Holdem manager
Re: Holdem manager
Chod cez Control Panel->Folder options (moznosti priecinka)->Zalozka view (zobrazit)
Tam potom ten riadok Hide protected operating system files (skryt systemove subory), treba odskrtnut.
Tam potom ten riadok Hide protected operating system files (skryt systemove subory), treba odskrtnut.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ahoj.
Zacinal som sa vaznejsie zaoberat s HM2.
Je tam take nieco, ze Harrington HUD.
Su tam vynikajuce staty, hlavne ak na niektoru ukazem.
Pripojil som tri obrazky, ktore neviem vyvolat nastavenim ziadnych statistik. (alebo to neviem spravit iba ja)
Su to tie, o ktorych som dal obrazky.
Diky za radu.
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
A_Rimmer napísal:Chod cez Control Panel->Folder options (moznosti priecinka)->Zalozka view (zobrazit)
Dakujem, podarilo sa
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to Zoling
neviem ake Harrington HUD myslis ale ak chces tie staty co mas na obrazku dostat na stol (do popup okna) tak to mozes spravit takto :
HUD Options --- Popup designer----a tam hore si postupne prepinaj vsetky moznosti popup okien (zobrazia sa ti)
Nazov tych ktore chces si zapamätaj ( napr. hned ten tvoj prvy obrazok sa tam vola Aggression)
Potom chod do HUD Options --- Main Popup a tam hore si z praveho okna prehod taky nazov popupu co si si vyhladal v predchadzajucom kroku.
Takyto main popup sa ti zobrazi pri kliknuti na staty na stole.
Ak len chces aby sa ti konkretny popup zobrazil len pri ukazani myši na konkretny stat (len ukazanie, nie kliknutie) tak :
HUD Options --- Stat Appearance ----vyberies statistiku na ktoru ked ukazes sa ti zobrazi novy popup---a v polozke popup si zvolis nazov popupu ktory si zistil v prvom kroku.
Dufam ze som pomohol
neviem ake Harrington HUD myslis ale ak chces tie staty co mas na obrazku dostat na stol (do popup okna) tak to mozes spravit takto :
HUD Options --- Popup designer----a tam hore si postupne prepinaj vsetky moznosti popup okien (zobrazia sa ti)
Nazov tych ktore chces si zapamätaj ( napr. hned ten tvoj prvy obrazok sa tam vola Aggression)
Potom chod do HUD Options --- Main Popup a tam hore si z praveho okna prehod taky nazov popupu co si si vyhladal v predchadzajucom kroku.
Takyto main popup sa ti zobrazi pri kliknuti na staty na stole.
Ak len chces aby sa ti konkretny popup zobrazil len pri ukazani myši na konkretny stat (len ukazanie, nie kliknutie) tak :
HUD Options --- Stat Appearance ----vyberies statistiku na ktoru ked ukazes sa ti zobrazi novy popup---a v polozke popup si zvolis nazov popupu ktory si zistil v prvom kroku.
Dufam ze som pomohol
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Big THX
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Ako rychlo vam komp/HEM1 importuje ruky, ked reinstalujete HEM, resp. importujete velku davku ruk?
Ja som prave dal 300 tisic ruk (4300 handhistory suborov) - entraction a robi mi to speedom 70ruk/s.
PS.: co tak rozdelit/vytvorit pre HEM2 nove vlakno?
Ja som prave dal 300 tisic ruk (4300 handhistory suborov) - entraction a robi mi to speedom 70ruk/s.
PS.: co tak rozdelit/vytvorit pre HEM2 nove vlakno?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Mozte mi prosim niekto poradit ako importujem P****Stars HHs z emailu?Dal som si poslat poslednych 200 hu turnajov no a dufam ze nemusim vytvarat 200 textakov pre kazdy turnaj zvlast?Da sa to nejak importovat aj z jedneho txt suboru?Mne to nejak nefunguje
-
REM - Príspevky: 126
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/15 krát
Tu som nasiel riesenie http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... ries+#body
Ak mas problem s tou konverziou do utf-8 tak napis, skonvertujem ti to za 5 sekund a poslem naspat
Ak mas problem s tou konverziou do utf-8 tak napis, skonvertujem ti to za 5 sekund a poslem naspat
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
caute,reinstaloval som win a predtym som si zálohoval db a poznámky. teraz sa ich snažím dať dokopy. db som už restorol podľa FAQ, ale vždy,keď dám start auto import mi zacne prechadzat celú hand history dookola (uz su to asi 4hodiny). Neviem si s tým rady. V table manageri nemám ani stoly a skúsal som to aj cez "red square" a stále nič. Btw kam mám vložiť zálohované notes,aby som si ich obnovil?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.