Holdem manager
Re: Holdem manager
Skús v HM Hud Options/Additional Hud Filters a tam v okne čo ti otvorí máš na výber "Filter by date"
Include hands newer then XX months old
Include hands newer then XX months old
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Pýtal si sa na report, alebo na HUD? Ja som najprv myslel, že hovoríš o statoch súperov, až po Sammyho príspevku som si uvedomil, že si sa možno teda pýtal aj na report a svoje staty
-
Stanley pochopil si to spravne pytal som sa na HUD dik
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Sorry
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
neviete prosim niekto, co si mam donastavit v HEM2, aby mi spravne trackoval KO SNG turnaje? akoby mi vobec nezarataval bountycka...
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ahojte vie mi niekto hm/om2 pro??
ja som z toho uplne nervozny už lebo mi to nefunguje, hm1 som používal 2 roky v pohode, ale toto neviem rozchodiť tak aby všetko fičalo ako ma.
ked otvorím stoly, stale mi to vypisuje že waiting for hands, ale nezobrazuje mi to staty pri hráčoch?
mal niekto s tym podobny problem?
dik za prípadne rady
ja som z toho uplne nervozny už lebo mi to nefunguje, hm1 som používal 2 roky v pohode, ale toto neviem rozchodiť tak aby všetko fičalo ako ma.
ked otvorím stoly, stale mi to vypisuje že waiting for hands, ale nezobrazuje mi to staty pri hráčoch?
mal niekto s tym podobny problem?
dik za prípadne rady
- piratSVK
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Začal by som od základu, aby bolo všetko určite dobre. Máš v herni nastavené ukladanie hand history na disku? Máš hand history nastavenú v angličtine?
Ak áno, máš v Holdem Managerovi nastavené správne auto import folders, aby načítavalo ruky z adresára, kde ich herňa ukladá?
Ak áno, máš v Holdem Managerovi nastavené správne auto import folders, aby načítavalo ruky z adresára, kde ich herňa ukladá?
-
díky medzičasom som to vyriešil,,, bolo to v tej ceste kde su ukladane ruky, PS.ide, a U***et vyriešim zajtra.
díky za odpoved.
díky za odpoved.
- piratSVK
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Viete mi niekto poradiť s problémom, že som si kúpil nový PC a po inštalácii keď zapnem Holdem Manager 2 tak mi nabehne modre okno a stale len: Loading configuration module..
A 30 minut čakam a nič..
Diky za rady..
A 30 minut čakam a nič..
Diky za rady..
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.