Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Gratz
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
GRATULUJEM
Velmi pekny vysledok.Prajem ti v dalsich turnajoch.
Velmi pekny vysledok.Prajem ti v dalsich turnajoch.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
VNP sir and good report ...
Ja som bol vcera v podobnej pozicii len na ovela mensom turnaji. Posledni 4ria 3k/6k blindy ja cca 106k, druhy 20k, 9k a 1k!!!. O deale samozrejme ani pocut a co som potom videl ?!
Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k, prehral som obrovsky flip za 20k s 88 vs T9s - river 9. A v poslednom all-ine som to poslal s K3s dorovnal ten jebko (1k na zaciatku) s 57o a CL z BB A6o call. Samozrejme dopadlo to najhorsie ako mohlo, na turne jebko kompletuje straigh, je nahitujem nic a tak jebko berie main pot, a CL side pot a som von na 3 mieste. UNFOKING BELIEVABLE
btw. s tym jebkom som bol asi 5x v all-ine, ked som bol lepsie on hitol (QJ vs. Q3), ked som potreboval tak som netrafil. Cely vecer som to mal v hlave ako je taketo nieco mozne ...
Ja som bol vcera v podobnej pozicii len na ovela mensom turnaji. Posledni 4ria 3k/6k blindy ja cca 106k, druhy 20k, 9k a 1k!!!. O deale samozrejme ani pocut a co som potom videl ?!
Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k, prehral som obrovsky flip za 20k s 88 vs T9s - river 9. A v poslednom all-ine som to poslal s K3s dorovnal ten jebko (1k na zaciatku) s 57o a CL z BB A6o call. Samozrejme dopadlo to najhorsie ako mohlo, na turne jebko kompletuje straigh, je nahitujem nic a tak jebko berie main pot, a CL side pot a som von na 3 mieste. UNFOKING BELIEVABLE
btw. s tym jebkom som bol asi 5x v all-ine, ked som bol lepsie on hitol (QJ vs. Q3), ked som potreboval tak som netrafil. Cely vecer som to mal v hlave ako je taketo nieco mozne ...
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
tento14 napísal:VNP sir and good report ...
Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k ...
No to znie skor ako rozpravka. Nehovorim ze je to nemozne ale velmi tomu neverim.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:tento14 napísal:VNP sir and good report ...
Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k ...
No to znie skor ako rozpravka. Nehovorim ze je to nemozne ale velmi tomu neverim.
.lol
.palo gratulacia
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
pegas1975x napísal:tento14 napísal:Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k ...
Popravde som tomu nechcel uverit ani ja
1. zdoublil na 2k ked bol hned na blinde
2. zdoublil zo SB na 4k proti BB
3. QJ davam minraise on z BTN all in Q3 (or nieco podobne mal proste 3 outy) ma 15k
...
unfoking believable
edit: Unipoker liga v redute
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
tento14 napísal:pegas1975x napísal:tento14 napísal:Ten chalan s 1k sa v 3-4 allinoch v priebehu 5-6 hier dostal na 40k ...
Popravde som tomu nechcel uverit ani ja
1. zdoublil na 2k ked bol hned na blinde
2. zdoublil zo SB na 4k proti BB
3. QJ davam minraise on z BTN all in Q3 (or nieco podobne mal proste 3 outy) ma 15k
...
unfoking believable
edit: Unipoker liga v redute
.neries, dost to nastve, ale stava sa a kazdy obcas uluckuje aj nemozne veci
+unipoker is extra rigged, vcera sa mi kamarat stazoval na icq ze na unipokri prehral AA proti KK po flope A69r (turn, river KK)
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
no nice pali, dojdi rozmnozit niekedy do hronu
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
-najvacsia sranda bola,ze aj ked by som vo vacsine spotov na bubble pushoval any2,skoro stale som K,dokonca K of spades asi 5x,a najlepsi bonbonik bol moj BB,raz AA,dva razy QQ,a par krat Ax,samozrejme nikto neraisoval,dostaval som stale walk,inokedy si short a si vdacny za hocijaku ruku co mozes pusnut s aspon akou takou equity a vtedy ti nic nedojde a teraz same premiove handy
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.