Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow 8my rebuild blog

Odoslaťod wizdo 19 Mar 2010 13:22

Horsey7 napísal:pocuj nechces radsej postovat nejake zaujimave ruky, resp. situacie, kde si si nie isty liniou?

na zaciatok obmedz beaty na prehraty quads a horsie ;)

Nie že by som neveril v úroveň tunajších hráčov ale skúšal som sem myslím postovať aj good ruky, ale diskusia sa nechytila a druhá vec zaujímavé ruky tu skoro nikto nerozpozná!!... Komenty sa dajú podľa mňa dávať aj na tie dve ruky po tom badbeate, typu betsizing, rivernityfold atď

Načo prehraté kvads..ten trkvas v tej ruke KQ85 bol na flope kilometer z mnou..88:12 (pri 60 :40 je to už považované za to byť na flope monster vpredu...)

OK skúsim či sa Vám tieto ruka bude páčiť...

Zaujímavá ruka. Súper je reg 39/21/6 slušne agro, inteligentný a vie vicítiť slabosť...
River vyzerá ako valuebet, lebo 3bet na PLO10 sú na 90% AAxx, takže raisujem čisto ako bluff, jeho rivercall je 50% a má slušnú agresivitu an rivri...

Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 598444
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (CO): $11.10
BTN: $9.60
SB: $7.35
BB: $38.45
UTG: $7.80
MP: $10.00

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with 6 :club: A :diamond: Q :club: A :heart:
1 fold, MP raises to $0.35, Hero raises to $1, 3 folds, MP calls $0.65

Flop: ($2.15) 7 :diamond: 3 :club: 5 :diamond: (2 players)
MP checks, Hero checks

Turn: ($2.15) J :diamond: (2 players)
MP checks, Hero bets $1.20, MP calls $1.20

River: ($4.55) A :club: (2 players)
MP bets $2.80, Hero raises to $8.90, MP folds

Final Pot: $10.15
Hero wins $3.60
(Rake: $0.45)

Súper 43/34/3b 25 preflop raise je môj missclick(mal byť potraise ale 12 stolov hold občas sa stane), flop cbet polpotu je už zvyk hlavne ak mi dá niekto raise callovať nemôžem, turn 3/4bet vyzerá ako keby trafil set 444 alebo slowplayol set na flope tak len call lebo vlastne nič nemám a river vyzerá ako semibluf + má vysokú agresivitu an riveri a celá jeho línia vyzerá divne
Okrem missclicku preflop, navrhujete nejaké zmeny?

Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 598446
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

MP: $5.30
CO: $1.80
Hero (BTN): $10.00
SB: $14.15
BB: $23.15
UTG: $13.65

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with Q :spade: J :heart: A :diamond: T :spade:
UTG raises to $0.30, 2 folds, Hero raises to $0.60, 1 fold, BB calls $0.50, UTG calls $0.30

Flop: ($1.85) 9 :club: 6 :diamond: K :spade: (3 players)
BB checks, UTG checks, Hero bets $0.90, BB calls $0.90, UTG calls $0.90

Turn: ($4.55) 4 :spade: (3 players)
BB checks, UTG bets $3.20, Hero calls $3.20, BB folds

River: ($10.95) 5 :spade: (2 players)
UTG bets $8.95, Hero calls $5.30 all in

Final Pot: $21.55
Hero shows Q :spade: J :heart: A :diamond: T :spade:
UTG shows 7 :spade: Q :heart: A :spade: 8 :diamond:
UTG wins $20.50
(Rake: $1.05)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Horsey7 19 Mar 2010 13:42

AAQ6 - flop preco check behind? nie je tam value z KKxx/QQxx/FDs?

aky mu davas river leading range? bude tam leadovat <Qhigh flush? aky flush je schopny zlozit na river raise? na rivri repujes A/K high flush ale preco by si ho nebetoval na flope? tvoja linia mi nedava zmysel..btw. top set nie je ok bluffcatcher na rivri?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod wizdo 19 Mar 2010 18:58

Horsey7 napísal:AAQ6 - flop preco check behind? nie je tam value z KKxx/QQxx/FDs?

aky mu davas river leading range? bude tam leadovat <Qhigh flush? aky flush je schopny zlozit na river raise? na rivri repujes A/K high flush ale preco by si ho nebetoval na flope? tvoja linia mi nedava zmysel..btw. top set nie je ok bluffcatcher na rivri?

