Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod Riddlah 20 Mar 2010 23:17

neznasam turnaje, vzdycky pri nich tiltujem, ale aj tak by som chcel pridat si ku cash game aj semi - turnaje, pre zabavu :D takze asi skusim nejake micro na fulltilte asi, a snad aj cosi hitnem a naucim sa netiltit :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 01 Apr 2010 20:25

Marec bol temny, :D skoncil som zle , teda v podstate to bol BE, trochu sa mi to znechutilo zisiel som na nl2 a aj tam sa nedarilo,isto verim si, ze som nespravil az tak vela chyb ale pre istotu postnem par ruk niekedy.

Graf postovat nebudem ale na NL5 mam EV BB/100 cislo 2-3 za 8k ruk. NL2 som dokonca tento mesiac zakoncil v minuse ale EV mam v pluse, rozdiel medzi oboma krivkami su 4BI a co premium ruka to fail, ale imho stava sa, moja life sesson je still profitable.

Takisto som si vytiahol 50usd :P a chystam ich vyuzit na vylet do KE na 3D alicu
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 01 Apr 2010 21:39

fuck off ev dajte si tu funkciu odinstalovat:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 01 Apr 2010 21:42

neni ev zisk dolezitejsi ako normalny zisk ? myslim ideovo
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 21:58

Riddlah napísal:neni ev zisk dolezitejsi ako normalny zisk ? myslim ideovo

Ani nahodou. EV vypoveda len o zlomku situacii a nemeria ako si na tom komplexne. Nemeria vela veci:
1) Trafenie top superovho range, ked mas monster.
2) Trafanie bottom superovho range, ked bluffujes.
3) Trafenie nejakeho x-outtera pred all-inom, ktory spravi z Tvojej ruky monster a supera stacknes.
4) Super sa rozhodne bluffovat, ked Ty mas silnu ruku.

Niekomu sa nemusi darit, co sa all-in EV tyka, ale moze mat na danej vzorke nadpriemerny vyskyt situacii z hore uvedenych bodov. Potom to moze vyzerat, ze sa Ti nedari a pritom mozes vo vysledku hotrunovat. EV Ti jednoducho o vela veciach nepovie a netreba tu statistiku precenovat - upravi Tvoju profit krivku podla jedneho ukazatela, ale vsetky ostatne zostanu skryte a nic vlastne nevies.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 01 Apr 2010 22:16

diki za vysvetlenie,obcas som maval pocit ze ev krivka nezohladnuje vsetko komplexne, ale tak som si povedal ze nic lepsie nieje tak som ju zacal povazovat za Alfu a Omegu, anyways my another mistake
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 22:22

Riddlah napísal:diki za vysvetlenie,obcas som maval pocit ze ev krivka nezohladnuje vsetko komplexne, ale tak som si povedal ze nic lepsie nieje tak som ju zacal povazovat za Alfu a Omegu, anyways my another mistake

Rado sa stalo :). Veru, EV nie je alfa a omega, ale je to fajn pomocka, ked sa Ti chce plakat a chces, aby Ta ludia lutovali :-D.

Urcite to poznas .. stale narazas do top superovych rangeov, ked som bluffcatchujes/bluffujes a ak som nahodou nieco trafi, tak vsetci instafold. Moze sa stat, ze po takej session budes mat profit -5 BI a EV Ti provokacne ukaze, ze adjusted mas dajme tomu -5.5 BI a vlastne si mal este stastie :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Riddlah 01 Apr 2010 22:26

:D:D presne, mam pocit ze mam neskutocnu smolu a pozriem na EV a poviem si lucky my, kolko som mal pravdivo stratit :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 20:14

1 v tejto ruke som spravil blbost a tak som sa rozhodol, ze by som sa uz konecne mal z tych blbosti co robim mal poucit, tak som nad tym zacal velmy rozmyslat

takze super je 31/26/1.3 -64ruk

takze moje pointy

jeho pociatocnu range som odhadol na raise z early position na
22+, ATo+, A9s+, Kj+, Qjs, Jts, T9s,98s proti mojej QJo je to 39% equity, tu neviem ci nieje najlepsi fold preflop ? zbytocne si tym callom komplikujem zivot ?

na flope hrac cbetuje vsetky flopy a tento flop je idealny na cbet, a mam draw, cize proti jeho celej range mam stale 38% euqity cize matematicky by som mal callovat

na turne sa mi vytvaraju nove outy Jktore my davaju trips a Qka ktore mi davaju dve pary ale kazdemu Acku aj postupku, takze predpokladam ze to tam bude second barelovat s TT+,88,AKs,AdQd,AdJd,AdTd,KJs+,AKo,KJo+ voci comu mam stale cca 28%
equity

:wall: na rivery si hovorim ze toto je fold, ale takisto si vravim, ze musim dorovnat dost malo vzhladom k potu, za co sa hanbim aj :D <som ja ale calling station :D dufam ze si ma nl5 pokerportalisti nezacnu davat do vip listov>

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 623367
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $5.43
SB: $5.00
BB: $5.13
UTG: $3.14
MP: $5.43
Hero (CO): $6.24

Pre Flop: ($0.07) Hero is CO with Q :heart: J :spade:
UTG raises to $0.17, 1 fold, Hero calls $0.17, 3 folds

Flop: ($0.41) T :diamond: 8 :diamond: K :spade: (2 players)
UTG bets $0.40, Hero calls $0.40

Turn: ($1.21) J :heart: (2 players)
UTG bets $1.00, Hero calls $1

River: ($3.21) T :heart: (2 players)
UTG bets $1.57, Hero calls $1.57

Final Pot: $6.35
Spoiler:
UTG shows K :heart: A :diamond:
Hero mucks Q :heart: J :spade:
UTG wins $5.93
(Rake: $0.42)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 20:56

Prva rada - moc sa serinkas s equity - treba rozmyslat nad poziciou, implied odds a takymi vecami .. o percentach je to cisto, ked si na riveri.

Preflop - No to je pekne, ze mas taku equity, ale by ma zaujimalo ako sa Ti bude hrat, ked aj nieco hitnes. Mas ruku, ktora je dost dominovana, je offsuit a celkovo je to dost trash. U mna je to 3bet alebo fold. 3bet to moze byt preto, lebo jeho UTG range je siroky a Ty mas removal na dost vela kombinacii, s ktorymi moze pokracovat callom/4betom. Call mi pride s offsuit verziou najhorsia moznost.

Flop - To je zaujimave - ty napises, ze cbetuje taky flop prakticky so 100% rukami, s ktorymi tam dosiel a ze je to matematicky call. Co tak raise? Raise si po ceste stratil a preto si ho uz nemohol spomenut :)? Ak tam ma supervelky cbetovaci range, tak je raise nehorazne ziskovy, lebo tam je nuteny foldnut hromadu svojho range.

Turn - Naco Ti je tu informacia s 28% equity? Treba riesit veci ako:
1) Ked hitnem Q alebo J, tak chcem vobec callovat river?
2) Ked pride A alebo 9, tak mam vobec nejake implied odds?

River - Veru, calling station :).

U mna preflop 3bet a ak misclicknem a callnem nechtiac, tak na flope by som raisoval cbet.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!