od haman 24 Feb 2011 17:26
Mam zopar otazok, mam v1.11.05e , viem ze je uz v1.11.06a, ale velmi na nu na forach nadavaju.
1. Daju sa v HM vytiahnut urcite ruky ale aj v kombinacii s flopom? Viem ze preflop hand combinations sa daju filtrovat a ukazat v reporte. ale ja by som si chcel napriklad pozriet moje ruky, ked som flopol set alebo postupku, hm?
2. Da sa nejak vypnut HUD a HM nechat bezat? Lebo napriklad skoncim session a este si robim review a samotne zobrazovani stats (HUD) mi uz zdrzuje komp. pritom nechcem vypnut HM, lebo sa hrabem v hand histories.
3. v Tourney/results/dataview da sa zmenit poradie stlpcov? napriklad stlpec Tourney #ID chcem mat ako 1.stlpec.
4. "Time - Hourly" report mi ukazuje, ze o 1 rano hram najmenej, pritom vtedy hram najviac. Zrejme to ukazuje podla ET casoveho pasma, da sa to niekde zmenit na CET? Viem, ze sa da nastavit o ktorej hodine zacina hracovi den, ale to sa tyka len daily reportov a filtrov.
5. v Tourney/Reports alebo Tourney/Results sa neuspesne snazim pouzit filtre, bud to neukaze nic alebo HM vypise chybu a niekedy sa dokonca zruti.
6. volakedy som mal v databaze cca 50 tisic hracov, ale ked som zapol aj importovanie Tournament Results (Poker Stars), pribudlo mi dalsich 200 tisic! hracov - hlavne z MTT results. zda sa mi, ze HM sa odvedy spomalil, bohuzial som si neskontroloval aku som mal predtym velku databazu. teraz ma folder "C:\Program Files\PostgreSQL\8.3\data" 2GB. vas ma kolko?
Tie MTT resulty kde som vacsinou skoncil na 3000-om mieste z 9000 su podla mna zbytocne v databaze, len ju zvacsuju a spomaluju. Daju sa nejak vymazat? Ale komplet, akoby tam ani vobec neboli, t.j. prec ruky, vyhry, buyiny, staty na hracov, ktori hrali v tom turnaji. vsetko prec z databazy.