Flop no cbet = šetrím, board je koordinovaný s FD ktorý nemám. Ak má FD+ má hitnutú jednu kartu z boardu je predomnou a keďže je inteligentný push na flope je preňho EV+ takže ak počkám so cbetom není to zlé...Ak vie že mám AAxx tak s KK a QQ mi toho veľa nezaplatí ak s nimi nemá aspoň FD:..

River bol štandard taká tricky línia, turn bet málo(bluff) a river preto skúsil betnúť ale po pushy pochopil :-)
wizdo

Odoslaťod yegon 19 Mar 2010 19:17

wizdo napísal:
Horsey7 napísal:AAQ6 - flop preco check behind? nie je tam value z KKxx/QQxx/FDs?

Flop no cbet = šetrím, board je koordinovaný s FD ktorý nemám. Ak má FD+ má hitnutú jednu kartu z boardu je predomnou a keďže je inteligentný push na flope je preňho EV+ takže ak počkám so cbetom není to zlé...Ak vie že mám AAxx tak s KK a QQ mi toho veľa nezaplatí ak s nimi nemá aspoň FD:..

River bol štandard taká tricky línia, turn bet málo(bluff) a river preto skúsil betnúť ale po pushy pochopil :-)

flopu rozumiem, ked ta tam raisne tak bude problem to hrat
nechapem ale ten river - raisujes ako bluff alebo for value?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 19 Mar 2010 19:45

yegon napísal:
wizdo napísal:

flopu rozumiem, ked ta tam raisne tak bude problem to hrat
nechapem ale ten river - raisujes ako bluff alebo for value?

Hej ten flop je presne ten problém a mám pozíciu.
River je pol na pol, raisujem for value lebo nemá nuts a často bude zahadzovať a zároveň je to semibluf lebo mám set čo zanmená že ruku mám ale na omaha pomery slabú...
wizdo

Odoslaťod Horsey7 19 Mar 2010 19:54

predpokladas ze zahodi Qhi flush po tom co si checkol behind flop (s A/Khi flush to nespravis nikdy v zivote)?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod yegon 19 Mar 2010 20:09

wizdo napísal:River je pol na pol, raisujem for value lebo nemá nuts a často bude zahadzovať a zároveň je to semibluf lebo mám set čo zanmená že ruku mám ale na omaha pomery slabú...

mam pocit ze tvoja ruka je pomerne silna - vzhladom na akciu - po chechknutom flope super dorovnal maly turn bet - jeho range je pomerne siroka, nemozeme ho putnut len na flush alebo straight co su handy ktore nas biju a proti ktorym by sme potrebovali bluffovat (ak sa nemylim straight je menej pravdepodobna lebo kedze mame AA tak tazko moze mat nieco ako 64XX lebo tam vacsinou XX su esa takze by som skor ocakaval broadway type handu alebo to funguje v omahe inak?)

co sa tyka mergingu na riveri - myslim ze to je vec ktoru mozes pouzit len proti velmi dobremu superovi ktory ta nejakym sposobom exploituje a potrebujes proti nemu depolarizovat svoje range aby nemohol light bluffctchovat - nepredpokladam ze mas taku historiu a hlavne to je omaha - neviem vobec ci tam nieco ako light bluffcatching fujguje ( ak ano tak skor to bude preto ze super je calling station a nie preto ze je dobry :) )

takze si skor myslim ze na riveri by si mal vediet ci bluffujes alebo raisujes for value a (disclaimer = no PLO experience) myslim ze top set tu na bluffcatching staci
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod josipjs 19 Mar 2010 20:51

yegon napísal:
wizdo napísal:River je pol na pol, raisujem for value lebo nemá nuts a často bude zahadzovať a zároveň je to semibluf lebo mám set čo zanmená že ruku mám ale na omaha pomery slabú...

