Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Thypec 23 Okt 2009 14:04

pri relunch HUD by ti mal nabehnut table manager, inak zvykne mat ikonku dole pri hodinach vo windowse
Thypec

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod skallo18 25 Okt 2009 20:08

Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved ;)
Obrázok používateľa
skallo18

Založený: Jún 2007

Odoslaťod vlade 25 Okt 2009 20:11

skallo18 napísal:Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved ;)

Pri preinstalovavani by si nemal stratit data. Preinstaluju sa len systemove subory, data ostanu. Pre istotu si to ale zazalohuj :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod keso26 25 Okt 2009 20:39

skallo18 napísal:Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved ;)

v tychto FAQs by si mohol najst odpoved co robit:

I'm having a problem starting Holdem Manager because Holdem Manager cannot connect to PostgreSQL. What can I do?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=171

How do I backup and restore my database?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... x?faqid=12

How do I re-install PostgreSQL and use a previous database?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=177
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod skallo18 25 Okt 2009 20:47

uff asi som lama ale neviem to jednoducho reinstal....nevidim tam nikde taku možnost...stiahol som si inštalačku a tam mi navrhuj jedine možnosť inštalačie nanovo...a ked to dam nainštalovať tam kde mám tie data tak mi vyhodi chybu že složka DATA už existuje a používa ju server....neviem čo s tym :wall:
Obrázok používateľa
skallo18

Odoslaťod vlade 25 Okt 2009 20:52

skallo18 napísal:uff asi som lama ale neviem to jednoducho reinstal....nevidim tam nikde taku možnost...stiahol som si inštalačku a tam mi navrhuj jedine možnosť inštalačie nanovo...a ked to dam nainštalovať tam kde mám tie data tak mi vyhodi chybu že složka DATA už existuje a používa ju server....neviem čo s tym :wall:

Tak sa zda ze to predsa len mas spustene. Ked sa nejaky subor/adresar neda zmazat, tak s nim pracuje nejaky program (v tomto pripade postgresql server). Musis najskor ukoncit vsetky programy ktore mozu k postres pristupovat a potom by to malo ist. Ten adresar DATA si niekde nakopiruj pre istotu.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod skallo18 26 Okt 2009 18:45

Bohužial sa mi to nepodarilo zachraniť....na discu vznikli nejake chybne clustre či ako sa to volá a windows celu doterajšiu databazu uplne dorobil...musel som ju surovo vymazať lebo nič ine s nou nešlo. Tak som to všetko nahodil odznova...ale dik za rady a ochotu
Obrázok používateľa
skallo18

Odoslaťod mireccc 28 Okt 2009 02:46

zdrawim.. HM mi isiel v pohode no teraz ak zapnem tak mi vyskoci okienko: An error occurred while loading the Prefs files: Could not load file or assembly System.Xml, Version atd.. mam na vyber len OK a vypne mi.. co s tym je??
mireccc

Založený: Okt 2009

Odoslaťod bakso.sc 29 Okt 2009 20:28

prosim vas, co vsetko je potrebne nastavit po nainstalovani. nemyslim jednotlive statistiky v hud. import handov to viem. len je tam este nastavenie hero name. to znymena,ze ak budem tam mat napr. 5 poker sieti, tak mi to pod tym hero name bude ukazovat statistiky zo vsetkych spolocne? ak ano, tak ako budem potom vidiet statistiky z jednotlivych herni. ak je nieco dolezite, co musim na zaciatku nastavit poradte. diki

presnejsie by som chcel vediet aky je rozdiel medzi hero mame a aliases, a ako sa to nastavuje ak mam viac herni v HM. aby mi ukazovalo statistiky zvlast pre kazdu hernu a aj celkovo za vsetky herne
bakso.sc

Založený: Máj 2009

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 00:33

Pred par dnami vysla ostra verzia 1.09, tak stahujte :).

http://www.holdemmanager.net/download.html
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!