Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Mlachi 01 Apr 2010 18:37

Zdravim....Len od dnes pouzivam HM....odohral som dnes niekolko sng-ciek a ze si idem pozriet turnaje v sng wizardovi a handhistory v priecinku Full tilt zrazu nie je... :wtf: najdem tie subory niekde inde alebo to jednoducho HM maze,ked ich pridava do databazy?....bo ja si chcem pozriet vzdy turnaje a situacie aj v sng wizardovi......vie niekto poradit pls?....diky
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod wizdo 01 Apr 2010 19:07

Ja tam mám nastavené, aby handy ponechával v priečinku z ktorého ich berie.
Sa pohraj s nastaveniami pri importe rúk a tam niekde by to malo byť.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod 3Sammy 01 Apr 2010 22:37

No tak podme na tie moje :fish: otazky: HM podoruje takmer vsetky herne? co tieto? FTP, PS, Party, B**n, U***et, Titan, Paradise, PAcific,
Ak mam na kazdej herni iny nick nebude problem?
Podporuje to aj SnG DoN, Turnaje?
ak si to zaplatis, su to 2 verzie vsak?
Co je podla vas vyhodnejsie HM alebo Poker tracker? to iste?
PLS poradte rybynke ;)
Ty
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod Drobec37 01 Apr 2010 22:45

3Sammy napísal:No tak podme na tie moje :fish: otazky: HM podoruje takmer vsetky herne? co tieto? FTP, PS, Party, B**n, U***et, Titan, Paradise, PAcific,
Ak mam na kazdej herni iny nick nebude problem?
Podporuje to aj SnG DoN, Turnaje?
ak si to zaplatis, su to 2 verzie vsak?
Co je podla vas vyhodnejsie HM alebo Poker tracker? to iste?
PLS poradte rybynke ;)
Ty

na všetky otázky je rovnaka odpoved ANO až na to čo je lepšie HM alebo poker tracker ale ked vyskušaš obe trial verzie je natebe ktorý z nich budeš použivať. a myslim že taký velký rozdiel v tom nebude.

Za tento príspevok od Drobec37 poďakovali :
3Sammy
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 23:21

Ak chce rybka nieco dosiahnut, mala by byt schopna najst si oficialnu stranku a precitat si to tam .. http://www.holdemmanager.com/
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod JohnyT 03 Apr 2010 09:36

Hram na Evereste MTT turnaje pri prvom stole mi HUD ukazuje ale ked ma presunie stratim HUD.Vie mi niekto poradiť v čom je chyba?
JohnyT

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 04 Apr 2010 07:58

JohnyT napísal:Hram na Evereste MTT turnaje pri prvom stole mi HUD ukazuje ale ked ma presunie stratim HUD.Vie mi niekto poradiť v čom je chyba?

Na holdem manager forume je odpoved ze treba pouzit Table Manager/Table Finder => http://faq.holdemmanager.com/questions/67/Table+Manager
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod BananaJoe 04 Apr 2010 17:26

Jeden problem, PS Herna
ked sa mi zapne HM, vsetko je ok len neviem ako sa zbavim okna ktore mi vybehne a iba mi ukazuje ze, kto vyhral posledne 3 hry a aky je priemer stola ruky, hladal som to v HM aj na oficialne stranke len neviem ako sa vola to okno ...
Dik za odpoved
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod armsammy87 04 Apr 2010 18:18

Ahojte,hrajem na P****Stars,stiahol som si trial verziu HM,hral som sa s tym asi 2 hodiny a nezistil som ako si pridam aby mi ukazovali tie statistiky na stole pri hracoch :wall: asi nie som technicky typ a ani anglicky toho neviem vela :o velmi pekne by som vas poprosil ci by niekto v tom mohol pomoct,alebo ma odkazal na nejaky navod,ale v slovencine,alebo cestine ak je to mozne.Za odpovede vopred dakujem.
armsammy87

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 3Sammy 04 Apr 2010 22:14

armsammy87 napísal:Ahojte,hrajem na P****Stars,stiahol som si trial verziu HM,hral som sa s tym asi 2 hodiny a nezistil som ako si pridam aby mi ukazovali tie statistiky na stole pri hracoch :wall: asi nie som technicky typ a ani anglicky toho neviem vela :o velmi pekne by som vas poprosil ci by niekto v tom mohol pomoct,alebo ma odkazal na nejaky navod,ale v slovencine,alebo cestine ak je to mozne.Za odpovede vopred dakujem.

Ty si moj clovek :D este mam aj podobny problem :(
Aj nick amme podobny...
INak tak cestina by vobec nebola zla,a le pochybujem ze tak nieco je...
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!