Otazky a odpovede od marriafa

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Otazky a odpovede od marriafa

Odoslaťod mariaff 26 Apr 2010 19:19

nelzon,
na NL400 som v podstate ani neprehraval , ale necitil som sa tam dobre a bezpecne
zlepsovat sa samozrejme chcem, ale nazor o SC nezmenim a skus mi odcitovat aspon nejaku cast, kde odporucam hrat SC aj ostatnym
netusim, kolko mam odohratych ruk, ale kedze som volakedy minimalne tolko aj hraval (4 stoly), kolko pozeral poker, tak ich asi nebude len tych 1000 ako si zase cucas z prsta
mariaff

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod w4444x 26 Apr 2010 19:31

plne suhlasim s mariafom
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod nelz0n 26 Apr 2010 19:36

marriaf napísal:nelzon,
na NL400 som v podstate ani neprehraval , ale necitil som sa tam dobre a bezpecne
zlepsovat sa samozrejme chcem, ale nazor o SC nezmenim a skus mi odcitovat aspon nejaku cast, kde odporucam hrat SC aj ostatnym
netusim, kolko mam odohratych ruk, ale kedze som volakedy minimalne tolko aj hraval (4 stoly), kolko pozeral poker, tak ich asi nebude len tych 1000 ako si zase cucas z prsta

Vsetci reaguju na to tvoje SC limpovanie UTG ako na uplnu zvratenost, ktoru nemas evidentne podlozenu ziadnymi cislami, kedze nevies ani kolko ruk si zahral, ako si mozes byt isty ze SC dokazes hrat velmi ziskovo ? Tvoj pocit ze obcas vyhras velky pot a inak to odfoldujes? Clovek ma selektivnu pamat, takze je logicke ze si spominas na tie supersweet velke poty kde si flopol monster :)

Dzejkej po tebe chcel statistiku UTG limpov SC, ale ty nic take nemas. Od kazdeho si tu pytal dokazy a ty nevies ani len kolko ruk si zahral, nemas ziadnu databazu svojich ruk, ktora by potvrdila ze na nl25 je nieco take co vravis ziskove.

A k tym tisic rukam - kedze si hral az 4 stoly naraz tak to tvrdenie menim na "zopar tisic ruk"

w4444x napísal:plne suhlasim s mariafom

dalsi expert, co si mysli ako to vie hrat ...
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod WolfiKxx 26 Apr 2010 19:46

mozes mi prezradit pod akym nickom hrajes a kde ? ;)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod michael163 26 Apr 2010 20:04

nenatahuj nas uz tolko a postni prosim ta konecne tie tvoje staty a grafy ked si limpol tie SC pf shorthanded alebo sprav nejake video alebo napis knihu ked si o tom tak tvrdohlavo presvedceny a nestaci ti ani to ze este nikto nezdielal tvoj nazor a to na teba reagovali uz hraci skoro vsetkych limitiov a levelov... vazne ma to zaujima lebo ty vyzadujes od kazdeho argumenty a dokazy ale ty sam si zatial nic neposkytol :P****Stars: :fish:
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod TomMolivan 26 Apr 2010 20:51

Dneska je nejaký divný deň:

Človek pozrie pokrové partie: koniny
Človek pozrie hlavné fórum: koniny
Človek pozrie blogy: koniny

Každopádne, aspoň sa dnes našlo niečo, čo by v zábavnosti predčilo nový diel HSP a to super turbo push/fold MTT, čo som pred chvíľou dohral.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod mariaff 26 Apr 2010 20:52

pozri nelzon,
mohol by som tu vytiahnut manipulativnym sposobom cast statistiky , co by preukazovali moje slova , ale nemam to za potreby

ja neodsudzujem tych , co hraju statisticky ABC poker, ale pochop aj to, ze uspesni mozu byt aj ti, co hraju inak

o durrrovi napr. mnoho ludi tvrdi, ze ma len stastie a a nakoniec to uluckuje, ale prdlajz. Hraca s lepsie vyvinutou intuiciou nenajdes, on takmer dokonale vie vycitit , kedy ho super prehrava. a ABC poker nehra nikdy a ani nebude

pre tych, co nehraju statisticky poker , je databaza naprd, dolezite je len a len plynule zveladovanie bankrollu s co najmensimi vykyvmi

myslim, ze w4444x to myslel ironicky
mariaff

Odoslaťod mariaff 26 Apr 2010 20:54

michael, ktoreho znameho pokroveho hraca uznavas?
mariaff

Odoslaťod TomMolivan 26 Apr 2010 21:08

ja neodsudzujem tych , co hraju statisticky ABC poker, ale pochop aj to, ze uspesni mozu byt aj ti, co hraju inak

Že hráš kreatívne ruky neznamená, že hráš kreatívnu hru - veď podľa vlastných slov hraš rovnakú basic strategy ako tí tight hráči, čo hrajú iba AQ+, TT+ a limpujú nízke páry - akurát s tým rozdielom, že tá druhá je výrazne ziskovejšia (snáď každý hráč prešiel fázou, kedy si takto zbieral svoje prvé bubáčiky pre svoj bankroll).

Lebo čo sa kreativity týka, medzi "ok, týchto 10 rúk vždycky raisnem na toľko a tých 7 limpnem" a medzi "SCs vždy lipnem, dorovnám nízky raise a buď trafím alebo netrafím" naozaj veľký rozdiel nie je. Obidve sú rovnako monotónne.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Riddlah 26 Apr 2010 21:14

@ marriaf

DC seria From The Ground UP

NEVER LIMP OPEN, to viem aj ja co hram NL2 a nie NL400, neexistuje aby bol limp open dobry tah v pokry, tak ako clovek nemoze schudnut ked papa vela kolacov, nemoze byt hrac ktory limpuje sc konektory uspesny, ked raisnes SC z utg stale mozes reprezentovat poket pair , Ax etc. a vziat vela flopov cbetov,

pokial to naozaj myslis seriozne tak by si mal na povedat svoj nick, nech si mozem ta pozriet na pokertableratings, ze s kym mame vlastne tu cest
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!