Holdem manager
Re: Holdem manager
diky moc
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dobrý deň chcem sa spýtať ako dam do pôvodnej polohy tie obldzniky v HUD pretože raz som skušal niečo a mal som tam plno štatistik a nevydel som na stôl tak som ich odhadzal preč to sa dá ked kliknem lavým tlacidlom ale teraz neviem ktorý je kde pri ktorom hráčovi
- danielito
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Ahojte, chcel by som sa spýtať ako by som mal upgradnúť PC, aby mi zvládal aspoň 12 stolov s pusteným HEM. Myslel som, že mám celkom slušný, lebo nikdy som nemal so žiadnou hrou problém, ale keď pustím 6 stolov s HEMom, tak mrzne Aké máte parametre?
Dík.
Edit: hrávam na B**n, píšem preto, lebo teraz som si v jednom blogu prečítal, že ich klient je nejaký náročnejší, ale neviem či je to tým.
Dík.
Edit: hrávam na B**n, píšem preto, lebo teraz som si v jednom blogu prečítal, že ich klient je nejaký náročnejší, ale neviem či je to tým.
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Na B**n môžeš mať akýkoľvek stroj, hádam ani 4 jadrový s 8gb ram by tam neutiahol 12 stolov
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Na B**n môžeš mať akýkoľvek stroj, hádam ani 4 jadrový s 8gb ram by tam neutiahol 12 stolov
O jéj, tak to som v čudu asi. Dík za friškú odpoveď
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
zdravím.
neviete mi niekto skuseny povedať, ako je to s preflop ranking v manageri?
Ide mi o toto: Podľa ktorého systému sa riadi viac hráčov?
Uprednostňujú profíci pokerstove preflop rankings?
Uprednostňujú menej skúsení hráči krajsie vyzerajúce kombinácie, ktoré sú ale horšie - a ktorý systém s tým viac počita?
Ako sa teda rozhoduejte pri vybere preflop rankings - menite niekedy systemy? - pokerstove, sklansky-chubukov, billings davidson schaefer,
len taka malickost, ale aj tak moze pridat na sile:)
Dakujem.
neviete mi niekto skuseny povedať, ako je to s preflop ranking v manageri?
Ide mi o toto: Podľa ktorého systému sa riadi viac hráčov?
Uprednostňujú profíci pokerstove preflop rankings?
Uprednostňujú menej skúsení hráči krajsie vyzerajúce kombinácie, ktoré sú ale horšie - a ktorý systém s tým viac počita?
Ako sa teda rozhoduejte pri vybere preflop rankings - menite niekedy systemy? - pokerstove, sklansky-chubukov, billings davidson schaefer,
len taka malickost, ale aj tak moze pridat na sile:)
Dakujem.
-
Tvoius_Tatcotius - Príspevky: 19
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ako to suvisi s holdem managerom?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
zdravim,
ma tu niekto Cardrunners gold a bol by ochotny kupit hodlem Manager licenciu poslat mi ju a ja by som poslal danu cenu (popr daco navrch) cez F****Tilt najlepsie
ak nie tak hocikdo ochotny kupit llicenciu za normal cneu(popr. ak dakdo pozna daku stranku kde je daka zlava a dany clovek je tam tak kludne aj lacnejsie ) a tiez by sa uskutocnil prevod cez FTP
najlepsie ak by dany clovek mal apson zopar psotov na fore
PS. moj dovod je ze uz som prekrocil limit n a moneybookers a potrebujem HEM do 5dni lebo mi skonci Trial
ma tu niekto Cardrunners gold a bol by ochotny kupit hodlem Manager licenciu poslat mi ju a ja by som poslal danu cenu (popr daco navrch) cez F****Tilt najlepsie
ak nie tak hocikdo ochotny kupit llicenciu za normal cneu(popr. ak dakdo pozna daku stranku kde je daka zlava a dany clovek je tam tak kludne aj lacnejsie ) a tiez by sa uskutocnil prevod cez FTP
najlepsie ak by dany clovek mal apson zopar psotov na fore
PS. moj dovod je ze uz som prekrocil limit n a moneybookers a potrebujem HEM do 5dni lebo mi skonci Trial
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:moj dovod je ze uz som prekrocil limit n a moneybookers a potrebujem HEM do 5dni lebo mi skonci Trial
napis mail na vip@moneybookers.com ze chces zvysit limit, to spravia do 3 dni
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Mozno som mimo - ale:
Kto z Vas pouziva Poker Edge, verziu 5 ?
Kto z Vas pouziva Poker Edge, verziu 5 ?
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.