Holdem manager
Re: Holdem manager
Aspo co ja viem, tak PSko nejako pomenilo nazvy v HH ( pridali tam nejake veci navyse) takze HH sa nejako pokazila a preto to nejde...
PT3 to ma hotove takze ja zatial ficim na PT3 + kedze uz tam fici aj omaha tak nejak si asi pockam na celkovy update a snad tam bude vsetko...(nechce sa mi ser*nkat s drobnostami azatial mi to nie je treba)..
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
NEchcete niekto ten HM small stakes?
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
neviete niekto poradit preco mi prestalo na cash game stoloch zobrazovat statistiky? pri turnajoch a SNG to funguje. Stiahol som aj ten latest update a ziadna zmena. dakujem
- brano7
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to 3sammy: noo uvazujem nad tym, ze by som chcel tu smallstakes verziu uz som vycerpal ten 15dnovy trial a som spokojny teraz som chcel este pre porovnanie skusit poker tracker 3 tych 60 dni ale nejak to neviem rozbehat tak rozmyslam, ze sa na to rovno vykaslem vsak ta investicia ma tak ci tak neminie..ako to tu funguje tiez je HM na 2 PC? uz ju mas kupenu? resp. aka je ponuka?
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Caute pani/chalani,
chcem si naistalovat trial verziu HM na 15 dni...ale na konci instalacie mi napise error ze nevie sa napojit na server 127.0.0.1 pRITom internet ide ... kde bude problem ako to spravit?
chcem si naistalovat trial verziu HM na 15 dni...ale na konci instalacie mi napise error ze nevie sa napojit na server 127.0.0.1 pRITom internet ide ... kde bude problem ako to spravit?
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
eraserSK napísal:Caute pani/chalani,
Tu by si mal najst odpoved => http://forums.holdemmanager.com/manager ... 0-1-a.html
Instaloval si podla navodu, alebo len stylom next next next?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:eraserSK napísal:Caute pani/chalani,
Tu by si mal najst odpoved => http://forums.holdemmanager.com/manager ... 0-1-a.html
Instaloval si podla navodu, alebo len stylom next next next?
Bohuzial podla navodu som to robil..a ani ta stranka mi nepomohla...lebo aj to som siel krok za krokom..anist...stale nevie napojit na tej blby server ((((
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Caute,
s jednym pokerportalistom som sa nakoniec dohodol a kupim od neho polku small stakes verzie a chystam sa to spojazdnit. Chcem sa opytat, ze ako pls upgradnem tu trial verziu na tu normalnu? pochopil som asi, ze cez ten register len tam to chce odo mna meno a teraz neviem ci tam dat svoje alebo tam musi byt to jeho..aby som nieco nepos**l nahodou kedze vlastne to je asi len pre jedneho pouzivatela na 2 PC. Na ich fore sa asi o tomto moc nedocitam takze vopred dakujem za pripadne odpovede velmi mi tym pomozete
s jednym pokerportalistom som sa nakoniec dohodol a kupim od neho polku small stakes verzie a chystam sa to spojazdnit. Chcem sa opytat, ze ako pls upgradnem tu trial verziu na tu normalnu? pochopil som asi, ze cez ten register len tam to chce odo mna meno a teraz neviem ci tam dat svoje alebo tam musi byt to jeho..aby som nieco nepos**l nahodou kedze vlastne to je asi len pre jedneho pouzivatela na 2 PC. Na ich fore sa asi o tomto moc nedocitam takze vopred dakujem za pripadne odpovede velmi mi tym pomozete
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Martell17 napísal:Caute,
tak to je logicke, ze tam musite dat obaja to iste meno , to na ktore ste kupovali licenciu. A dohodnite sa kto je PC1 a kto PC2 , tiez to tam treba zadat pri registrovani.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.