Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod vlade 29 Apr 2010 18:32

hsslayer napísal:no parada uz som to rozbehal nejako, ma tu niekto aj licenciu na omahu ? podporuje HM omahu hi lo?
diki chlapci :good:

mam, podporuje...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod hsslayer 29 Apr 2010 18:37

jo chcem sa ospravedlnit funguje mi uz aj omaha, som myslel ze mam licenciu len na holdem ale fakci aj hi-lo oomaha taze parada :) len som trosku crazy teraz ked mi ide aj hud tak na stole mam trosku chaos. neviete poradit niejaku stranku na nastavenia ktore su zakladne co mam mat na stole nastavene a tak. a vysvetlenie hodnot ake su primerane na daneho hraca. dakujem asi vela otravujem :))) :lol2:

pridavam screen tak mi to rozhadze, poradte co mam zapnut a co vypnut aby bol prehlad co mi treba a co nei dakujem.

ozaj aj vam tak funguje hud od HM ze statistiky vase ak sadnete na novy stol tak handy vam pocita od 0 aj statistiky podla toho riadi ako myslim hud ale len vas ostatny ked sadne k vam tak jeho staty pokracuju dalsou handov,, len moje stale zacne od 0 ak sadnem na iny stol, asi to tak ma byt, ale v HM zobrazuje sekto tak ako ma, tak to ma fungovat alebo je niekde chyba? dik :poklona:
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (117.55 ) Zobrazená 1660 krát
Naposledy upravil hsslayer dňa 01 Máj 2010 17:07, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
hsslayer

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Zyronko 01 Máj 2010 16:33

Caute , pls chcem sa spytat ci neviete v com je problem kedze mi nechce na stole zobrazovat statistiky , teda HUD pri cash game 6 max na P****Stars..handy mi importuje , v holdemmanageri mi aj graf zobrazuje, statistiky , ale na stole nic..v table manageri mi zobrazi na ktorych stoloch som , ale pise ku kazdemu 0/6 hracov..neviete kde je chyba ?
Zyronko

Založený: Máj 2008

Odoslaťod hsslayer 01 Máj 2010 17:14

Zyronko napísal:Caute , pls chcem sa spytat ci neviete v com je problem kedze mi nechce na stole zobrazovat statistiky , teda HUD pri cash game 6 max na P****Stars..handy mi importuje , v holdemmanageri mi aj graf zobrazuje, statistiky , ale na stole nic..v table manageri mi zobrazi na ktorych stoloch som , ale pise ku kazdemu 0/6 hracov..neviete kde je chyba ?

skus dat v HM v hud options HUD relaunch. malo by to pomoct po prvom odohratom hande by sa ti mali zobrazovat staty.
Obrázok používateľa
hsslayer

Odoslaťod hsslayer 01 Máj 2010 17:18

daju sa v HM v hud options a stats preferences pridat k danym statom napr odohrate ruky ze mi nebude zobrazovat len cisla ale aj predtym pismeno. da sa nieco take nakonfigurovat? ako pomocka aby som nemal tam len cisla.
Obrázok používateľa
hsslayer

Odoslaťod Rocky 01 Máj 2010 17:34

hsslayer napísal:daju sa v HM v hud options a stats preferences pridat k danym statom napr odohrate ruky ze mi nebude zobrazovat len cisla ale aj predtym pismeno. da sa nieco take nakonfigurovat? ako pomocka aby som nemal tam len cisla.

Ano samozrejme ze sa da ,ako si zadavas typ pisma tak pod tym mas policko Abbreviation tam si napises co chces aby sa ti zobrazilo :)
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod hsslayer 01 Máj 2010 17:39

Rocky napísal:
hsslayer napísal:daju sa v HM v hud options a stats preferences pridat k danym statom napr odohrate ruky ze mi nebude zobrazovat len cisla ale aj predtym pismeno. da sa nieco take nakonfigurovat? ako pomocka aby som nemal tam len cisla.

Ano samozrejme ze sa da ,ako si zadavas typ pisma tak pod tym mas policko Abbreviation tam si napises co chces aby sa ti zobrazilo :)

dakujem, uz som to nasiel som pozeral aj videa na youtube hehe :)) ako nato
http://www.youtube.com/watch?v=dZ2FLNIu3xY
Obrázok používateľa
hsslayer

Odoslaťod lovejoy1 11 Máj 2010 11:55

caute potrebujem pomoct s HM na ultimatebete. uz ho mam asi 3 mesiace a teraz som nainstaloval novu verziu 1.11 a zrazu sa mi nezobrazuju nove statistiky (ani moje) na stoloch, su tam zobrazene iba stare statistiky od ludi na ktorych mam historiu. autoimport mam nastavene spravne, table manager vidi stol na ktorom hram a ukazuje co ma, ale na stole nic. Prosim poradte. Dakujem
lovejoy1

Založený: Jan 2010

Odoslaťod Ote11 11 Máj 2010 23:34

Caute, za rozumnú cenu by som predal Holdem Manager Pro Version, normálne stojí $89.99 . Dostal som 2 licencie ale využívam iba jednu. Ak by mal niekto záujem tak napíšte na ICQ - 449196627 alebo tu alebo PM. Dík
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod w3nd3tta 12 Máj 2010 19:57

nevedel by mi dakto pomoct s nastavenim holdem managera? som z toho dost mimo neviem sa ani do nho poriadne dostat a potrebujem pomoc dakoho skusenejsieho...hram poker uz 2.rok a je na case skusit nejaky pomocny soft...pls ak by sa dakto nasiel pisnite mi PM
w3nd3tta

Založený: Mar 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!