel zaslat tak coolove vychytavky ako:
1. V prehlade ruk okrem winning hand ukazat aj stlpec so 2nd best hand ( lebo v pripade ked Hero vyhra spot, tak v tom prehlade neni vidiet, co mal super v showdowne, treba rozkliknut handu do replayera alebo pozriet history a to je otravne)
2. Ked prekliknem z CG casti na Tourney tak mi ostava zvoleny rovnaky hero aj network, moj problem je, ze CG som hral na inej sieti ako MTT a ked to hram sucasne a chcem si nieco v HEMe pozriet, musim vzdy menit Hera. Priklad MTT na B**n a CG na Doxxe a chcem si pozriet nieco v hand history a musim furt preklikavat.
3. Ked sa prepinam z poker klienta do HEM, a prepnem si nejaku cast, HEM automaticky spusti vyhladavaci request do databazy a cely comp mi to spomali, niektore aplikacie idu ale napriklad Doxxbet mi uplne zamrzne na ccca 20 sekund, vcera som len kukal ako mi foldne KK a predo mnou akcia raise a call. Proste ked sa clovek preklikava v HEMe tak by to malo ukazovat posledne vysledky aj v Reports, aj v Sessions aj v Hands a refreshnut ich, az ked manualne stlacim request, lebo to zbytocne zatazuje komp (niekedy sa podari aj missclick na inu cast fora, kam som nechcel ist).
4. ked si ukladam obrazok grafu na disk, ako predvoleny folder mi vzdy slahne Filters subdir v ramci holdem managera, ovela logickejsie by bolo bud My Pictures, Desktop alebo proste last used folder.
5. Uvital by som report Winrate podla mnozstva hranych stolov paralelne. Ci mam vyssi winrate pri 4, 6 alebo 9 stoloch.
No budem musiet toto nareportovat pre HEM2, ale este ho nemam installed, nejak sa bojim vsetkeho noveho, pockam, kym vychytate vsetky zasadne chyby a potom prejdem (ked uz bude na obzore HEM3
HM1 will be supported in critical parts - like Stars HH changes in January.
We have no plans to add new features in HM1.
If you have feature requests for HM2 - feel free to send them.
Paze. Pritom som im chcel zaslat tak coolove vychytavky ako:
1. V prehlade ruk okrem winning hand ukazat aj stlpec so 2nd best hand ( lebo v pripade ked Hero vyhra spot, tak v tom prehlade neni vidiet, co mal super v showdowne, treba rozkliknut handu do replayera alebo pozriet history a to je otravne)
2. Ked prekliknem z CG casti na Tourney tak mi ostava zvoleny rovnaky hero aj network, moj problem je, ze CG som hral na inej sieti ako MTT a ked to hram sucasne a chcem si nieco v HEMe pozriet, musim vzdy menit Hera. Priklad MTT na B**n a CG na Doxxe a chcem si pozriet nieco v hand history a musim furt preklikavat.
3. Ked sa prepinam z poker klienta do HEM, a prepnem si nejaku cast, HEM automaticky spusti vyhladavaci request do databazy a cely comp mi to spomali, niektore aplikacie idu ale napriklad Doxxbet mi uplne zamrzne na ccca 20 sekund, vcera som len kukal ako mi foldne KK a predo mnou akcia raise a call. Proste ked sa clovek preklikava v HEMe tak by to malo ukazovat posledne vysledky aj v Reports, aj v Sessions aj v Hands a refreshnut ich, az ked manualne stlacim request, lebo to zbytocne zatazuje komp (niekedy sa podari aj missclick na inu cast fora, kam som nechcel ist).
4. ked si ukladam obrazok grafu na disk, ako predvoleny folder mi vzdy slahne Filters subdir v ramci holdem managera, ovela logickejsie by bolo bud My Pictures, Desktop alebo proste last used folder.
5. Uvital by som report Winrate podla mnozstva hranych stolov paralelne. Ci mam vyssi winrate pri 4, 6 alebo 9 stoloch.
No budem musiet toto nareportovat pre HEM2, ale este ho nemam installed, nejak sa bojim vsetkeho noveho, pockam, kym vychytate vsetky zasadne chyby a potom prejdem (ked uz bude na obzore HEM3
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
nabokow napísal:dnes tie poznamky blbli aj mne, nejaky cas som moc nehral - zrejme prechadzam na HEM2 uz uplne.
zda sa ze reindex databazy pomohol (netusim co to je, ale spravil som to podla navodu ), funguje to zatial normalne
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
som v koncoch pls help. ako najdem v HEMe staty, ktore chcem pridat do HUDu:
- BB betne flop ked PF SB limpol (stab flop v limped pote)
- to iste zo SB
- fold to stab flop
a ako spravim nove okno v HUDe?
diky
- BB betne flop ked PF SB limpol (stab flop v limped pote)
- to iste zo SB
- fold to stab flop
a ako spravim nove okno v HUDe?
diky
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.