7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Weee, nice nice 7castle, zasa som trochu railoval v nedelu a daval si nenormalne, len nech ti to vydrzi.
"Fingers crossed"
- Malygos
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:7castle vystudoval neperspektivnu skolu tak mu neostalo nic ine nez hrat poker
so no side job
No, tak nejak. S tou školou môžeš robiť len dve veci s podobným profitom, buď pôjdeš do politiky, alebo budeš hrať poker. Ja žiaľ nemám odvahu "zahrať" ani jednu z týchto dvoch rúk, a tak sa tu jebkám v kancelárii
- Drak
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
7castle napísal:Neskutocne
Neverim vlastnym ociam. Prave som dohral session s adjusted ROI 22%, pricom myslim ze tak 45% z tych 110 turnajov boli 60tky
Tieto nedele su neuveritelne... kym normalne hram tak kazdy 10. turnaj o stacky v L1-L3, dnes som mal pocit ze v kazdom druhom, bolo to uplne sialene. Ti ludia boli ochotni hrat uplne cokolvek, tak som sa tomu prisposobil a betoval som vsetko a vsade. Jediny problem bol ze potom je takze odhadnut mieru a 2x som sa stackol s JJ ako overparmi v spotoch kde by som to normalne nespravil (mali QQ a AA obv), ale inak po mne vyslovene hadzali stackmi. Samozrejme popritom bolo par brutal suckoutov, ale lahko som im odpustil
Zaver z toho je jasny, kto nehra v nedelu okrada rodinu. Cely minuly rok som nemohol, teraz ked uz mam konecne pracovnu tak to musim naplno vyuzit.
No a inak mam za sebou vlastne 3. tyzden tohto sialenstva, posledne 3 dni som dal 6 sessions, tento tyzden dokopy opat 1k turnajov (dokopy 2.9k, cize idem presne podla planu na 4k). Tento tyzden som sa hned na zaciatku prehupol do plusu a vzhladom na vyborny vikend to zacina smerovat aj k ocakavanemu profitu
Takze hura do posledneho celeho marcoveho tyzdna
Konečne sa to otočilo, gratulujem. Už som začínal mať pocit, že tomu nerozumieš. Teda síce, že tomu rozumieš, ale ostatní tomu rozumejú lepšie
- Drak
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
congrats len tak dalej dobre sa na to pozera btw aky soft pouzivas na trackovanie?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:congrats len tak dalej dobre sa na to pozera btw aky soft pouzivas na trackovanie?
PT3
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7castle Click for details 210 $19 $44 34% $4.062 - N/A P****Stars <1Day SNG Only
rofl dnes, mega hot run
chci vidět tvou red line !!: D
rofl dnes, mega hot run
chci vidět tvou red line !!: D
- Lance
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Drak napísal:Už som začínal mať pocit, že tomu nerozumieš.
fail
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
cool
btw: aku skolu ma sedemhrad ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:cool
přece vysokou pokerovou
- Lance
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.