mam pocit ze tvoja ruka je pomerne silna - vzhladom na akciu - po chechknutom flope super dorovnal maly turn bet - jeho range je pomerne siroka, nemozeme ho putnut len na flush alebo straight co su handy ktore nas biju a proti ktorym by sme potrebovali bluffovat (ak sa nemylim straight je menej pravdepodobna lebo kedze mame AA tak tazko moze mat nieco ako 64XX lebo tam vacsinou XX su esa takze by som skor ocakaval broadway type handu alebo to funguje v omahe inak?)

co sa tyka mergingu na riveri - myslim ze to je vec ktoru mozes pouzit len proti velmi dobremu superovi ktory ta nejakym sposobom exploituje a potrebujes proti nemu depolarizovat svoje range aby nemohol light bluffctchovat - nepredpokladam ze mas taku historiu a hlavne to je omaha - neviem vobec ci tam nieco ako light bluffcatching fujguje ( ak ano tak skor to bude preto ze super je calling station a nie preto ze je dobry :) )

takze si skor myslim ze na riveri by si mal vediet ci bluffujes alebo raisujes for value a (disclaimer = no PLO experience) myslim ze top set tu na bluffcatching staci

suhlasim s takme r vsetkym co si povedal (no PLO experience either :D) az nat o ze IMO ked je to Reg tak dorovna iba s Nuts (co nemoze mat lebo as blockerň alebo prinajhorosm Khi flush ale podla mna by aj to polozil takze sice beatuje pravdepodobne a call by bol +EV ale raise je MaxEV pretoze vsetko polozi pretoze nnema nuts (na Riverraise v 3betpote) co ine moze mat hero? Nuflush alebo Khi flush, ak by nahodu mal Villain Khi flush tak hned si pomisli, Sick game, preco to vlasnte hram? a zlozi

V kratkosti, Takto ziska pot (skoro???)vzdy a ked callne tak moze niekedy prehrat
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod yegon 19 Mar 2010 20:56

josipjs napísal:
yegon napísal:

suhlasim s takme r vsetkym co si povedal (no PLO experience either :D) az nat o ze IMO ked je to Reg tak dorovna iba s Nuts (co nemoze mat lebo as blockerň alebo prinajhorosm Khi flush ale podla mna by aj to polozil takze sice beatuje pravdepodobne a call by bol +EV ale raise je MaxEV pretoze vsetko polozi pretoze nnema nuts (na Riverraise v 3betpote) co ine moze mat hero? Nuflush alebo Khi flush, ak by nahodu mal Villain Khi flush tak hned si pomisli, Sick game, preco to vlasnte hram? a zlozi

V kratkosti, Takto ziska pot (skoro???)vzdy a ked callne tak moze niekedy prehrat

preco by ale potom betoval handu ako nizky flush/straight?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod wizdo 19 Mar 2010 20:58

Horsey7 napísal:predpokladas ze zahodi Qhi flush po tom co si checkol behind flop (s A/Khi flush to nespravis nikdy v zivote)?

Oponent je multitabler ako ja (sorry zabudol som dopísať) mal som ho aspoň na 4 stoloch. Čiže flop check ľahko zabudne.

yegon napísal:

hej no mna hlavne napadla ruka typu A24x , slowplay 4567, 4678,... Čiže v jeho 3bet call range sú aj tieto ruky to A24x býva vačšinou double suited(a vídam to ludi hrat)...Inak jeho range bude všelijaký rundown a high pair s FD atď..
Napadlo ma že flush nemá kvôli call OOP čo s Qhi flush asi robiť nebude...(podľa mňa by dal raise aby zistil kde je lebo river tým pádom musí betnúť alebo check/call)

No a bluff ci raise for value...ja by som povedal semibluf...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!