7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Nezvyknem postovat uspesne grafy, ale teraz spravim vynimku, lebo to co mam za sebou sa vymyka z normalu
3.30 som zacal hrat, vecer by som normalne koncil, ale celkom mi islo, tak som si povedal, ze nebudem hrat 2 sessions, ale jednu dlhu Tak som hral a hral, okolo 12 som chcel koncit, ale nejak sa mi nedarilo nalozit si ku koncu 25 stolov (tak zvyknem koncit), tak som dohral az 0.30
Na konci mi uz robili trochu zle, ale inak... fakt vydarena 9hodinova session.
No a co je uplny gol, ze zaciatok toho hotrunu paradne vysiel na maly orbit (kedze vcera som to prezieravo zavrel po 50 turnajoch kedze sa nedol vyhrat nic), a hitol som neskutocnych 477 bodov v malom orbite na Uranuse, co mal minuly tyzden prvy, takze pri troche stastia zase tento tyzden vyhram Uranus
Zajtra dam poslednu session, do 4k turnajov mi chyba 84, v stredu uz hrat nechcem.
Ship it!
3.30 som zacal hrat, vecer by som normalne koncil, ale celkom mi islo, tak som si povedal, ze nebudem hrat 2 sessions, ale jednu dlhu Tak som hral a hral, okolo 12 som chcel koncit, ale nejak sa mi nedarilo nalozit si ku koncu 25 stolov (tak zvyknem koncit), tak som dohral az 0.30
Na konci mi uz robili trochu zle, ale inak... fakt vydarena 9hodinova session.
No a co je uplny gol, ze zaciatok toho hotrunu paradne vysiel na maly orbit (kedze vcera som to prezieravo zavrel po 50 turnajoch kedze sa nedol vyhrat nic), a hitol som neskutocnych 477 bodov v malom orbite na Uranuse, co mal minuly tyzden prvy, takze pri troche stastia zase tento tyzden vyhram Uranus
Zajtra dam poslednu session, do 4k turnajov mi chyba 84, v stredu uz hrat nechcem.
Ship it!
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Tak a ted otazka ktera se nabizi, to se ti nechtelo za tech 9 hodin na zachod? jinak gratuluju, neskutecnej profit
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Strangercz napísal:Tak a ted otazka ktera se nabizi, to se ti nechtelo za tech 9 hodin na zachod? jinak gratuluju, neskutecnej profit
Hahaha.
Toto je stara znama tema na pokrovych forach, na 2+2 som raz o tom cital neskutocny thread Dohodnime sa tak, ze kde je vola, tam je cesta
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Strangercz napísal:Tak a ted otazka ktera se nabizi, to se ti nechtelo za tech 9 hodin na zachod?
Presne preto hram ja na notebooku . Ked clovek odpoji mysku a na zachode sedi so 7 stolami a touchpadom, tak je to naozaj zazitok .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
- B0st0n
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/2 krát
skor by ma zaujimalo ako dokazes pri 9 hodinovej sessions a takom mnozstve stolov udrzat koncentraciu.
Ja mam problem pri 4 stoloch udrzat koncentraciu 4 a viac hodin.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
zaujimalo by ma ci nejak vyraznejsie usposobujes/adjustujes pushe/cally vs konkretni regulari, alebo je majorita situacii hlavne v late fazi aj tak unexploitable
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
7castle take kreslo som prave objednaval starej mame,rychlo napis ak objedname dva bude mozno zlava
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
pegas1975x napísal:skor by ma zaujimalo ako dokazes pri 9 hodinovej sessions a takom mnozstve stolov udrzat koncentraciu.
Presne toto som sa chcel spýtať aj ja . Jak ked zacinam seasion tak si urobím kavu a tak sa viem sustredit naplno cca 2 hodinky potom nieaky ten energy drink a z toho mi uz treba na wcko a potom to uz ide dole vodou , viac sledujem telku ako monitor .Mas napr spustenu telku ked hras ? Napis nam ako to u teba vyzerá ked dávaš take dlhsie seasion . thx
- Adrian1990
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.