TableNinja (PS & FTP)
Re: TableNinja (PS & FTP)
no tak som ta aspon upozornil ale podla diskusie na 2+2 to vyzera fakt na problem so serverom, cely den nehram a ked mam chut tak to nejde
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Mam problem s Table ninjou. Nefunguje mi spravne SNG opener.
Chcem hrat 15$ turbo SNGcka. Vo filtri v TN mam zadane "HOLD NL Turbo $15". Toto iste, ked zadam do filtru v P****Stars, vsetko je OK, vyselektuje mi to spravne turnaje. Ked ale toto iste napisem do TN a kliknem test, z filtru P****Stars zmizne to co som tam zadal (co neviem ci je OK), ale zaroven sa mi minimalny buyin nastavi na 0$, tym padom ma chce registrovat do vsetkych turnajov mensich a rovnych 15$.
Viete mi niekto poradit, v com je problem? Ako nastavim ten minimalny buyin v ninji. Dakujem
Chcem hrat 15$ turbo SNGcka. Vo filtri v TN mam zadane "HOLD NL Turbo $15". Toto iste, ked zadam do filtru v P****Stars, vsetko je OK, vyselektuje mi to spravne turnaje. Ked ale toto iste napisem do TN a kliknem test, z filtru P****Stars zmizne to co som tam zadal (co neviem ci je OK), ale zaroven sa mi minimalny buyin nastavi na 0$, tym padom ma chce registrovat do vsetkych turnajov mensich a rovnych 15$.
Viete mi niekto poradit, v com je problem? Ako nastavim ten minimalny buyin v ninji. Dakujem
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Zdravim.Mam problem zo sit n go sensei.Chcem aby ma registrovalo na urcity tip turnajov ale ked kliknem na tlacidlo "test"tak my to vyhodi informaciu "select sit n go" in the main loby.To use the sng opener ,you must have the P****Stars lobby open to the sit n go page.Loby mam na sng,vsetko mam na TN nastavene uz niekolko mesiacov rovnako a doteraz som nemal problem.Vie niekto poradit?
loby mam v ang. j.
loby mam v ang. j.
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
YOSSARIAN1980 napísal:Zdravim.Mam problem zo sit n go sensei.Chcem aby ma registrovalo na urcity tip turnajov ale ked kliknem na tlacidlo "test"tak my to vyhodi informaciu "select sit n go" in the main loby.To use the sng opener ,you must have the P****Stars lobby open to the sit n go page.Loby mam na sng,vsetko mam na TN nastavene uz niekolko mesiacov rovnako a doteraz som nemal problem.Vie niekto poradit?
loby mam v ang. j.
Treba pockat na další Update
- YOSSARIAN1980
mám s TN iba tieto 2 problémy:
- mám nastavenú automatickú registráciu do sng, funguje to. ale vždy keď registruje do nového sng mi vyskočí P****Stars lobby a začne prekrývať stoly. a keď sa to stane 60x za 3 hodiny, je to dosť nepríjemné
- napriek tomu, že mám zaškrtnuté "never sit out", ma vždy sitoutne a potom musím manuálne kliknúť na im back na PS stole
robí to ešte niekomu?
- mám nastavenú automatickú registráciu do sng, funguje to. ale vždy keď registruje do nového sng mi vyskočí P****Stars lobby a začne prekrývať stoly. a keď sa to stane 60x za 3 hodiny, je to dosť nepríjemné
- napriek tomu, že mám zaškrtnuté "never sit out", ma vždy sitoutne a potom musím manuálne kliknúť na im back na PS stole
robí to ešte niekomu?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:- mám nastavenú automatickú registráciu do sng, funguje to. ale vždy keď registruje do nového sng mi vyskočí P****Stars lobby
Toto mi robi tiez,preto si davam pred session lobby aj sng filter uplne dole do rohu a az potom startujem TN
- Za tento príspevok od YOSSARIAN1980 poďakovali :
- 1886er
- YOSSARIAN1980
to je vynikajúci nápad. dikes
a ten sit out ti normálne funguje?
a ten sit out ti normálne funguje?
-
sit out mi ide ok.Mozno treba pockat na update.
- YOSSARIAN1980
normálne sa stackujú stoly cez P****Stars skratku Ctrl+8, lenže to zaberá dosť času
nastavím si to v ninjovi na F8 (alebo hocičo iné povolené) a keď to stlačím, nič sa nedeje
funguje vám v TN táto funkcia? (v založke Table Control)
nastavím si to v ninjovi na F8 (alebo hocičo iné povolené) a keď to stlačím, nič sa nedeje
funguje vám v TN táto funkcia? (v založke Table Control)
-
Neviem, mne to funguje normalne. V zalozke 'setup' mas spravne nastavne 'layout' a 'theme'? Skus si nieco nastavit aj napr. do cascade a prepinat potom medzi tymi dvomi. Mne to tak ide.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.