TableNinja (PS & FTP)
Re: TableNinja (PS & FTP)
ano, nejak tak...zatial si mozme uzit free betu
tak uz asi skoncila, pred par dnami som pozeral a este betatestovali, ehm
tak uz asi skoncila, pred par dnami som pozeral a este betatestovali, ehm
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nech idu do p*** ak to fakt tak bude
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:nech idu do p*** ak to fakt tak bude
no dnes mi prisiel (asi aj tebe) oficialny mail od nich o tom, cize nie je o com...
ale gol je, ze budu plne refundovat hracov, ktori kupili TN1 po 1.2.2013 a ja som ju kupil 6.2
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Spytam sa to polopate. Cize kto ma TN1,tak si s tym moze potom akurat tak.........utriet rit??alebo ako to bude?
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
stanley100 napísal:Spytam sa to polopate. Cize kto ma TN1,tak si s tym moze potom akurat tak.........utriet rit??alebo ako to bude?
no takto, oni vydali prehlasenie, ze po 15.8 uz negarantuju, ze ti bude TN1 fungovat ako pred tym. Ale ako poznam PS (je to jedna banda) , urcite pride 15.-16.8 nejaky ich update softwaru, po ktorom uz TN1 nebude dobre fungovat a budes si s nou moct uz len utret rit
- ondoko
ondoko napísal:ale gol je, ze budu plne refundovat hracov, ktori kupili TN1 po 1.2.2013 a ja som ju kupil 6.2
mne tiež prišiel email a tam toto:
If you purchased a TableNinja (v1) license after Feb 15, 2013 and decide that you DO NOT want to upgrade to TableNinja II, you are eligible for a refund on that purchase.
inak dávajú 3-5 mesiacov TN2 free už existujúcim subscriberom, takže aspoň niečo. ja si to určite kupovať nebudem. keď nad tým tak rozmýšlam, tie funkcie, ktoré teraz využívam už sú obsiahnuté v PT4, ps softe a som si skoro istý, že existuje aj AHK script na presúvanie okien. takže tak. neviem prečo ma to tak rozladilo
-
Je niekde v stars klientovi never sit out funkcia?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
1886er napísal:ondoko napísal:ale gol je, ze budu plne refundovat hracov, ktori kupili TN1 po 1.2.2013 a ja som ju kupil 6.2
mne tiež prišiel email a tam toto:If you purchased a TableNinja (v1) license after Feb 15, 2013 and decide that you DO NOT want to upgrade to TableNinja II, you are eligible for a refund on that purchase.
inak dávajú 3-5 mesiacov TN2 free už existujúcim subscriberom, takže aspoň niečo. ja si to určite kupovať nebudem. keď nad tým tak rozmýšlam, tie funkcie, ktoré teraz využívam už sú obsiahnuté v PT4, ps softe a som si skoro istý, že existuje aj AHK script na presúvanie okien. takže tak. neviem prečo ma to tak rozladilo
kks, mas pravdu, refunduju ludi, ktori to nakupili az po 15.2 neskutocne, som si isty, ze den pred tym som niekde cital, ze po 1.2. picusi jedni
no nic, idem napisat supportu asi srdcovy vylev nejaky...
inak, ako chces vyriesit tu never sit out funkciu bez TN, ak ju nema PS? ak hras stacked stoly, nemas sancu si vsimnut, ze na jednom nehras zrazu...
- ondoko
obyčajná zlodejina
čo sa týka sit-out, toto je testované na play money stoloch s Hyper-Simple table theme
všimol som si, že keď som na nejakom stole sit out, tento trojuholník zmení farbu
sit out 0 stolov
sit out 1 stôl
potom sa dá vrátiť na všetky stoly na 2 kliknutia. len si to bude treba viac všímať
inak neviem ako je to s timebankom. mám pocit, že aj bez TN sa mi sám aktivoval. alebo sa mi to len zdá, neviem...
čo sa týka sit-out, toto je testované na play money stoloch s Hyper-Simple table theme
všimol som si, že keď som na nejakom stole sit out, tento trojuholník zmení farbu
sit out 0 stolov
sit out 1 stôl
potom sa dá vrátiť na všetky stoly na 2 kliknutia. len si to bude treba viac všímať
inak neviem ako je to s timebankom. mám pocit, že aj bez TN sa mi sám aktivoval. alebo sa mi to len zdá, neviem...
-
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.