Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdow 8my rebuild blog
Preboha preco sa ludia takto strapnuju?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
velmi by som chcel aby mi robil coacha takyto hrac: http://www.pokertableratings.com/stars- ... /tasto1000
http://www.pokerprolabs.com/tasto1000/P****Stars.aspx
http://www.pokerprolabs.com/tasto1000/P****Stars.aspx
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Chýbal si nám tu drahý retardo
Fakt nechceš písať aký limit si hral? Hm, budem hádať, vyhral si 1200bb = 1200usd. Ufff, ťažká matika. Ja viem, nemám pri pokri brať matiku do úvahy, však aj načo, keď si 12BI na AIEV za session = vyhral si tonu flipov, ktoré zase v budúcnosti prehráš, potom sa tiež nezabudni pochváliť
A tých 250usd/h, aspoň, že ťa zmysel pre humor neopúšťa
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
petardo napísal:Caf Wizdo
....
Ako pár vecí nech sú veci na pravej miere....
1, kto ti má veriť ak nedáš nick?
2, obrali a čo??? Ja som multitabler, ak hrá niekto 2 stoly hold NoNshowdowny ma zničia.
3, 250usd/h toľko neplatí za coaching ani yegon a toho coachuje pokerpro + dostal knihu a videá ak sa nemýlim...
4, EV je dôležité lebo v budúcnosti ťa to dobehne!!! (vlastné skúsenosti) a ako napísal TuKE vyhral si flipy a hry kde si bol sakra behind....
Tvoj graf mi je úplne jedno, kým si to nemám ako overiť....
Coaching nepotrebujem (doveď si žiakov keď budem hrať 2-4 stoly a uvidíme ako sú na tom....), som na jednej skype skupine a keď ma sweatovali tak jediné čo mi vyčítali bol preflop raise range, inak po flope sa pýtali ako si vyberám spoty na blufy, atď....
P.S. ideálny target,
edit: P.S.2 trashtalk je moja slabina....už sa na tom pracuje
P.S.3 od omahy mám pauzu, ale keď si chceš dať nejaké HU SnG že ako si dobrý nedbám....ber to ako výzvu....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
aj ja si rad zahram sng HU omaha,aspon sa nieco priucim,lebo 250 za hodinu sa mi zda vela,keby si urobil nejaku akciu,napr. 5 hodin za 1000 tak pouvazujem,avsak bolo by ziaduce hodit sem nejake dlhodobe vysledky,ci si naozaj dobry,ako coach by si s tym nemal mat problem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ak mam plusove vysledky, priemernu winrate a presiel som 2 uNL limity, mozem aj ja robit coacha?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
urcite chod do toho pali, ale to si s tym 1k $ radsej poutieraj okna a taniere.
mna zaujala perla: wizdo sedel nalavo od retardovho ziaka a preto bol velmi lahko exploitovatelny. z coho vyplyva ze retardo vie hrat OOP ako uplny mega king a ostatnych totalne nicit rofl
mna zaujala perla: wizdo sedel nalavo od retardovho ziaka a preto bol velmi lahko exploitovatelny. z coho vyplyva ze retardo vie hrat OOP ako uplny mega king a ostatnych totalne nicit rofl
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:z coho vyplyva ze retardo vie hrat OOP ako uplny mega king a ostatnych totalne nicit rofl
jojo, to me taky hned napadlo
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
palo1973 napísal:aj ja si rad zahram sng HU omaha,aspon sa nieco priucim,lebo 250 za hodinu sa mi zda vela,keby si urobil nejaku akciu,napr. 5 hodin za 1000 tak pouvazujem,avsak bolo by ziaduce hodit sem nejake dlhodobe vysledky,ci si naozaj dobry,ako coach by si s tym nemal mat problem
Ak mas zaujem tak na PSku si dat nejaku HU SNG si dam :-) . Môj Bankroll je teraz slabý takže zvládnem tak 3+0,2 omaha HU SnG. Ak máš záujem napíš sem, alebo na ICQ (myslím že ma máš pridaného) a dohdneme čosi...
Chlpo1989 napísal:Ak mam plusove vysledky, priemernu winrate a presiel som 2 uNL limity, mozem aj ja robit coacha?
Ja som robil coacha a to som čistá fish
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo napísal:Ja som robil coacha a to som čistá fish
to je fakt zavideniahodne a mas sa veru cim chvalit
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.