Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Aha, pripomienkovac zaspal . No nevadi ..
U mna sa to vyvija v pohode. Za poslednych 10 dni podla vahy dalsich 3.5kg dole, ale z tych vah mam zly pocit. Posuniem vahu o par centimetrov a ukazuje ine cisla . Tak mam zaznacene, kam vzdy postavit vahu a snad aspon ten trend ukazuje spravne.
Tiez som znacne pod EV, ak su teda udaje pravdive. Intenzivny makacka 3x do tyzdna 2h. Jedalnicek sa pokusam nejak rozsirovat o zdrave komponenty, aby to nebolo fadne. Neda sa povedat, ze jem nejake megaprtave davky, ale je to rozhodne podstatne menej ako kedysi a podstatne menej energeticke jedla. Za posledny tyzden aj drobne som nezhresil - nic vyprazane, ziadne sladene napoje, ziadne dezerty/keksiky a ine nezdrave jedla.
Na rozdiel tuto od pripomienkovaca sa nazrat poriadne netuzim, kedze nejak netrpim hladom. Skor som spokojny, ze sa do mna pomaly koduje nejaky odpor k nezdravemu jedlu, takze ked vidim sladke a pod., tak automaticky ustupujem . Asi je to sposobene tym, ze si uvedomujem kolko usilia ma stoji premena na cloveka, takze to nechcem kazit nejakymi zlyhaniami.
Plavanie stale nevidim ruzovo, lebo 3x tyzdenne posilka spojena s behom/bicyklovanim mi nedava zatial dostatocny priestor. Ked sa otepli, tak snad ukecam kamarata, aby sme vymenili jednu navstevu posilky tyzdenne za plavaren.
PS: TuKE- s Tebou to ako vyzera? V marci si chcel navysit stavky, takze cakam a tesim sa .
U mna sa to vyvija v pohode. Za poslednych 10 dni podla vahy dalsich 3.5kg dole, ale z tych vah mam zly pocit. Posuniem vahu o par centimetrov a ukazuje ine cisla . Tak mam zaznacene, kam vzdy postavit vahu a snad aspon ten trend ukazuje spravne.
Tiez som znacne pod EV, ak su teda udaje pravdive. Intenzivny makacka 3x do tyzdna 2h. Jedalnicek sa pokusam nejak rozsirovat o zdrave komponenty, aby to nebolo fadne. Neda sa povedat, ze jem nejake megaprtave davky, ale je to rozhodne podstatne menej ako kedysi a podstatne menej energeticke jedla. Za posledny tyzden aj drobne som nezhresil - nic vyprazane, ziadne sladene napoje, ziadne dezerty/keksiky a ine nezdrave jedla.
Na rozdiel tuto od pripomienkovaca sa nazrat poriadne netuzim, kedze nejak netrpim hladom. Skor som spokojny, ze sa do mna pomaly koduje nejaky odpor k nezdravemu jedlu, takze ked vidim sladke a pod., tak automaticky ustupujem . Asi je to sposobene tym, ze si uvedomujem kolko usilia ma stoji premena na cloveka, takze to nechcem kazit nejakymi zlyhaniami.
Plavanie stale nevidim ruzovo, lebo 3x tyzdenne posilka spojena s behom/bicyklovanim mi nedava zatial dostatocny priestor. Ked sa otepli, tak snad ukecam kamarata, aby sme vymenili jednu navstevu posilky tyzdenne za plavaren.
PS: TuKE- s Tebou to ako vyzera? V marci si chcel navysit stavky, takze cakam a tesim sa .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
u mna
another week - another failure
another week - another failure
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
PRIPOMIENKA pingvini !!!
1.mesiac za nami, citim sa zle = padaju mi nohavice, musim si urobit novu dierku na opasku
co sa tyka degresu tak v tomto momente som 5.5kg nizsie oproti EV, a dufam, ze tento downswing bude trvat az do 5.8. do vazenia a necaka ma nejaky zdrvujuci heater
kazdopadne, uz som si zvykol na krmenie, co mi dost pomaha k ubytku hmotnosti, jem kazde 3 hodiny, vela bielkovin, tuky som vylucil zo svojej stravy uplne, okrem "zdravych" tukov = olivovy olej, tuk v mliecnych vyrobkoch, ale v absolutne obmedenom mnozstve a sacharidy v akejkolvek forme som uplne vynechal, to co sa nachadza vo vyrobkoch je celkom male mnozstvo, potrebne ako zakladne palivo pre mozog a ine zbytocnosti ...
moj elektronicky kamarat napocital zatial taketo cisla (vsetky cisla su len z chodze pred samotnym treningom, aby som sa rozohrial): pocet treningov: 17, celkova vzdialenost: 21.03 km, celkovy cas: 4:57:13, celkom kalorii: 2540 (krat 4 su kJ ak sa nemylim), kazdopadne jeden paradny obed je asi 40minut na pase rychlej chodze (6-6.5 km/h) do 6-7% kopca
1.mesiac za nami, citim sa zle = padaju mi nohavice, musim si urobit novu dierku na opasku
co sa tyka degresu tak v tomto momente som 5.5kg nizsie oproti EV, a dufam, ze tento downswing bude trvat az do 5.8. do vazenia a necaka ma nejaky zdrvujuci heater
kazdopadne, uz som si zvykol na krmenie, co mi dost pomaha k ubytku hmotnosti, jem kazde 3 hodiny, vela bielkovin, tuky som vylucil zo svojej stravy uplne, okrem "zdravych" tukov = olivovy olej, tuk v mliecnych vyrobkoch, ale v absolutne obmedenom mnozstve a sacharidy v akejkolvek forme som uplne vynechal, to co sa nachadza vo vyrobkoch je celkom male mnozstvo, potrebne ako zakladne palivo pre mozog a ine zbytocnosti ...
