Holdem manager
Re: Holdem manager
Dodam k tomu tolko, ze vzdy po dohrati na kompe alebo notebooku synchronizujem.
Vysledku session HM2 synchronizuje spravne, ale asi mi tam potom chybaju staty o hracoch, atd...
Vysledku session HM2 synchronizuje spravne, ale asi mi tam potom chybaju staty o hracoch, atd...
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Vie mi niekto prosím Vás povedať kde môže byť problém ked mi HUD na HM 2 na Starsoch na CG beží úplne v pohode ale na turnajoch sa ako keby nenačítajú štatistiky? Jedine ako sa k nim môžem dostať je po kliknutí na predchádzajúcu handu, kedy otvorím to okno, prehra sa hand a stats sa natiahnu. Na iných herniach mi to funguje korektne..Blah!
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Skus toto, dost ludom to pomohlo => online-herne/poker-stars-t79-1410.html#p97019
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
lazosh napísal:Vie mi niekto prosím Vás povedať kde môže byť problém ked mi HUD na HM 2 na Starsoch na CG beží úplne v pohode ale na turnajoch sa ako keby nenačítajú štatistiky? Jedine ako sa k nim môžem dostať je po kliknutí na predchádzajúcu handu, kedy otvorím to okno, prehra sa hand a stats sa natiahnu. Na iných herniach mi to funguje korektne..Blah!
mal som rovnaky problem jak ty staci v lobby ps jazyk do eng:)
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
2 tzydne mam novy PC. Tyzden fungoval HM2 tak ako mal, aspon si myslim a asi po tyzdni funguje vsetko akurat ked kliknem na Active sesion, udeje sa nic. Proste akoby HM2 vobec na moj klik nereagoval, ostatne zalozky funguju OK, neviete nahodou cim to moze byt? Je mozne ze som nieco stlacil a netusim co.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Toto by malo pomoct:
1. Zatvor HM2
2. najdi a presun tieto subory niekde inde (budes ich tam mat zazalohovane a ak to nepomoze vratis ich naspat):
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\holdemmanager.config a holdemmanager.config.bak
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Reports (presun cely adresar niekde inde, alebo ho len premenuj)
3. Spusti HM a malo by to ist
1. Zatvor HM2
2. najdi a presun tieto subory niekde inde (budes ich tam mat zazalohovane a ak to nepomoze vratis ich naspat):
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\holdemmanager.config a holdemmanager.config.bak
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Reports (presun cely adresar niekde inde, alebo ho len premenuj)
- vlade
vlade napísal:Toto by malo pomoct:
1. Zatvor HM2
Dik pomohlo to. Snad len pre doplneneie, ak by to este niekto potreboval urobit a predtym mal pridane statistiky v zalozke Reports, tak ich treba opat pridat, lebo po presune sa nastavia defoultne, hoci aj tak neviem co to urobi po restarte PC
- 1zart1
Takze Vladova rada pomohla, mam vsak este jeden mensi problem na zalozke Active sesion, ak hram v niektorych hernach sa to nerefreshuje a nie je ani spristupnene tlacitko rafresh, ale ak hram napr. CG a prepnem z tlacidla Cash na tlacitko Turnament a spat na Cash tak sa to zrefreshuje a ak to chcem opat po case napr. po dalsich 50 hrach, musim opatovne tlacitko Tpurnament a spat tlacitko Cash ...
- 1zart1
Vsetko vyriesime
toto je problem so "Site Time Adjustment"
V zalozke Active Session daj Hand Importing, otvori sa okno, tam vlavo v menu vyber Site Time Adjustments a daj Auto Detect.
Malo by to pomoct, ak nie napis
toto je problem so "Site Time Adjustment"
V zalozke Active Session daj Hand Importing, otvori sa okno, tam vlavo v menu vyber Site Time Adjustments a daj Auto Detect.
Malo by to pomoct, ak nie napis
- vlade
Ako si nastavim vHM2 aby mi zobrazovalo taketo statistiky podla pozicie ?
Anybody pls help.
Nemyslim len tie ohranicene vcervenom ale celu tu tabulku.
A toto ma tiez zaujima nech viem ako si vpriemere stojim ked sa udeje to a ono.
Pouziva to niekto? Pripadne vie niekto ako si to nastavit?
Ja som na toto totiz uplny antitalent
Anybody pls help.
Nemyslim len tie ohranicene vcervenom ale celu tu tabulku.
A toto ma tiez zaujima nech viem ako si vpriemere stojim ked sa udeje to a ono.
Pouziva to niekto? Pripadne vie niekto ako si to nastavit?
Ja som na toto totiz uplny antitalent
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.