Holdem manager
Re: Holdem manager
pri relunch HUD by ti mal nabehnut table manager, inak zvykne mat ikonku dole pri hodinach vo windowse
- Thypec
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
skallo18 napísal:Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved
Pri preinstalovavani by si nemal stratit data. Preinstaluju sa len systemove subory, data ostanu. Pre istotu si to ale zazalohuj
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
skallo18 napísal:Mohli by ste mi poradiť...pri starte systemu mi vyhodilo hlasenie že subor postgres.exe je poškodeny a ked zapnem HM tak ma nenapoji na databazu...musim preinštalovať PostgreSQL len tym stratim všetky data....stačí mi ked skopirujem složku DATA bokom a potom ju do preinštalovanej databazí nakopirujem??? Dakujem za odpoved
v tychto FAQs by si mohol najst odpoved co robit:
I'm having a problem starting Holdem Manager because Holdem Manager cannot connect to PostgreSQL. What can I do?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=171
How do I backup and restore my database?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... x?faqid=12
How do I re-install PostgreSQL and use a previous database?
http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=177
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
uff asi som lama ale neviem to jednoducho reinstal....nevidim tam nikde taku možnost...stiahol som si inštalačku a tam mi navrhuj jedine možnosť inštalačie nanovo...a ked to dam nainštalovať tam kde mám tie data tak mi vyhodi chybu že složka DATA už existuje a používa ju server....neviem čo s tym
-
skallo18 napísal:uff asi som lama ale neviem to jednoducho reinstal....nevidim tam nikde taku možnost...stiahol som si inštalačku a tam mi navrhuj jedine možnosť inštalačie nanovo...a ked to dam nainštalovať tam kde mám tie data tak mi vyhodi chybu že složka DATA už existuje a používa ju server....neviem čo s tym
Tak sa zda ze to predsa len mas spustene. Ked sa nejaky subor/adresar neda zmazat, tak s nim pracuje nejaky program (v tomto pripade postgresql server). Musis najskor ukoncit vsetky programy ktore mozu k postres pristupovat a potom by to malo ist. Ten adresar DATA si niekde nakopiruj pre istotu.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Bohužial sa mi to nepodarilo zachraniť....na discu vznikli nejake chybne clustre či ako sa to volá a windows celu doterajšiu databazu uplne dorobil...musel som ju surovo vymazať lebo nič ine s nou nešlo. Tak som to všetko nahodil odznova...ale dik za rady a ochotu
-
zdrawim.. HM mi isiel v pohode no teraz ak zapnem tak mi vyskoci okienko: An error occurred while loading the Prefs files: Could not load file or assembly System.Xml, Version atd.. mam na vyber len OK a vypne mi.. co s tym je??
- mireccc
- Založený: Okt 2009
prosim vas, co vsetko je potrebne nastavit po nainstalovani. nemyslim jednotlive statistiky v hud. import handov to viem. len je tam este nastavenie hero name. to znymena,ze ak budem tam mat napr. 5 poker sieti, tak mi to pod tym hero name bude ukazovat statistiky zo vsetkych spolocne? ak ano, tak ako budem potom vidiet statistiky z jednotlivych herni. ak je nieco dolezite, co musim na zaciatku nastavit poradte. diki
presnejsie by som chcel vediet aky je rozdiel medzi hero mame a aliases, a ako sa to nastavuje ak mam viac herni v HM. aby mi ukazovalo statistiky zvlast pre kazdu hernu a aj celkovo za vsetky herne
presnejsie by som chcel vediet aky je rozdiel medzi hero mame a aliases, a ako sa to nastavuje ak mam viac herni v HM. aby mi ukazovalo statistiky zvlast pre kazdu hernu a aj celkovo za vsetky herne
- bakso.sc
- Založený: Máj 2009
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.