Holdem manager
Re: Holdem manager
Zdravim....Len od dnes pouzivam HM....odohral som dnes niekolko sng-ciek a ze si idem pozriet turnaje v sng wizardovi a handhistory v priecinku Full tilt zrazu nie je... najdem tie subory niekde inde alebo to jednoducho HM maze,ked ich pridava do databazy?....bo ja si chcem pozriet vzdy turnaje a situacie aj v sng wizardovi......vie niekto poradit pls?....diky
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Ja tam mám nastavené, aby handy ponechával v priečinku z ktorého ich berie.
Sa pohraj s nastaveniami pri importe rúk a tam niekde by to malo byť.
Sa pohraj s nastaveniami pri importe rúk a tam niekde by to malo byť.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
No tak podme na tie moje otazky: HM podoruje takmer vsetky herne? co tieto? FTP, PS, Party, B**n, U***et, Titan, Paradise, PAcific,
Ak mam na kazdej herni iny nick nebude problem?
Podporuje to aj SnG DoN, Turnaje?
ak si to zaplatis, su to 2 verzie vsak?
Co je podla vas vyhodnejsie HM alebo Poker tracker? to iste?
PLS poradte rybynke
Ty
PLS poradte rybynke
Ty
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
3Sammy napísal:No tak podme na tie moje otazky: HM podoruje takmer vsetky herne? co tieto? FTP, PS, Party, B**n, U***et, Titan, Paradise, PAcific,
PLS poradte rybynke
Ty
na všetky otázky je rovnaka odpoved ANO až na to čo je lepšie HM alebo poker tracker ale ked vyskušaš obe trial verzie je natebe ktorý z nich budeš použivať. a myslim že taký velký rozdiel v tom nebude.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Ak chce rybka nieco dosiahnut, mala by byt schopna najst si oficialnu stranku a precitat si to tam .. http://www.holdemmanager.com/
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Hram na Evereste MTT turnaje pri prvom stole mi HUD ukazuje ale ked ma presunie stratim HUD.Vie mi niekto poradiť v čom je chyba?
- JohnyT
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
JohnyT napísal:Hram na Evereste MTT turnaje pri prvom stole mi HUD ukazuje ale ked ma presunie stratim HUD.Vie mi niekto poradiť v čom je chyba?
Na holdem manager forume je odpoved ze treba pouzit Table Manager/Table Finder => http://faq.holdemmanager.com/questions/67/Table+Manager
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Jeden problem, PS Herna
ked sa mi zapne HM, vsetko je ok len neviem ako sa zbavim okna ktore mi vybehne a iba mi ukazuje ze, kto vyhral posledne 3 hry a aky je priemer stola ruky, hladal som to v HM aj na oficialne stranke len neviem ako sa vola to okno ...
Dik za odpoved
ked sa mi zapne HM, vsetko je ok len neviem ako sa zbavim okna ktore mi vybehne a iba mi ukazuje ze, kto vyhral posledne 3 hry a aky je priemer stola ruky, hladal som to v HM aj na oficialne stranke len neviem ako sa vola to okno ...
Dik za odpoved
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ahojte,hrajem na P****Stars,stiahol som si trial verziu HM,hral som sa s tym asi 2 hodiny a nezistil som ako si pridam aby mi ukazovali tie statistiky na stole pri hracoch asi nie som technicky typ a ani anglicky toho neviem vela velmi pekne by som vas poprosil ci by niekto v tom mohol pomoct,alebo ma odkazal na nejaky navod,ale v slovencine,alebo cestine ak je to mozne.Za odpovede vopred dakujem.
- armsammy87
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
armsammy87 napísal:Ahojte,hrajem na P****Stars,stiahol som si trial verziu HM,hral som sa s tym asi 2 hodiny a nezistil som ako si pridam aby mi ukazovali tie statistiky na stole pri hracoch asi nie som technicky typ a ani anglicky toho neviem vela velmi pekne by som vas poprosil ci by niekto v tom mohol pomoct,alebo ma odkazal na nejaky navod,ale v slovencine,alebo cestine ak je to mozne.Za odpovede vopred dakujem.
Ty si moj clovek este mam aj podobny problem
Aj nick amme podobny...
INak tak cestina by vobec nebola zla,a le pochybujem ze tak nieco je...
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.