Expekt Poker
Re: 2000 usd bonus
no sak to je jasne...ja mam najskor tiez potencial si z toho bonusu zobrat skludom tak 100 a viac USD a kedy som moc cel tak mozno aj viac...
a k tym ojebom..to je tym ze hras moc dobru hru:-D proste online o 6-tej rano su len zavislaci a niekto zo zamoria najskor..a ti rozhodne hrat super poker nebudu:-D...ja som si dal rano cash a tiez to nebolo nic moc..ale vsetrko relevantne prehry...TT vs JJ,66 vs QQ..inak to 66 vs QQ bolo take ze ja UTG len call ze kuknem flop..vsetci fold a BB ako obvykle raise 6BB ja all in on call...a som sa zacal dobre smiat:D
a k tym ojebom..to je tym ze hras moc dobru hru:-D proste online o 6-tej rano su len zavislaci a niekto zo zamoria najskor..a ti rozhodne hrat super poker nebudu:-D...ja som si dal rano cash a tiez to nebolo nic moc..ale vsetrko relevantne prehry...TT vs JJ,66 vs QQ..inak to 66 vs QQ bolo take ze ja UTG len call ze kuknem flop..vsetci fold a BB ako obvykle raise 6BB ja all in on call...a som sa zacal dobre smiat:D
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: 2000 usd bonus
zavislaci:-D
len ci nie sme uz vsetci zavislaci:-D:-D
AC ty mas naviac,naco hras take miniturnaje pre pubertakov,tam akurat prides o nervy:-!
len ci nie sme uz vsetci zavislaci:-D:-D
AC ty mas naviac,naco hras take miniturnaje pre pubertakov,tam akurat prides o nervy:-!
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: 2000 usd bonus
Jsem 3 of 11 tak uvidime jak to dopadne, kdyz vyhraji tak si nadelim novy LCD :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: 2000 usd bonus
v com si 3 of 11???...nrjak mi nez
- wizdo
Re: Re: Re: Re: Re: 2000 usd bonus
nejak mi nezapaluje...omylom som klikol na enter:-D
- wizdo
Re: Re: Re: Re: 2000 usd bonus
ozaj AC som aj zabudol,chcel som sa opytat co ides kupit LCD monitor alebo TV?
lebo aj ja rozmyslam nad niecim velkoplosnym,len sa neviem rozhodnut ,co by bolo lepsie,TV ze vraj maju mensie rozlisenie a tie cisla pri pokri mozno nebudu dost ostre
ale je to lakava predstava na 107 palcovom paneli si kludne z kresla hrat *DRINK**THUMBS UP*
lebo aj ja rozmyslam nad niecim velkoplosnym,len sa neviem rozhodnut ,co by bolo lepsie,TV ze vraj maju mensie rozlisenie a tie cisla pri pokri mozno nebudu dost ostre
ale je to lakava predstava na 107 palcovom paneli si kludne z kresla hrat *DRINK**THUMBS UP*
- fidelko
hra na expekte
1$ rebuy 750$ gar.uz som si otvoril stol,AC je medzi chiplidrami,verim ze to vyhra
- fidelko
Re: hra na expekte
jj uz to kukam..:-) drzim palce AC
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.