Freeman

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Freeman

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 01:52

Chlpo1989 napísal:Islo by to aj bez tych nadavok ;)

Co sa tyka hry, tak si otvor tie tabulky a ked si si neni isty, jednoducho sa do toho pozri. Urcite by som si otvoril aspon 4 stoly, pretoze 90% casu, budes foldovat :) Je to mechanicka hra, proste ako robot, takze tam velmi nevymyslaj a hraj tak, ako je napisane :) Urcite ti co to pisali, vedeli co robia.

Takze prajem :gl: a hlavne vela trpezlivosti :)

Diky moc chlpo.Uz sa budem kontrolovat s nadavkami ale bol som v takom mensiom tilte ale je to v pohode cize zajtra dam 2-4 stoly.Normalne vzdy ked som nieco trafil tak ma dorovnal maximalne SB ale aj ten po mojom bete na flope foldol :(
A vyhladat si aspon 2 stoly bez SSS hracov je velky luck kedze uz najst iba 1 stol bez SSS playera najst je dost velke stastie. :D
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 06 Mar 2010 01:57

No hlavne trpezlivo... Nemas sa kam ponahlat, za 90 dni ten bonus v pohodicke vyclearujes, neboj.
Hraj len svoju hru, bez ohladu na vysledok. Musis si byt vedomy toho, ze nemozes vyhrat kazdu ruku. Mozno vyhras 60-70%, co ti staci, nakolko sa ocakavaju velke objemy :) A pokial hras s dalsimi SSS tak mas dokonalu predstavu o ich kartach.

Zajtra si zapni tabulku, najdi si vhodne stoly a hor sa do prace :Yahoo!:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 02:02

Njn uz som teraz nabudeny :D
Ale s radostou si pospim :) Ok tak dobru noc chlpo a GL ked este hras :gl:
FreeMan

Odoslaťod dzejkej 06 Mar 2010 03:54

FreeMan napísal:Uz sa budem kontrolovat s nadavkami ale bol som v takom mensiom tilte

No tak sa snaz kontrolovat a vynechaj vulgarizmy z reportov. Editol som to ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 10:23

Diky moc DzejKej :D
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 10:44

Pred chvilou som dal jeden stol uz teraz som robil vsetko co som mal na UTG som s AK vo farbe raisol na 0,40Centov kazdy fold BB all in ja okamzity call a ukazal AA :(
Mno nevadi -2BI bude to lepsie niesom v tilte :)
FreeMan

Odoslaťod mr_kaktus 06 Mar 2010 10:49

nechcem ta nahovarat na loosing play ale ak chces hrat 1 stol popripade 2 na tvojom mieste by som si mozno radsej kukol big stack strategy a siel na NL2 (si uz fullring alebo 6max). ako ak chces hrat SSS kludne ju hraj len ja osobne by som sa bal ze sa mi poker takymto sposobom znechuti :) myslim ze 1 stol SSS moze byt viac tiltujuce a frustrujuce ako SNG :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 15:56

mr_kaktus napísal:nechcem ta nahovarat na loosing play ale ak chces hrat 1 stol popripade 2 na tvojom mieste by som si mozno radsej kukol big stack strategy a siel na NL2 (si uz fullring alebo 6max). ako ak chces hrat SSS kludne ju hraj len ja osobne by som sa bal ze sa mi poker takymto sposobom znechuti :) myslim ze 1 stol SSS moze byt viac tiltujuce a frustrujuce ako SNG :D

No rozmyslal som aj nad BSS mno ale este skusim dnes SSS na viacerych stoloch a uvidim :)
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 16:49

JO konecne uspesna s profitom +2BI.Fakt mi pomohlo ked som mal otvorene 3 stoly v jednom stole som vyhral 5 dolacov s AA na druhom stole som vyhral 4 dolare s AQ ale myslim ze som hrubo porusil SSS pretoze som preeflop chcel foldnut kvoli tomu ze som si myslel ze som UTG ale ked som sa lepsie pozrel tak som bol MP tak som rychlo stavil nie 40Centov ale 90centov a flop som netrafil ale aj tak som isiel all in jeden hrac dorovnal teda neviem ci ja som ho dorovnal alebo on mna ale vyhral som nad nim :D
a treti stol som vyhral na BB s JJ proti K10 v all ine a vyhral som na tretom stole 4 dolare takze je to good :D

Diky za radu s multitablingom fakt sa to oplati :)
FreeMan

Odoslaťod mr_kaktus 06 Mar 2010 17:26

imo aspon 3 by si mohol stihat v pohode :) ale zase hraj co ta bavi a na co sa citis :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!