Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Horsey7 14 Apr 2010 14:29

Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod wizdo 14 Apr 2010 14:38

Horsey7 napísal:mas tam link na latest update

http://www.holdemmanager.com/store/down ... anuals.php

Aspo co ja viem, tak PSko nejako pomenilo nazvy v HH ( pridali tam nejake veci navyse) takze HH sa nejako pokazila a preto to nejde...

PT3 to ma hotove takze ja zatial ficim na PT3 + kedze uz tam fici aj omaha tak nejak si asi pockam na celkovy update a snad tam bude vsetko...(nechce sa mi ser*nkat s drobnostami azatial mi to nie je treba)..
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod 3Sammy 14 Apr 2010 14:55

NEchcete niekto ten HM small stakes?
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod brano7 17 Apr 2010 17:12

neviete niekto poradit preco mi prestalo na cash game stoloch zobrazovat statistiky? pri turnajoch a SNG to funguje. Stiahol som aj ten latest update a ziadna zmena. dakujem
brano7

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Martell17 17 Apr 2010 17:40

to 3sammy: noo uvazujem nad tym, ze by som chcel tu smallstakes verziu uz som vycerpal ten 15dnovy trial a som spokojny teraz som chcel este pre porovnanie skusit poker tracker 3 tych 60 dni ale nejak to neviem rozbehat :) tak rozmyslam, ze sa na to rovno vykaslem vsak ta investicia ma tak ci tak neminie..ako to tu funguje tiez je HM na 2 PC? uz ju mas kupenu? resp. aka je ponuka? :)
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod eraserSK 19 Apr 2010 06:59

Caute pani/chalani,

chcem si naistalovat trial verziu HM na 15 dni...ale na konci instalacie mi napise error ze nevie sa napojit na server 127.0.0.1 pRITom internet ide ... kde bude problem ako to spravit?
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod vlade 19 Apr 2010 09:02

eraserSK napísal:Caute pani/chalani,

chcem si naistalovat trial verziu HM na 15 dni...ale na konci instalacie mi napise error ze nevie sa napojit na server 127.0.0.1 pRITom internet ide ... kde bude problem ako to spravit?

Tu by si mal najst odpoved => http://forums.holdemmanager.com/manager ... 0-1-a.html

Instaloval si podla navodu, alebo len stylom next next next? :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod eraserSK 19 Apr 2010 20:51

vlade napísal:
eraserSK napísal:Caute pani/chalani,

Tu by si mal najst odpoved => http://forums.holdemmanager.com/manager ... 0-1-a.html

Instaloval si podla navodu, alebo len stylom next next next? :D

Bohuzial podla navodu som to robil..a ani ta stranka mi nepomohla...lebo aj to som siel krok za krokom..anist...stale nevie napojit na tej blby server :(((((
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Martell17 20 Apr 2010 08:15

Caute,
s jednym pokerportalistom som sa nakoniec dohodol a kupim od neho polku small stakes verzie a chystam sa to spojazdnit. Chcem sa opytat, ze ako pls upgradnem tu trial verziu na tu normalnu? pochopil som asi, ze cez ten register len tam to chce odo mna meno a teraz neviem ci tam dat svoje alebo tam musi byt to jeho..aby som nieco nepos**l nahodou kedze vlastne to je asi len pre jedneho pouzivatela na 2 PC. Na ich fore sa asi o tomto moc nedocitam :) takze vopred dakujem za pripadne odpovede velmi mi tym pomozete
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod buschle 20 Apr 2010 09:48

Martell17 napísal:Caute,
s jednym pokerportalistom som sa nakoniec dohodol a kupim od neho polku small stakes verzie a chystam sa to spojazdnit. Chcem sa opytat, ze ako pls upgradnem tu trial verziu na tu normalnu? pochopil som asi, ze cez ten register len tam to chce odo mna meno a teraz neviem ci tam dat svoje alebo tam musi byt to jeho..aby som nieco nepos**l nahodou kedze vlastne to je asi len pre jedneho pouzivatela na 2 PC. Na ich fore sa asi o tomto moc nedocitam :) takze vopred dakujem za pripadne odpovede velmi mi tym pomozete

tak to je logicke, ze tam musite dat obaja to iste meno , to na ktore ste kupovali licenciu. A dohodnite sa kto je PC1 a kto PC2 , tiez to tam treba zadat pri registrovani.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!