Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Komedia 18 Jan 2010 00:17

mas aktualizovaný HM?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Zuzmar 18 Jan 2010 17:33

ano
Zuzmar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haro 18 Jan 2010 23:50

neviete kde moze byt problem ak sa mi neda nastavit hero name . pri napisani name mi nic nenajde
haro

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 32 krát/9 krát

Odoslaťod hegides 22 Jan 2010 09:37

.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc :Rose:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Jan 2010 09:48

hegides napísal:.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc :Rose:

Ake limity hras? Existuje verzia small stakes (do NL50) za 55 USD ktora sa da neskor upgradnut na full verziu HM.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod hegides 22 Jan 2010 09:50

hegides napísal:.ahojte, tak som sa konecne po rokoch online hrania rozhodol ze sa uz viac nebudem okradat, a zakupim si holdem manager, len som sa vas chcel opytat ci neviete, kde zozeniem najlepsiu cenu, niekde som cital ze cardrunners maju nejake zlavy atd., tak ci nemate nahodou nejaky tip.. diky moc :Rose:

.no nasiel toto: http://www.fastrakeback.com/rakeback/Fu ... Poker.aspx
.chapem tomu spravne, ze ak si spravim cez nich rakeback a spravim rake 100usd tak dostanem HM a 3mesacny vstup na cardrunners? a to uz bude ako plnohodnotny HM ako by som si ho kupil za 5Ousd?? ak je to tak, tak to uz asi nic lepsie nezozeniem, lebo aj tak si chcem teraz robit RB na FTP, nie??
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 22 Jan 2010 09:51

Chlpo1989 napísal:

Ake limity hras? Existuje verzia small stakes (do NL50) za 55 USD ktora sa da neskor upgradnut na full verziu HM.

.cash moc nehram ale ked tak NL50 sem tam, a vacsinou sng 6-16 na PS
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod Strangercz 04 Feb 2010 12:27

Můžete mi prosím poradit, prokousávám se Holdem managerem, už mi funguje, kromě jedný zásadní věci a to že staty sou rozházený po stole a nejsou přiřazený ke správnýmu hráči. Kde si to mám správně nakliknout? Děkuji
Strangercz

Založený: Dec 2009

Odoslaťod Paliking 04 Feb 2010 13:47

Strangercz napísal:Můžete mi prosím poradit, prokousávám se Holdem managerem, už mi funguje, kromě jedný zásadní věci a to že staty sou rozházený po stole a nejsou přiřazený ke správnýmu hráči. Kde si to mám správně nakliknout? Děkuji

klikneš(a držíš) pravým tlacitkom myši na štatistiky a presunieš na miesto kam to chceš :Yahoo!:
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Strangercz 04 Feb 2010 14:18

Díky moc, už sem na to přišel, jak easy :D
a prosím ještě jeden dotaz objevuje se mi tam seznam posledních třech výher plus vzdycky po vítězným potu se tam objeví board znova od holdem manageru a ukáže kdo vyhral ten pot v jeho divný grafice. Boha nevim kde to vypnout.
Strangercz

Založený: Dec 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!