LIVE REPORTPo celom dni, co som sa len ucil na priebezny test, prisli podnapiti spolubyvajuci s jednym chalanom, ktory sa javil ako Poker Guru. Podla jehe reci uz absolvoval aspon 4 Main Eventy WSOP a urcite bol v top 50 aspon 6x
Zvazovalo sa, ci sa bude hrat CG alebo mini tournament. Velmi som apeloval aspon na NL10 ale kedze chalani boli v rozpakoch, ako sa to hra, tak som pristupil na 5€ freez 1x addon.
Hrali sme s 5000 stackom pri zaciatocnych blindoch 25/50 a hore isli kazdych 15 min. stylom 50/100, 100/200 ....
Zaciatocna faza u mna bola uber tight, ale po tom, co sa dialo, som nemohol vydrzat a ruky ako JTs boli PF nuts
Zachvilku som bol takmer doubleup ale prisla klucova handa s Poker Gurum ktory mal asi o 1k mensi stack ako ja.
Po jeho neskutocnych move-och, ktore predvadzal som bol pripraveny na doubleup ked som si flopol J-high flush na 25A. Chalan do potu 250 betol 50 a po mojom insta pushi sa chalanisko zacal vykrucat a po vykone hodneho oscara s obavami v srdci dorovnal. Vyzeralo to tak, ze sa hanbil otocit karty. Ked ukazal 52o bez FD, som skoro odpadol (raisoval PF z UTG). Na otazku preco tak spravil odpovedal: "mam rad PF raise OOP" na com som skoro skolaboval. Uz uz sa hrnuli chipy ku mne, ked turn 5 zaklincoval jeho FH. Z usmevom chalanisko este nieco blabotal okolo statistiky a ze on to cakal
Dalsiu hodinu sa nic nedialo, kym som zas nenarazil uz do takmer opiteho Poker Guru-a. Na BB som nasiel AA a nas Guru limpoval ako po vacsinu ruk. Na moj push Guru zareagoval ostychavymi vyhovorkami typu: "v takejto faze to foldnut nemozem // mam tam uz 1/13 stacku // mas slaby image, musim to vyuzit" dorovnal s T9s. Ked som ukazal karty, chalan sa len zasmial, ze som mizivy favorit, pretoze T9 je nuts vs AA. Po flope som sa uz dosmial ked Guru chytil FD na co sa mu na turne dotocila a pocul som vela argumentov na moju zlu hru po cely vecer
Nakolko Guru turnaj vyhral, vyhrane peniaze chcel zrejme rozmnozit a navrhol NL5 na co s mojim udivom vsetci suhlasili.
Po 3,5 hodine boja som skoncil
+6BI. Medzi poslednymi rukami mi to rozhorceny Guru este vysvetloval s limpovanymi KK OOP ked som si flopol set a poctivo mi odovzdal cely stack
Zaver dna pekny, drzte palce zajtra na ciastkovej