Holdem manager
Re: Holdem manager
co sa tyka tych licencii. Tiez mam zakupenu small stakes verziu a jedna z nich pojde kamosovi. Len by ma zaujimalo ze co ak mi proste skape komp budem musiet kupovat novy a co potom ? Na co je viazana ta licencia na nejaku mac adresu albo na co ??
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Dik myslel som si, ze to tak bude..a to uz potom nevadi, ze v herni mam ine meno? nejak to nesharuje udaje alebo nieco podobne?
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
DevilMayCry napísal:co sa tyka tych licencii. Tiez mam zakupenu small stakes verziu a jedna z nich pojde kamosovi. Len by ma zaujimalo ze co ak mi proste skape komp budem musiet kupovat novy a co potom ? Na co je viazana ta licencia na nejaku mac adresu albo na co ??
da sa to resetnut a zaregistrovat znov .
- Za tento príspevok od buschle poďakovali :
- DevilMayCry
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:da sa to resetnut a zaregistrovat znov .
vyborne !!!!! thx za info
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Martell17 napísal:Dik myslel som si, ze to tak bude..a to uz potom nevadi, ze v herni mam ine meno? nejak to nesharuje udaje alebo nieco podobne?
jasne ze nesharuje
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Mam mensi problem: Ked hram na NL2 tak mi vsetko v poho frci, a ak hram NL10 tak mi importuje do HM, ale neukazuje staty v herni, PLS cim to moze byt, okrem nedostatconeho BR?
Mam small stakes verziu, ale ved tak je do NL25 ak sa nemylim....
Mam small stakes verziu, ale ved tak je do NL25 ak sa nemylim....
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
3Sammy napísal:Mam small stakes verziu, ale ved tak je do NL25 ak sa nemylim....
Small Stakes je do NL50.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ludia viem ze sa pytam asi kravinu ale tak prepacte mi to som lama... mam kupenu small stakes verziu hm... potreboval by som ho znovu stiahnut serial code mam vsetko v pohode... ale na stranke su na download iba dve moznosti:
pri prvom je napisane first time only... druhy je iba upgrade... pozeral som aj faq´s ale k nicomu rozumnemu som sa nedopatral...
logicky mi z toho vyplyva ze by som mal stiahnut asi to prve a tym ze tam dam svoj serial code sa mi to zmeni na small stakes verziu alebo co len to nechcem nejako posrat preto sa radsej pytam skusenejsich... dik
pri prvom je napisane first time only... druhy je iba upgrade... pozeral som aj faq´s ale k nicomu rozumnemu som sa nedopatral...
logicky mi z toho vyplyva ze by som mal stiahnut asi to prve a tym ze tam dam svoj serial code sa mi to zmeni na small stakes verziu alebo co len to nechcem nejako posrat preto sa radsej pytam skusenejsich... dik
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
neviem mi niekto poradiť ako znovu zapnem HUD, doteraz mi všetko frčalo ako ma, no zrazu od včera mi nezobrazuje nič. nevie niekto poradiť?
a zistil som že mi prestalo importovať handy, všetko je nastavene tak ako bolo, neviem čo sa mohlo stať no proste to nejde, kontroloval som odkial sa to ma inportovať je to v poriadku..
dakujem za každú radu
a zistil som že mi prestalo importovať handy, všetko je nastavene tak ako bolo, neviem čo sa mohlo stať no proste to nejde, kontroloval som odkial sa to ma inportovať je to v poriadku..
dakujem za každú radu
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zdravím, nemá někdo zkušenost jak zapnout holdem manager na Cake networku? měl by tam fungovat ale v menu nikde nabídku caku nemám... Díky
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.