Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod tomisumi 13 Feb 2011 21:42

Nainštaloval, pustil, a...

Obrázok

incompatible? :sos: :nina2:
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod haman 13 Feb 2011 23:10

tomisumi napísal:Nainštaloval, pustil, a...
incompatible? :sos: :nina2:

no na zaciatku to pise, ze si mas vybrat encoding databazy, UTF-8 je nimi doporucena, ale ze neni este na 100% otestovana. ja som dal UTF.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod haman 24 Feb 2011 17:26

Mam zopar otazok, mam v1.11.05e , viem ze je uz v1.11.06a, ale velmi na nu na forach nadavaju.

1. Daju sa v HM vytiahnut urcite ruky ale aj v kombinacii s flopom? Viem ze preflop hand combinations sa daju filtrovat a ukazat v reporte. ale ja by som si chcel napriklad pozriet moje ruky, ked som flopol set alebo postupku, hm?

2. Da sa nejak vypnut HUD a HM nechat bezat? Lebo napriklad skoncim session a este si robim review a samotne zobrazovani stats (HUD) mi uz zdrzuje komp. pritom nechcem vypnut HM, lebo sa hrabem v hand histories.

3. v Tourney/results/dataview da sa zmenit poradie stlpcov? napriklad stlpec Tourney #ID chcem mat ako 1.stlpec.

4. "Time - Hourly" report mi ukazuje, ze o 1 rano hram najmenej, pritom vtedy hram najviac. Zrejme to ukazuje podla ET casoveho pasma, da sa to niekde zmenit na CET? Viem, ze sa da nastavit o ktorej hodine zacina hracovi den, ale to sa tyka len daily reportov a filtrov.

5. v Tourney/Reports alebo Tourney/Results sa neuspesne snazim pouzit filtre, bud to neukaze nic alebo HM vypise chybu a niekedy sa dokonca zruti.

6. volakedy som mal v databaze cca 50 tisic hracov, ale ked som zapol aj importovanie Tournament Results (Poker Stars), pribudlo mi dalsich 200 tisic! hracov - hlavne z MTT results. zda sa mi, ze HM sa odvedy spomalil, bohuzial som si neskontroloval aku som mal predtym velku databazu. teraz ma folder "C:\Program Files\PostgreSQL\8.3\data" 2GB. vas ma kolko?
Tie MTT resulty kde som vacsinou skoncil na 3000-om mieste z 9000 su podla mna zbytocne v databaze, len ju zvacsuju a spomaluju. Daju sa nejak vymazat? Ale komplet, akoby tam ani vobec neboli, t.j. prec ruky, vyhry, buyiny, staty na hracov, ktori hrali v tom turnaji. vsetko prec z databazy.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Paliking 24 Feb 2011 22:03

caute páni
prave som si stiahol verziu HM 1.11.06a

a ked to spustim tak mi vybehne tabulka s moznostou update my licence--------to akoze o co im ide?
ked to dam tak to chce odomna email a heslo

ked to zrusim tak mi HEM ide normalne

wtf?
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 24 Feb 2011 22:08

Nieco updatuju v registraciach, je to v zozname veci ktore porobili v tej verzii => http://forums.holdemmanager.com/release ... post203435
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Paliking 24 Feb 2011 23:30

no a treba to nejako updatenut? ci to mozem kludne ignorovat?
Paliking

Odoslaťod pokpleja 25 Feb 2011 00:29

tak ak chces tu novsiu verziu, tak len treba overit licenciu znova a fungujes :) no problem
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Paliking 25 Feb 2011 01:03

ved ale HM mi uz pise ze je upgradenute na HM 1.11.06a
+ keby som to aj chcel riesit tak ako mam vediet email a heslo co odomna chcu???

ci to len zle chapem a robim zbytocnu paniku :D
Paliking

Odoslaťod pokpleja 25 Feb 2011 01:23

mail a heslo je take iste ako na tvoj ucet co mas na ich stranke.. logicky nie? :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Kvizak 25 Feb 2011 08:06

Vie mi niekto poradit
nainstaloval som si HM vsetko funguje pri cash hrach ale pri turnaji sa mi nezobrazuju udaje na stole, v HM registruje vsetky handy, statistikym table manager mi tiez zobrazuje stol ale na stole nemam ziadny HUD. skusal som to s viacerymi hernami ale nefunguje to, hlavne na F****Tilt.
diky zo odpoved
Kvizak

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!