Holdem manager
Re: Holdem manager
mas aktualizovaný HM?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
neviete kde moze byt problem ak sa mi neda nastavit hero name . pri napisani name mi nic nenajde
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc
Ake limity hras? Existuje verzia small stakes (do NL50) za 55 USD ktora sa da neskor upgradnut na full verziu HM.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
hegides napísal:.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc
.no nasiel toto: http://www.fastrakeback.com/rakeback/Fu ... Poker.aspx
.chapem tomu spravne, ze ak si spravim cez nich rakeback a spravim rake 100usd tak dostanem HM a 3mesacny vstup na cardrunners? a to uz bude ako plnohodnotny HM ako by som si ho kupil za 5Ousd?? ak je to tak, tak to uz asi nic lepsie nezozeniem, lebo aj tak si chcem teraz robit RB na FTP, nie??
-
Chlpo1989 napísal:hegides napísal:.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc
Ake limity hras? Existuje verzia small stakes (do NL50) za 55 USD ktora sa da neskor upgradnut na full verziu HM.
.cash moc nehram ale ked tak NL50 sem tam, a vacsinou sng 6-16 na PS
-
Můžete mi prosím poradit, prokousávám se Holdem managerem, už mi funguje, kromě jedný zásadní věci a to že staty sou rozházený po stole a nejsou přiřazený ke správnýmu hráči. Kde si to mám správně nakliknout? Děkuji
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Strangercz napísal:Můžete mi prosím poradit, prokousávám se Holdem managerem, už mi funguje, kromě jedný zásadní věci a to že staty sou rozházený po stole a nejsou přiřazený ke správnýmu hráči. Kde si to mám správně nakliknout? Děkuji
klikneš(a držíš) pravým tlacitkom myši na štatistiky a presunieš na miesto kam to chceš
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Díky moc, už sem na to přišel, jak easy
a prosím ještě jeden dotaz objevuje se mi tam seznam posledních třech výher plus vzdycky po vítězným potu se tam objeví board znova od holdem manageru a ukáže kdo vyhral ten pot v jeho divný grafice. Boha nevim kde to vypnout.
a prosím ještě jeden dotaz objevuje se mi tam seznam posledních třech výher plus vzdycky po vítězným potu se tam objeví board znova od holdem manageru a ukáže kdo vyhral ten pot v jeho divný grafice. Boha nevim kde to vypnout.
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.