EPT Berlín Season 6 - Day 2: Dag Palovič stále v hre
Re: EPT Berlín Season 6 - Day 2: Dag Palovič stále v hre
jano nebudem sa hadat kvoli kravine ... ale ja viem ocom som pisal a skreslene to urcite nebolo ...rec bola otom ze profici z ameriky nehraju velke casky popri turnajoch WPT,EPT pri side eventoch.. ze je prenich neprakticke nosit cash/prevadzat atd... kedze doniest take velke peniaze z ameriky do Eu neni len tak a danovnici si nato davaju bacha ...ale mne je jedno nestoji mi hadat sa za nieco zcoho nic nemam a ani sa ma to netika ..ja som len nadviazal na nazori hracov ako mike matusow a lederrer ktori pisali vo svojich knihach ze uz boli v eu prepadnuti a ze neni to len tak ...
a este Johnatan Little (tusim wpt hrac roku 2008?) nedavno na coachingu v pokerstrategy rozeberal ze rake v eu je 5 nasobne vecsi pri cg... atd hawk ..
a este Johnatan Little (tusim wpt hrac roku 2008?) nedavno na coachingu v pokerstrategy rozeberal ze rake v eu je 5 nasobne vecsi pri cg... atd hawk ..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Miskokovo, ja sa nehadam, len Ti pripomínam, že nemám rád ak si berie moje meno do pusy a podáva skreslené info!!
Okrem toho vela čítaš, radšej chod medzi ludí, na velke turnaje /nemusíš hrát- nasavat atmo/ a daleko viac pochopíš ako z niektorých knižiek. Ináč len zúfalec si može mysliet, že vačšie prachy /50K a viac/ si hráči mosia vo vrecku . Taktiež tí čo vyhrajú na EPT 1melko to odnesú v teskoigelitke
Okrem toho vela čítaš, radšej chod medzi ludí, na velke turnaje /nemusíš hrát- nasavat atmo/ a daleko viac pochopíš ako z niektorých knižiek. Ináč len zúfalec si može mysliet, že vačšie prachy /50K a viac/ si hráči mosia vo vrecku . Taktiež tí čo vyhrajú na EPT 1melko to odnesú v teskoigelitke
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
janobendik napísal:Miskokovo, ja sa nehadam, len Ti pripomínam, že nemám rád ak si berie moje meno do pusy a podáva skreslené info!!
To, ze by hraci nenosili cash nie je az tak pravda. Pre top pokrovych hracov 10-20K Eur nie je az taka velka suma, a niektori taku sumu bezne nosia pri sebe (ak idu hrat). Snad si nemyslis,ze ked idu hrat nejaku homegame ze tam saskuju s kreditkami
Len tak mimochodom:
Elky bol zadrzany policiou, a bol povazovany za drogoveho dealera, len preto, ze mal pri sebe vacsi obnos penazi - akurat isiel hrat cash.
Viffer mal takisto problemy s policiou na letisku - a mal vtedy pri sebe hotovost 15K $.
Rovnako som cital clakon od Phila Galfonda, ked isiel hrat HSP a ze nebolo uplne jednoduche mat pri sebe 700K.
- Andrej
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Všetko zlé je na niečo dobré, EPT sa dostalo do hlavných správ na Markíze
- tomisumi
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
....andrej, to je fakt ako u debilov!! čítaš aj v zátvorke?? ak ano tak len pre teba 50K je cca 50.000,-
- janobendik
Horsey7 napísal:viacere zdroje uvadzaju 800k
a preco by uvadzali 100tis euro? ked 800 znie 8x lepsie?
fakt si niekto mysli, ze vitaz dostal igelitku a v nej 2000 500viek? a nad ranom isiel domov aby si to schoval pod postel kym otvoria banku?
nehovoriac o tom ze keby s tou igelitkou prisiel do banky tak moze ist rovno na policiu vysvetlovat a dokazovat ze to fakt on vyhral
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
tomisumi napísal:Všetko zlé je na niečo dobré, EPT sa dostalo do hlavných správ na Markíze
Aj jojka dávala Len či je to dobrá reklama
Naposledy upravil svkice666 dňa 07 Mar 2010 22:09, celkovo upravené 1 krát.
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
janobendik napísal:....andrej, to je fakt ako u debilov!! čítaš aj v zátvorke?? ak ano tak len pre teba 50K je cca 50.000,-
????? nechapem tvoju poznamku.
Len pre tvoju informaciu 700K je 700 000,-. a 700K > 50K.
Na rozdiel od teba citam aj to co je v zatvorke aj to co nie je v zatvorke.
Viem ze si velka hiezda, ale lekcia slusneho spravania by ti nezaskodila.
- Andrej
Nechapavemu Andrejkovi:
, už chápeš miláčik? už chápinkáš poznámočku?? takže najskor by si sa mal ospravedlnit a nie mna poučat v správaní! radšej vylez spoza obrázovky a chod pozriet niekde aspon na ulicu, lebo ideš tu rozprávat čo hráči nosia po vreckách a ani hráča si asi nevidel, okrem ISILDURAjanobendik napísal:To, ze by hraci nenosili cash nie je az tak pravda. Pre top pokrovych hracov 10-20K Eur nie je az taka velka suma, a niektori taku sumu bezne nosia pri sebe (ak idu hrat). Snad si nemyslis,ze ked idu hrat nejaku homegame ze tam saskuju s kreditkami
- janobendik
janobendik napísal:Nechapavemu Andrejkovi:, už chápeš miláčik? už chápinkáš poznámočku?? takže najskor by si sa mal ospravedlnit a nie mna poučat v správaní! radšej vylez spoza obrázovky a chod pozriet niekde aspon na ulicu, lebo ideš tu rozprávat čo hráči nosia po vreckách a ani hráča si asi nevidel, okrem ISILDURAjanobendik napísal:To, ze by hraci nenosili cash nie je az tak pravda. Pre top pokrovych hracov 10-20K Eur nie je az taka velka suma, a niektori taku sumu bezne nosia pri sebe (ak idu hrat). Snad si nemyslis,ze ked idu hrat nejaku homegame ze tam saskuju s kreditkami
Pekne sa prezentujes.
Neviem preco sa snazis silou mocou kazdeho zosmiesnit, ked ma iny nazor ako ty.
Asi mas nejaku potrebu zosmiesnovat ludi, lebo teba tiez casto zosmiesnuju za tvoje nazory.
- Andrej
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.