Freeman

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Freeman

Odoslaťod dzejkej 05 Mar 2010 14:11

FreeMan napísal:Takze dostal som 50 dolarov od PokerStrategy a teraz mi uz len clearnut bonus aby mi tam ostaly :D
Mno takze idem si preopakovat Short Stack Strategy a idem nato.
Drzte prsty :)

Drz sa :).

A nezabudni - ziadne dorovnavanie big blindov (limpovanie) a callovanie raisov. Kamarati mali zo zaciatku vzdy chybu, ze sa neriadili tymi pravidlami a limpovali UTG nizke pary a podobne hluposti, lebo im bolo luto take ruky zahodit :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 14:17

dzejkej napísal:
FreeMan napísal:Takze dostal som 50 dolarov od PokerStrategy a teraz mi uz len clearnut bonus aby mi tam ostaly :D
Mno takze idem si preopakovat Short Stack Strategy a idem nato.
Drzte prsty :)

Drz sa :).

A nezabudni - ziadne dorovnavanie big blindov (limpovanie) a callovanie raisov. Kamarati mali zo zaciatku vzdy chybu, ze sa neriadili tymi pravidlami a limpovali UTG nizke pary a podobne hluposti, lebo im bolo luto take ruky zahodit :).

O to sa neboj hrajem Short Stack Strategiu takze pohoda :)
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 14:18

Chlpo1989 napísal::gl: :good:

Diky :)
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 14:42

Mam otazku Middle pair zname ked mam na ruke par a na boarde je iba jedna vysia karta cize K tak middle pair sa berie to ked mame ten middle pair na ruke alebo mozme na ruke mat naprika KQ a na boarde je napriklad 5 4 8 Q A -je to vzdy middle pair?
Cize v skratke sa pytam ci middle pair sa bere iba par ktory je druhy najvyssi a mame ho ako pocket pair.
FreeMan

Odoslaťod dzejkej 05 Mar 2010 15:09

FreeMan napísal:O to sa neboj hrajem Short Stack Strategiu takze pohoda :)

Ja viem, ale oni si tiez mysleli, ze hraju short stack strategy a robili tamto ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 22:04

Mno takze hral som jeden stol pre zaciatok aby som si to precvicil a hral som asi 3 hodky vzdy som sa drzal okolo 2 dolarov najviac som klesol asi na 1.70 ci tak niejako.Ked som mal dobre karty 2x mi dosli QQ 1x mi dosiel AK vo farbe tak vzdy ma dorovnal iba jeden hrac preeflop aj to na SB a na flopu vzdy foldol :)
No ale nakoniec mi prisla myslim na CO pozicii par osmiciek raisol som 4xBB jeden reraise na 1 dolar ja all in on call a z flopu si pametam ze tam boli dva deviatky a 4karty-mali clubs tak som vyhral s dvoma parmi nad AK.
Je lepsie hrat Short Stack Strategiu na viacerich tabloch lebo fakt sa mi potvrdilo ze je dost tazke mat rychly profit na 1 tably ale aj tak som velmi rad :)
Btw. moj stav party poker bodov je 0,78-cize aj to svedci ze sa oplati hrat na viacerych stolov pokial chcem ich nazbierat co najrychlejsie.Takze idem dat este jeden table drzte mi prsty :)
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 05 Mar 2010 22:46

Prave som odisiel od jedneho stola na ktorom som stratil 0,35 Centov pricinou mojho odchodu bolo hlavne to ze tam boli ked mna nepocitame tak 3 shorststackeri 1.- pouzival SSS 100% 2.-Vela som ho nesledoval ale cakal urobil buy-in 2 dolare a cakal ked bude BB 3.-Ju pouzival asi na 50% lebo videl som ho buyinut sa za 2 dolare raz stavit 0,40 centv ALE raz reaisol 0,20 centovy bet na 0,90 centov.Takze tak.Ale som rad ze sa mi podarilo odhadnut SSS playerov lebo aj som si myslel ze by to mohlo byt tazsie ale som rad :)
Aj ked sa mi stavat od stola nechcelo kvoli tomu,ze som stratil 0,35 centov ale nakoniec som odisiel.
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 06 Mar 2010 01:19

Ja som na zaciatku svojej pokrovej kariery hral SSS a teda neviem si to celkom predstavit, ako to hras ty podla toho co hovoris, ale skusim napisat ako som to hraval ja.

Dufam, ze hravas FR s 20bb, mas nastaveny auto rebuy na 20bb atd.
S 50$ som zacal hrat NL10 a ako nahle som spravil $2,45+ tak som zo stola odchadzal a hladal si novy. Prisne som dodrzoval vsetko, co bolo napisane v tych tab., dokonca som to mal otvorene pre pripad, ze by som si nebol isty. Hraval som 6+ stolov, zo zaciatku len 4, pretoze ak som mal otvorenych menej, tak som sa skoro unudil k smrti :)
Ale zas pozor, pretoze je tam dost velka variacia a boli dni, kedy som bol -10BI. Urcite na clearovanie toho bonusu by som pouzil NL10, nic ine :)

Dufam, ze som aspon trosku pomohol, alebo doplnil :gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 01:40

No ano hram NL10 moj buy in je 2 dolare odchadzam od stolu ked mam viac nez 2,50 dolarov.
Takze pre dnes skoncim lebo sa strasne nudim a je to tym co si pisal.Mam otvorene len jedno okno.Raz mi **** jeden protihrac predomnou zvysil a ja som *** dal all in pretoze som si myslel ze ked som na LP pozicii a mal som AJ tak ked niekto zvysi treba dat all in :wall: Co som urobil brutalnu chybu -1BI.

Potom som urobil dalsiu chybu podobneho charakteru bol som s pocket pairom Tens na LP a predomnou jeden raise a ja all in ale nastastie foldol cize dalsia chyba :wall:

Ale celkovo nemam velku stratu mam 49,46 dolarov cize -54 Centov mno takze neni to hrozne len ked sa nudim tak robim **** takze do buducna sa budem pred nimy vyvarovat.

+2,82 PartyPokerPoints aspon nieco uspokojujuce :)

Najvacsia smola je to ze su tam na stoloch sami hraci ktory pouzivaju SSS.Zajtra skusim dat viac stolov ako si radil mozno sa tiez nebudem nudit :)
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 06 Mar 2010 01:44

Islo by to aj bez tych nadavok ;)

Co sa tyka hry, tak si otvor tie tabulky a ked si si neni isty, jednoducho sa do toho pozri. Urcite by som si otvoril aspon 4 stoly, pretoze 90% casu, budes foldovat :) Je to mechanicka hra, proste ako robot, takze tam velmi nevymyslaj a hraj tak, ako je napisane :) Urcite ti co to pisali, vedeli co robia.

Takze prajem :gl: a hlavne vela trpezlivosti :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!