tak uz asi skoncila, pred par dnami som pozeral a este betatestovali, ehm
1886er napísal:nech idu do p*** ak to fakt tak bude
stanley100 napísal:Spytam sa to polopate. Cize kto ma TN1,tak si s tym moze potom akurat tak.........utriet rit??alebo ako to bude?
ondoko napísal:ale gol je, ze budu plne refundovat hracov, ktori kupili TN1 po 1.2.2013 a ja som ju kupil 6.2![]()
If you purchased a TableNinja (v1) license after Feb 15, 2013 and decide that you DO NOT want to upgrade to TableNinja II, you are eligible for a refund on that purchase.
1886er napísal:ondoko napísal:ale gol je, ze budu plne refundovat hracov, ktori kupili TN1 po 1.2.2013 a ja som ju kupil 6.2![]()
mne tiež prišiel email a tam toto:If you purchased a TableNinja (v1) license after Feb 15, 2013 and decide that you DO NOT want to upgrade to TableNinja II, you are eligible for a refund on that purchase.
inak dávajú 3-5 mesiacov TN2 free už existujúcim subscriberom, takže aspoň niečo.ja si to určite kupovať nebudem. keď nad tým tak rozmýšlam, tie funkcie, ktoré teraz využívam už sú obsiahnuté v PT4, ps softe a som si skoro istý, že existuje aj AHK script na presúvanie okien. takže tak. neviem prečo ma to tak rozladilo
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.