takze asi skusim nejake micro na fulltilte asi, a snad aj cosi hitnem a naucim sa netiltit 
takze asi skusim nejake micro na fulltilte asi, a snad aj cosi hitnem a naucim sa netiltit 

skoncil som zle , teda v podstate to bol BE, trochu sa mi to znechutilo zisiel som na nl2 a aj tam sa nedarilo,isto verim si, ze som nespravil az tak vela chyb ale pre istotu postnem par ruk niekedy.
a chystam ich vyuzit na vylet do KE na 3D alicu

Riddlah napísal:neni ev zisk dolezitejsi ako normalny zisk ? myslim ideovo

Riddlah napísal:diki za vysvetlenie,obcas som maval pocit ze ev krivka nezohladnuje vsetko komplexne, ale tak som si povedal ze nic lepsie nieje tak som ju zacal povazovat za Alfu a Omegu, anyways my another mistake
. Veru, EV nie je alfa a omega, ale je to fajn pomocka, ked sa Ti chce plakat a chces, aby Ta ludia lutovali
.
.

:D presne, mam pocit ze mam neskutocnu smolu a pozriem na EV a poviem si lucky my, kolko som mal pravdivo stratit 

na rivery si hovorim ze toto je fold, ale takisto si vravim, ze musim dorovnat dost malo vzhladom k potu, za co sa hanbim aj
<som ja ale calling station
dufam ze si ma nl5 pokerportalisti nezacnu davat do vip listov>
? Ak tam ma supervelky cbetovaci range, tak je raise nehorazne ziskovy, lebo tam je nuteny foldnut hromadu svojho range.
.

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.