moj elektronicky kamarat napocital zatial taketo cisla (vsetky cisla su len z chodze pred samotnym treningom, aby som sa rozohrial): pocet treningov: 17, celkova vzdialenost: 21.03 km, celkovy cas: 4:57:13, celkom kalorii: 2540 (krat 4 su kJ ak sa nemylim), kazdopadne jeden paradny obed je asi 40minut na pase rychlej chodze (6-6.5 km/h) do 6-7% kopca
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
5.5kg oproti EV? Tak to si dole takmer 9kg celkovo, nie? Skvele!
Ja som dole 7 - 7.5kg oproti EV a dierky na opasku si este robit nemusim, lebo som ho poslednych peknych par kil ani potreboval - vsetko na mne poriadne drzalo .
Ja inak klasicky posilka, jedalnicek uz standard. Plavanie stale nist, tak sa tesim, ked sa otepli a vymenim aspon 1 navstevu posilky do tyzdna za osviezujuce dlzky.
No ten paradny obed moze byt aj o dost viac ako 40 minut na pase. Zalezi, co si predstavujes pod pojmom "paradny" . Taku hustu zapraskovu polievku s klobasou a chlebom, ako druhe bocik a za tym nejaka torta a potom vyslopat 1/2 litra ne-light coly .. dozivotne by si musel na tom pase slapat .
Ja som dole 7 - 7.5kg oproti EV a dierky na opasku si este robit nemusim, lebo som ho poslednych peknych par kil ani potreboval - vsetko na mne poriadne drzalo .
Ja inak klasicky posilka, jedalnicek uz standard. Plavanie stale nist, tak sa tesim, ked sa otepli a vymenim aspon 1 navstevu posilky do tyzdna za osviezujuce dlzky.
No ten paradny obed moze byt aj o dost viac ako 40 minut na pase. Zalezi, co si predstavujes pod pojmom "paradny" . Taku hustu zapraskovu polievku s klobasou a chlebom, ako druhe bocik a za tym nejaka torta a potom vyslopat 1/2 litra ne-light coly .. dozivotne by si musel na tom pase slapat .
-
dzejkej napísal:5.5kg oproti EV? Tak to si dole takmer 9kg celkovo, nie? Skvele! Ja som dole 7 - 7.5kg oproti EV a dierky na opasku si este robit nemusim, lebo som ho poslednych peknych par kil ani potreboval - vsetko na mne poriadne drzalo .
jj presne o 9 , ale pozeram, ze tebe to tiez dost dobre ide, len tak dalej
dzejkej napísal: No ten paradny obed moze byt aj o dost viac ako 40 minut na pase. Zalezi, co si predstavujes pod pojmom "paradny" . Taku hustu zapraskovu polievku s klobasou a chlebom, ako druhe bocik a za tym nejaka torta a potom vyslopat 1/2 litra ne-light coly .. dozivotne by si musel na tom pase slapat .
to mas pravdu, ale asi som mal dat slovo paradny do uvodzoviek , myslel som nezahustovanu polievku (mukou), grilovanu rybu a pohlad na torticku
-
johnmirow napísal:to mas pravdu, ale asi som mal dat slovo paradny do uvodzoviek , myslel som nezahustovanu polievku (mukou), grilovanu rybu a pohlad na torticku
Ty si pripravujes obedy doma a nosis si to do prace?
No co ja chodim jest do podniku pri praci, tak ani tu polievku nemam. Kuchar je tam hardcore solic a ked si objednam slepaci vyvar, tak vidim, ze 1/3 vyvaru je mast, 1/3 sol a zvysok asi ten vyvar . Som minule, ze po dlhej dobe skusim a stacilo mi raz si chlipnut.
U mna obedy = ryba/kura nevyprazane, trochu zemiakov a k tomu salat. Tam ani nemaju tortu, na ktoru sa da pozriet, takze to ma netrapi .
Vyvarik si uzivam doma - nepresoleny a znacne zbaveny masti .
-
dzejkej napísal:
Ty si pripravujes obedy doma a nosis si to do prace?
vzdy si vsetko pripravujem sam, uz dlho ... a snazim sa striedat rozne druhy masa = hovadzie, telacie, ryba, kura + nejaka priloha (proso, quinoa, varena brokolica alebo karfiol - tym som zoznam priloh uplne vycerpal )
... a na tortu sa pozeram na obrazky
-
johnmirow napísal:+ nejaka priloha (proso, quinoa, varena brokolica alebo karfiol - tym som zoznam priloh uplne vycerpal )
pre nas masozravych proso neni nahodou krmivo pre papagaje?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:johnmirow napísal:+ nejaka priloha (proso, quinoa, varena brokolica alebo karfiol - tym som zoznam priloh uplne vycerpal )
pre nas masozravych proso neni nahodou krmivo pre papagaje?
papagaj je tiez chutny
jj je aj krmivo pre papagaje, tak ako aj slnecnicove semiacka, lanove, ... a tiez aj pre ludi, prosnu kasu chrumali aj nasi predkovia, kedze nebolo nist ine ... a tiez aj ja, ked mi nic ine dobre nie je
-
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.