Expekt Poker
posledna hra
AC all-in Q9 zo SB super BB A2 call turn Q river 9*THUMBS UP*
od dnes volame ACeho lucky river:-D:-D:-D
od dnes volame ACeho lucky river:-D:-D:-D
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: posledna hra
3 lucky hry na final table...heh ten luck sa niekde musel pouzit...hehe:-) a FT je best miesto...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: posledna hra
Nazdar chlapci, vidim, ze novinky se siri rychle :-D Ano, v zaveru jsem mel i trosku stesticka, ale zaslouzil jsem si je za to, co mi to provadlo pred obedem :-)
334usd je ma letosni nej vyhra, takze ted to chci kazdy mesic prekonat alespon dvojnasobne a verim, ze to neni nemozne! *THUMBS UP*
334usd je ma letosni nej vyhra, takze ted to chci kazdy mesic prekonat alespon dvojnasobne a verim, ze to neni nemozne! *THUMBS UP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
200 000 guarenteed
Pls vyhral somv satelite vstupenku na tento turnaj a chcel by so sa spytat ci to musim pouzit len dnes ale ked nemam cas ci sa da aj bduci tyzden..diky
- kalish88
- Založený: Sep 2007
expekt.com$80/60/20 Freeroll
Tieto freerolly su perfektne akurat ze som teraz nemal nejakko cas ich hrat ze som bol iba na dvoch na ostatnych som bol sitout...
a chcem sa spytat: budu tieto freerolly stale alebo iba do urciteho datumu?
a chcem sa spytat: budu tieto freerolly stale alebo iba do urciteho datumu?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: expekt.com$80/60/20 Freeroll
Akcia s freerollmi je zatial iba na februar, ale je mozne, ze z dovodu velkej popularity sa to v podobnej forme zopakuje, resp. bude pokracovat.
- expekt
Pre: SpongeBob tricko + darcek
Potvrdzujem, ze sa mi dostal do ruk podaci listok, takze zasielka 100% odisla a pri rychlosti nasej posty ju mozete zajtra - pozajtra ocakavat. Obalka B4 bublinkova, obsah tricko + darcek. doporucene. Overte si u vas na poste ak by to nechodilo. s pozdravom expekt
- expekt
otazka pre expekt
V piatok 18.1. 2008 som hral 1FPP turnaj zo serie January Giveaway a vyhral som pokrovy set. Kedy mi cca pride vyhra? Vdaka
- stiso
- Založený: Nov 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.