hsslayer napísal:no parada uz som to rozbehal nejako, ma tu niekto aj licenciu na omahu ? podporuje HM omahu hi lo?
diki chlapci
mam, podporuje...
hsslayer napísal:no parada uz som to rozbehal nejako, ma tu niekto aj licenciu na omahu ? podporuje HM omahu hi lo?
diki chlapci
Zyronko napísal:Caute , pls chcem sa spytat ci neviete v com je problem kedze mi nechce na stole zobrazovat statistiky , teda HUD pri cash game 6 max na P****Stars..handy mi importuje , v holdemmanageri mi aj graf zobrazuje, statistiky , ale na stole nic..v table manageri mi zobrazi na ktorych stoloch som , ale pise ku kazdemu 0/6 hracov..neviete kde je chyba ?
hsslayer napísal:daju sa v HM v hud options a stats preferences pridat k danym statom napr odohrate ruky ze mi nebude zobrazovat len cisla ale aj predtym pismeno. da sa nieco take nakonfigurovat? ako pomocka aby som nemal tam len cisla.
Rocky napísal:hsslayer napísal:daju sa v HM v hud options a stats preferences pridat k danym statom napr odohrate ruky ze mi nebude zobrazovat len cisla ale aj predtym pismeno. da sa nieco take nakonfigurovat? ako pomocka aby som nemal tam len cisla.
Ano samozrejme ze sa da ,ako si zadavas typ pisma tak pod tym mas policko Abbreviation tam si napises co chces aby sa ti zobrazilo
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.