Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
asi tak, stale som na startovacej hmotnosti - FML
disciplina = 0
disciplina = 0
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
budicek pingvini
dalsi tyzden za nami, neviem preco sa mi to zda, ale zacina sa koniec nejako rapidne rychlo priblizovat ... ts neva, ked uz to dam, tak aspon to nebude treba dlho drzat pod limitom
gate sa mi nejako zvetsili, opasok predlzil, nie som zadychany po prejdeni 100metrov , woaaa aky uspech, schody som este neskusil, ale je to vyzva, skusim dat aspon dve-tri poschodia do buduceho hlasenia
od pondelka zacinam trenovat trojfazovo, to ale neznamena, ze budem trikrat za den, ale trikrat za tyzden, to len ako upresnenie pre rypalov ... trenerko mi doporucil nejaku saskarnu na pase ... tak vam potom mozno napisem, ak prezijem, ale neviem ako to bude, lebo ako nad tym rozmyslam, tak mi to zacina cim dalej pripominat totoka blogy-f94/riddlah-chalange-t3737-20.html#p97428 ale na pase ...
idem si dat nejaku flakotu masa, dobru chut k obedu
dalsi tyzden za nami, neviem preco sa mi to zda, ale zacina sa koniec nejako rapidne rychlo priblizovat ... ts neva, ked uz to dam, tak aspon to nebude treba dlho drzat pod limitom
gate sa mi nejako zvetsili, opasok predlzil, nie som zadychany po prejdeni 100metrov , woaaa aky uspech, schody som este neskusil, ale je to vyzva, skusim dat aspon dve-tri poschodia do buduceho hlasenia
od pondelka zacinam trenovat trojfazovo, to ale neznamena, ze budem trikrat za den, ale trikrat za tyzden, to len ako upresnenie pre rypalov ... trenerko mi doporucil nejaku saskarnu na pase ... tak vam potom mozno napisem, ak prezijem, ale neviem ako to bude, lebo ako nad tym rozmyslam, tak mi to zacina cim dalej pripominat totoka blogy-f94/riddlah-chalange-t3737-20.html#p97428 ale na pase ...
idem si dat nejaku flakotu masa, dobru chut k obedu
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
skvelo odporucam bude to neopakovatelny zazitok ale rob to ako posledne v posilke
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:skvelo odporucam bude to neopakovatelny zazitok ale rob to ako posledne v posilke
ehm, to bude jedine co budem robit, nastastie
-
No tak u mna stale to iste - dodrziavam navyky a postupne hmotnost ubuda .. az je to nudne . Kamarat, s ktorym som chodil do posilky teraz nejaky cas chodit nebude, takze som vyhrabal Muscle & Fitness 101 Workouts ( ) a zostavil si novy cvicebny plan. Prakticky som odstranil cviky, ktore by ma mohli prizabidt, ak tam niekto nebude davat na mna pozor a teda snad solo nebude moj zivot ohrozeny . Nejake cviky som pomenil, doplnil a o chvilu to pojdem odskusat. Kedze cez tyzden byva hromada ludi, tak miesto klasickej navstevy o 18tej tam skusim vtrhnut pred 15tou a dufam, ze tam bude menej ako 3446195 ludi .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
chlapi...tu je jeden link na stranku mojho kamarata a kolegu:
www.vladozlatos.com
je tam managment zdravia a zivotospravy,full body program, stravovanie atd. velmi uzitocne a zaujimave veci, možno Vam to pomoze v niekotrych veciach (alebo motivuje), ked si trochu preklikate jeho stranku. Je to naozaj odbornik a urcite Vam aj rad pomoze ak mate nejake otazky o vyzive ci treningoch.
hadam Vam to pomoze:)
www.vladozlatos.com
je tam managment zdravia a zivotospravy,full body program, stravovanie atd. velmi uzitocne a zaujimave veci, možno Vam to pomoze v niekotrych veciach (alebo motivuje), ked si trochu preklikate jeho stranku. Je to naozaj odbornik a urcite Vam aj rad pomoze ak mate nejake otazky o vyzive ci treningoch.
hadam Vam to pomoze:)
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
By ma zaujimalo ako TuKE .. ten panko si zrovna moc prace nedava, aby informoval zvysok ... To, ze yegon bude zase fake-ovat a napise, ze (takmer) nic neschudol, to je nam uz vsetkym jasne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
4-ty den po sebe som behal a poctivo sa stravoval
schudol som kilo - celkovo som 2kg dole od zaciatku
schudol som kilo - celkovo som 2kg dole od zaciatku
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
pisat sa mi nechce ... mozno to bude tym, ze mam svalovku aj na malicku
z minulotyzdnovych predsavzati ostalo len jedine: Isiel som po schodoch ... a to preto lebo sa mi nechcelo cakat na vytah na Danovom urade, do kelu s danovymi priznaniami ... takze som isiel dvakrat hore na stvrte poschodie a striedavo aj dole ... hm sice som musel vzdy po tom namahavom vystupe znizovat tep na prijatelnu uroven a snazit sa niekde najst strateny dych, ale dal som to ... a to je uspech ...
na pas som sa v pondelok nedostal, lebo po necelych troch hodinkach spanku sa mi nezdalo rozumne sa ist medzi ludi
z minulotyzdnovych predsavzati ostalo len jedine: Isiel som po schodoch ... a to preto lebo sa mi nechcelo cakat na vytah na Danovom urade, do kelu s danovymi priznaniami ... takze som isiel dvakrat hore na stvrte poschodie a striedavo aj dole ... hm sice som musel vzdy po tom namahavom vystupe znizovat tep na prijatelnu uroven a snazit sa niekde najst strateny dych, ale dal som to ... a to je uspech ...
na pas som sa v pondelok nedostal, lebo po necelych troch hodinkach spanku sa mi nezdalo rozumne sa ist medzi ludi
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.