Expekt Poker
Re: Expekt nehrat
No jiste a nakonec to ten manik vyhral! Achjo, ten se proste umel narodit... Doufam, ze mu vedle v pokoji dere starou nejaky zavsiveny houmlesak *TIRED*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Expekt nehrat
*THUMBS UP*:-D
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Re: expekt >> ropak-1
Vyjadrenie k Paysafecard v Ceskej republike - zial tato moznost nie je dostupna pre zakaznikov z Ciech z dovodu velmi vysokych poplatkov za spracovanie platieb v mene CZK. Doporucujeme vyuzit pre zakaznikov najvyhodnejsie prevody do lokalnej banky, kde ma Expekt.com ucty v CZK aj v EUR.
- expekt
Re: Re: Re: Re: expekt >> ropak-1
aha,dekuji za info*THUMBS UP*
- ropak-1
- Založený: Júl 2008
Re: Expekt Poker
Ked som sa ju snazil stiahnut tak NOD 4 mi instalacny subor oznacil ako virus, co dodat k danej herni ?
- zenden11
- Založený: Apr 2009
Ahoj, potrebujem súrnu pomoc. Akosi mi nejde stiahnuť pokrového klienta z Expektu. Neplatný súbor tam majú v linku, zdá sa. Tak by som potreboval niekoho, kto by mi to buď dokázal stiahnúť, ak mu to pôjde [možno to nejde len mne], alebo niekoho, kto má inštalačku doma. Že by mi to snáď poslal na email. hufelix@seznam.cz
Díky...
Díky...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
No exe subor ti cez vecinu e-mailov neprejde. Takze to je zbytocne posielat ti to, lebo ti to nedojde. Stadeto mi to z roboty nechce tahat, lebo tam je NOD32, ale doma mam Pandu a vpohode sa stiahnut da a to som sa preklikal cez stranku Pokerportalu>> herne a tak dalej. Ked by som vypol NODko, tak stiahnem nainstalujem a prihlasim sa. Ked uz je v pc, tak sa prihlasis vpohode aj ked bude NODko zapnute.
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Diky, uz som na to nakoniec dosiel. Presne koli nodu to nechcelo ist
-
Hufelix - Príspevky: 332
vlado, expekt ten soft nezmenil AK vs. AT, flop T, nadhera... out pred bodmi....
-
igy94 - Príspevky: 791
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:vlado, expekt ten soft nezmenil AK vs. AT, flop T, nadhera... out pred bodmi....
A to som ti este daroval chipy nech sa dostanes do bodov
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.