Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Zoling 20 Sep 2012 19:59

Dodam k tomu tolko, ze vzdy po dohrati na kompe alebo notebooku synchronizujem.
Vysledku session HM2 synchronizuje spravne, ale asi mi tam potom chybaju staty o hracoch, atd... :(
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod lazosh 22 Sep 2012 16:31

Vie mi niekto prosím Vás povedať kde môže byť problém ked mi HUD na HM 2 na Starsoch na CG beží úplne v pohode ale na turnajoch sa ako keby nenačítajú štatistiky? Jedine ako sa k nim môžem dostať je po kliknutí na predchádzajúcu handu, kedy otvorím to okno, prehra sa hand a stats sa natiahnu. Na iných herniach mi to funguje korektne..Blah!
lazosh

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 22 Sep 2012 17:39

Skus toto, dost ludom to pomohlo ;) => online-herne/poker-stars-t79-1410.html#p97019
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 22 Sep 2012 19:36

lazosh napísal:Vie mi niekto prosím Vás povedať kde môže byť problém ked mi HUD na HM 2 na Starsoch na CG beží úplne v pohode ale na turnajoch sa ako keby nenačítajú štatistiky? Jedine ako sa k nim môžem dostať je po kliknutí na predchádzajúcu handu, kedy otvorím to okno, prehra sa hand a stats sa natiahnu. Na iných herniach mi to funguje korektne..Blah!

mal som rovnaky problem jak ty staci v lobby ps jazyk do eng:)
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod 1zart1 12 Okt 2012 22:43

2 tzydne mam novy PC. Tyzden fungoval HM2 tak ako mal, aspon si myslim a asi po tyzdni funguje vsetko akurat ked kliknem na Active sesion, udeje sa nic. Proste akoby HM2 vobec na moj klik nereagoval, ostatne zalozky funguju OK, neviete nahodou cim to moze byt? Je mozne ze som nieco stlacil a netusim co.
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod vlade 12 Okt 2012 23:03

Toto by malo pomoct:

1. Zatvor HM2
2. najdi a presun tieto subory niekde inde (budes ich tam mat zazalohovane a ak to nepomoze vratis ich naspat):
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\holdemmanager.config a holdemmanager.config.bak
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Reports (presun cely adresar niekde inde, alebo ho len premenuj)

3. Spusti HM a malo by to ist

Za tento príspevok od vlade poďakovali :
1886er
vlade

Odoslaťod 1zart1 13 Okt 2012 07:02

vlade napísal:Toto by malo pomoct:

1. Zatvor HM2
2. najdi a presun tieto subory niekde inde (budes ich tam mat zazalohovane a ak to nepomoze vratis ich naspat):
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\holdemmanager.config a holdemmanager.config.bak
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Reports (presun cely adresar niekde inde, alebo ho len premenuj)

3. Spusti HM a malo by to ist

Dik pomohlo to. Snad len pre doplneneie, ak by to este niekto potreboval urobit a predtym mal pridane statistiky v zalozke Reports, tak ich treba opat pridat, lebo po presune sa nastavia defoultne, hoci aj tak neviem co to urobi po restarte PC
1zart1

Odoslaťod 1zart1 15 Okt 2012 11:00

Takze Vladova rada pomohla, mam vsak este jeden mensi problem na zalozke Active sesion, ak hram v niektorych hernach sa to nerefreshuje a nie je ani spristupnene tlacitko rafresh, ale ak hram napr. CG a prepnem z tlacidla Cash na tlacitko Turnament a spat na Cash tak sa to zrefreshuje a ak to chcem opat po case napr. po dalsich 50 hrach, musim opatovne tlacitko Tpurnament a spat tlacitko Cash ...
1zart1

Odoslaťod vlade 15 Okt 2012 14:58

Vsetko vyriesime :)

toto je problem so "Site Time Adjustment"

V zalozke Active Session daj Hand Importing, otvori sa okno, tam vlavo v menu vyber Site Time Adjustments a daj Auto Detect.

Malo by to pomoct, ak nie napis ;)
vlade

Odoslaťod s44vhl7l 16 Okt 2012 01:04

Ako si nastavim vHM2 aby mi zobrazovalo taketo statistiky podla pozicie ?
Anybody pls help.

Obrázok
Nemyslim len tie ohranicene vcervenom ale celu tu tabulku.

A toto ma tiez zaujima nech viem ako si vpriemere stojim ked sa udeje to a ono.
Obrázok

Pouziva to niekto? Pripadne vie niekto ako si to nastavit?
Ja som na toto totiz uplny antitalent :o
Obrázok používateľa
s44vhl7l

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 55 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!