Phat Phuck challenge 2010 [Ukonceny]
Re: Phat Phuck challenge 2010
zdravim, rozhodol som sa civcit, lebo to so mnou ide dole vodou. neznasam vsak behanie. myslite, ze by sa dal nahradit turistikou? kopcov po okoli mam dost a kdeze som sa rozhodol toto leto nikde nemakat a radsej sa venovat pokru, sportu a dobiehaniu skoly(programovanie), tak casu mam tiez dost a vybehnut niekde kazdy 2-3den mi vobec nebude prekazat.
- Accident
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Accident napísal:zdravim, rozhodol som sa civcit, lebo to so mnou ide dole vodou. neznasam vsak behanie. myslite, ze by sa dal nahradit turistikou? kopcov po okoli mam dost a kdeze som sa rozhodol toto leto nikde nemakat a radsej sa venovat pokru, sportu a dobiehaniu skoly(programovanie), tak casu mam tiez dost a vybehnut niekde kazdy 2-3den mi vobec nebude prekazat.
Urcite ano, ked tak pozeram na tie grafy/spalene kalorie z behania a chodenia uz len v tejto teme => blogy-f94/phat-phuck-blog-t3725.html, tak z toho mam taky pocit ze to je v podstate to iste ci behas alebo chodis. Mna zas nebavi turistika a bavi behanie
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:..... a bavi behanie
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Accident napísal:zdravim, rozhodol som sa civcit, lebo to so mnou ide dole vodou. neznasam vsak behanie. myslite, ze by sa dal nahradit turistikou? kopcov po okoli mam dost a kdeze som sa rozhodol toto leto nikde nemakat a radsej sa venovat pokru, sportu a dobiehaniu skoly(programovanie), tak casu mam tiez dost a vybehnut niekde kazdy 2-3den mi vobec nebude prekazat.
neviem aky je tvoj ciel ale ak ide o schudnutie tak turistika je na chudnutie ovela lepsia nez behanie.
- na spalovanie tuku potrebujes vela kysliku - ked behas a si zadychany telo sa ti snazi naznacit ze mas kysliku malo - to sa ti pri turistke asi casto nestane
- telo zacina vo zvysenej miere spotrebovavat tuk po cca 40 minutach aerobnej cinnosti - turistika vacsinou trva dlhsie, behanie kratsie
- chodenie tak nezatazuje klby
- no a chodenie nie je pre nenavyknuteho cloveka take "neprijemne" alebo "tazke" ako behanie
chodenie ma ale jede zasadny problem, na to aby si chodzou spalil tolko kalorii ako spotrebujes 40 minutovym behom musich chodit cca 3 hodiny cize to zaberie strasne vela casu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
1) turistika
2) cvicenie vhodnych a pre Teba zaujimavych programov
3) intervaly (napr. behat intervaly = velmi rychlo to mas za sebou )
4) ...
Dolezite je najst si cinnost, ktora Ta bavi a nebudes sa nutit ju vykonavat a teda ju pravdepodobne zvladnes vykonavat dlho. Chodit aj 30 minut denne kazdy den s usmevom na tvari je podstatne lepsie ako sa premahat sa hodinu behat, lebo to Ta pravdepodobne velmi skoro prejde.
Nezabudni vsak na stravovanie - vhodne rozdelenie makonutrientov a mnozstvo kalorii je velmi dolezite a ucinne .
2) cvicenie vhodnych a pre Teba zaujimavych programov
3) intervaly (napr. behat intervaly = velmi rychlo to mas za sebou )
4) ...
Dolezite je najst si cinnost, ktora Ta bavi a nebudes sa nutit ju vykonavat a teda ju pravdepodobne zvladnes vykonavat dlho. Chodit aj 30 minut denne kazdy den s usmevom na tvari je podstatne lepsie ako sa premahat sa hodinu behat, lebo to Ta pravdepodobne velmi skoro prejde.
Nezabudni vsak na stravovanie - vhodne rozdelenie makonutrientov a mnozstvo kalorii je velmi dolezite a ucinne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
diky za rychle odpovede. moj ciel je momentalne schudnut nejakych 10-15kg+ zosilit svaly na nohach, lebo som pred rokom podstupil artroskopiu kolena a vtedy som cvicenie dost zanedbal, tak to potrebujem napravit.
a ako som uz pisal, cas je pre mna irelevantny a ak to je jedina nevyhoda, tak idem do toho.
a ako som uz pisal, cas je pre mna irelevantny a ak to je jedina nevyhoda, tak idem do toho.
- Accident
Accident napísal:diky za rychle odpovede. moj ciel je momentalne schudnut nejakych 10-15kg+ zosilit svaly na nohach, lebo som pred rokom podstupil artroskopiu kolena a vtedy som cvicenie dost zanedbal, tak to potrebujem napravit.
odkial si? ak si niekde v okoli BA tak by som sa na nejaku dlhsiu turu sem tam pridal
-
som z okolia MT
- Accident
yegon ak chces partaka na turistiku tak ta mozem niekedy ohlasit ked uz bude konecne normalnejsie pocasie.....minuly rok som nabehal celkom slusny pocet km po okoli BA (vacsinou na takych kratsich cca 3 - 4 hodinovych turach) a urcite v tom chcem pokracovat. planujem tento rok aj zopar celodennych tur - len tak skusit ze co to spravi dat cca 35km+
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:yegon ak chces partaka na turistiku tak ta mozem niekedy ohlasit ked uz bude konecne normalnejsie pocasie.....minuly rok som nabehal celkom slusny pocet km po okoli BA (vacsinou na takych kratsich cca 3 - 4 hodinovych turach) a urcite v tom chcem pokracovat. planujem tento rok aj zopar celodennych tur - len tak skusit ze co to spravi dat cca 35km+
35+ za den? skusal som 50km za 9 hodin - je to fajn akurat som sa potom tyzden nepostavil
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.