Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Drobec37 02 Sep 2009 19:00

dobre ludia mam tu problem mam stale ten isty pc ale už dvakrat som nan požil ten kod na HM pretože som raz preištaloval windows ale dnes som nepreištaloval windows a aj tak mi piše toto čo mam stym robit.
Prílohy
prvy.JPG
prvy.JPG (182.6 ) Zobrazená 2201 krát
druhy.JPG
druhy.JPG (217.43 ) Zobrazená 2168 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 02 Sep 2009 19:11

juj dobre už netreba našiel som to kde sa resetuju tie serial number.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod fabitch 12 Sep 2009 12:23

Zdravim, potreboval bych poradit prosim.. Hral jsem v herne poker stars HM mi fungoval v pohode, pak jsem zacal hrat na Full tiltu a pak na U***et vse ok. Ted jsem se vratil na Poker stars a HM mi nefunguje, v table manageru mi to normalne nacte stul, ale vsechni udaje jsou nulove. U stolu se mi HUD vubec neobjevi a kdyz se kouknu do HM, tak tam to pise, ze importuje handy, ale jsou zarazeny jako error handy. Nevite co s tim je???? Diky moc za pomoc.
fabitch

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wizdo 12 Sep 2009 12:42

fabitch napísal:Zdravim, potreboval bych poradit prosim.. Hral jsem v herne poker stars HM mi fungoval v pohode, pak jsem zacal hrat na Full tiltu a pak na U***et vse ok. Ted jsem se vratil na Poker stars a HM mi nefunguje, v table manageru mi to normalne nacte stul, ale vsechni udaje jsou nulove. U stolu se mi HUD vubec neobjevi a kdyz se kouknu do HM, tak tam to pise, ze importuje handy, ale jsou zarazeny jako error handy. Nevite co s tim je???? Diky moc za pomoc.

PO 4tom Auguste presiel PSko nejakym updatom a odvtedy neimportuje handy s PSka, bez toho aby si si nainstaloval Patch na ich stranke....Mal som ten isty problem :-)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod igy94 12 Sep 2009 13:06

Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Paliking 12 Sep 2009 16:25

Caute, mohli by ste mi pls poradit s holdem managerom?

Neveim preco ale ukazuje mi to strasne velky rake. Potom ked si nastavim aby mi ukazovalo rakeback v grafoch tak mi to ukazuje dost nepresne ako v skutocnosti dostavam.

Rakeback mam 30% v herni noiq....

Mate niekto s tym problem tiez? Alebo mam zle nastaveny rake v HM?Take nieco som tam vobec ani nenastavoval...

Dik
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod fabitch 12 Sep 2009 16:35

Dik za odpovedi, nainstaloval jsem ten patch 1.09, ale stale mi to nejde, hlavne kdyz spustim HM, tak mam napsano naho v te liste versio 1.07. Nemuze to byt tim, ze mam HM jen tu verci do NL 0,25/05. Dik
fabitch

Odoslaťod tucniak 12 Sep 2009 16:37

problem je v tom myslim, ze Hm rata rake metodou dealt a vela herni napr contributed-v tom spociva rozdiel..takze to zatial nenastavis ak sa nemylim aby ti to sedelo, pripadne dat odhadom akekvatne mensie percento:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod igy94 12 Sep 2009 16:54

fabitch napísal:Dik za odpovedi, nainstaloval jsem ten patch 1.09, ale stale mi to nejde, hlavne kdyz spustim HM, tak mam napsano naho v te liste versio 1.07. Nemuze to byt tim, ze mam HM jen tu verci do NL 0,25/05. Dik

mozno sa ti to zle nainstalovalo kvoli tomu ze ked si to instaloval tak sio mal spusteny hm alebo nie spustene priamo okno ale niekde na pozadi bezal HoldemManager.exe, tak skus napr. restartnut pc a nainstalovat to este raz a az potom spustit HM, po nainstalovani Bety by to malo ist...
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod fabitch 13 Sep 2009 08:37

Stajne mi to nejde, restartoval jsem pocitac pred i po anic :wall:
fabitch

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!