Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod vlade 09 Apr 2010 22:03

Peter pan napísal:chcel by som niekoho skusenejsieho poziadat o radu: kupil som si HM small verziu vsetko je ok ,ale v hud pri kazdom sng turnaji mi ukazuje statistiku vzdy od nuly tj . ako keby nebralo do uvahy historiu handov ktoru mam celkom slusnu(myslim si) .Taktiez v mojom HUD -e (aj HUD-och vsetkych superov)mi vzdy na zaciatku ukaze 0 odohratych handov postupne pocas hry zacne nacitavat dalsie... Dalsie sng zasa nula ....

Vie mi niekto poradit? Existuje nejake nastavenie?

Dakujem pekne

Nekopiruj prosim ten isty prispevok viac krat do jednej temy (ten druhy som zmazal), ked nedostanes odpoved tak to znamena ze mozno nikto nevie, alebo si dal malo informacii :)

Nainportoval si do holdem managera vsetky predchadzajuce turnaje? Defaultne nastavenie je samozrejme take, ze ti to zobrazuje celu historiu (zo vsetkych odohratych turnajov). Stretol si pri stole rovnakych ludi na roznych turnajoch a vzdy to islo od nuly?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Peter pan 09 Apr 2010 22:10

sorry za 2x ,
po instalacii HM som zapol autoimport isiel cca 1 hod nepretrzite.Treba este nieco importovat okrem toho?
Co sa tyka rovnakych hracov samozrejme ze hram aj 2x po sebe s tym istym a stale HUD od 0 :(.
Dik za pomoc
Peter pan

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 09 Apr 2010 22:16

hmm, to je potom cudne, predpokladam ze v zakladnych nastaveniach si nic nemenil co by sa tohto mohlo tykat. Ta predchadzajuca historia bola z rovnakej herne? Nove ruky ti normalne importuje a mozes si napriklad pozriet graf za odohratu session?
vlade

Odoslaťod Komedia 11 Apr 2010 19:17

dnes sa chystam formatovať disky koli novemu HW a chcem sa spytat v čom spočiva zaloha HM...ake subory musím uložit aby som mal moje databazy? Diky
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod vlade 11 Apr 2010 19:22

Komedia napísal:dnes sa chystam formatovať disky koli novemu HW a chcem sa spytat v čom spočiva zaloha HM...ake subory musím uložit aby som mal moje databazy? Diky

Co sa tyka hand history tak by si si mal zazalohovat bud databazu, alebo subory kam holdem manager historiu kopiruje. Bohuzial neviem ti pozriet tu databazu lebo nemam teraz na disku HM. Ten adresar kde HM historiu kopiruje si si nastavoval pravdepodobne sam, tak by si mal vediet kde to je...
vlade

Odoslaťod 3Sammy 11 Apr 2010 20:13

Uz to tu bolo,a le enchce sa mi to hladat. Mam mensi problem, kde nastavim aby som mal info z HM na stole u spravnych hracov? Lebo to mam kazde u ineho hraca :(
ak cchete mam na predaj jeden trial HM small stakes
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod Fishka18 11 Apr 2010 21:04

3Sammy napísal:Uz to tu bolo,a le enchce sa mi to hladat. Mam mensi problem, kde nastavim aby som mal info z HM na stole u spravnych hracov? Lebo to mam kazde u ineho hraca :(
ak cchete mam na predaj jeden trial HM small stakes

Daj:HUD option, Seating preferences, tam si vyberies kde sedavas na akych stoloch a tvoj problem je vyrieseny
Fishka18

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod 3Sammy 14 Apr 2010 01:50

Zdravim hram NL2 6 max, mam tu mensiu vzorku skuste sa vyjadrit k tym cislam ci su aspon tocha OK, budem vdacny...
Hands:754, Winnings 6,24$ EV 15,56$,, bb/100 41,38.. VPIP 19,4%,, PFR 13,8,, Agg 3,15 Flop CB mam az 84%
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod Komedia 14 Apr 2010 05:19

ked budes mať 10x tolko ruk mozes sa spytat či sa ludia mozu aspon trosku kuknut na tvoje staty ...a ajtak nebude stacit 10 nasobna vzorka :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Hrk 14 Apr 2010 14:27

Bud se mi nejak pojebal HM nebo na PS udelali nejake upravy protoze se mi nezobrazujou odehrane SnG turnaje HUD funguje v poradku ale odehrane turnaje nikde nemam. Nema s tim nekdo podobny problem??? A chtel jsem se zeptat jde nejak updatovat HM? abych nemusel stahnout novy a cely preinstalovat? zatim se na to jaksi nedosel.
Hrk

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 13 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!