Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod DevilMayCry 12 Apr 2010 21:14

palo1973 napísal:Na ceste spat sa mi stala dost neprijemna vec-chytil som mikrospanok v aute na dialnici pri rychlosti asi 150 km/h,a 2 autach na celej dialnici,ked som sa prebral bol som doslova centimetre od jedneho z nich.
Viete si predstavit ako by to asi dopadlo...:

zazil som nieco podobne. S kamosom ktory oslavoval dva dni vkuse narodky sme si to padili po dialnici z BA domov. V aute dost ticho a zrazu sa podozrivo z boku priblizujeme kamionu ktory sme predbiehali. Najprv rozmyslam ze co za manver to ako ma byt potom kukam na kamosa a on zatvorene oci !!!! Zvysil som hlas chalan sa prebral napravil riadenie a odvtedy sa kludne v aute rozpravame o kazdej koko**** len aby nebolo ticho. Palo ak si isiel sam o to tazsie muselo byt zostat hore. Velky pozor na taketo situcie. Chvalabohu ze sa ti nic nestalo... :gl:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 20 Apr 2010 17:46

Dnes sa mi stala celkom prijemna vec.
Otvoril som si poobede par DoN-ov a k tomu obligatny 10 $ rebuy a 20 $ freezout.
V oboch som skoncil prvy :good: ,spolu za 2k $,malickost,ale potesi.

Dakujem morfeuskovi za fandenie a odhovaranie ma od light callov a ochranu pred tiltom(ked som na oboch stoloch prehral naraz velke poty-AQ vs AJ,jack na river a KK vs AQ kde dostal super runner runner strasse).

Nic im vsak nepomohlo lebo som to hral ako vzdy dobre :D ,obcas zamiesal par moves,vyhral vacsinu flipov a bolo vymalovane.
Zaujimavostou druheho turnaja bolo,ze som na FT dostal asi 6x pocket 9 a len raz som s nimi prehral. :crazy:

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
morfeusko
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 20 Apr 2010 17:56

Wow nice :good:

To asi nehra nejak extra vela ludi ked spolu za 2k nie? A co to je vlastne za herna?

A hlavne, ako sa dokelu da vyhrat 2 turnaje naraz? :shock:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 20 Apr 2010 18:07

-ipoker siet,v tom freezoute bolo 117 hracov,bol 2.5 gar a v rebuy bolo 183,bolo tam 4.5k garantovanych,ale prize pool bol 5150

-mne sa take turnaje celkom pacia,nie je to turbo,cize aj na FT sa da hrat poker a nehras to 12 hodin ako by to bolo na najvacsich herniach,trvali 5 resp. 4 hodiny.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 22 Máj 2010 08:33

Vcera som si bol zahrat live turnaj v Badene,bol to velky turnaj ktory sa hral sucasne vo vsetkych kasinach Austria a najlepsich 10 % postupovalo do finale v Linzi.Predpokladany prize pool bol 150.000 euro,co pri buyine 100 e nebolo najhorsie.

Prvy stol som mal pomerne lahky,drzal som sa stale 2-3k nad pociatocnym stackom 10k.
Potom prisla zaujimava hra:dama ktora to hrala prvykrat v zivote a callovala skoro vsetko a neraisoval ani nebetovala nikdy,teda za 2 hodiny ani raz.
Raisol som s late 68,dvaja call,flop 68x rainbow,ja cbet,dama call.
Turn blank a dama sa usmieva a betuje :wtf: ,moze tu mat hocico,kludne aj esa,kingy ci iny overpar,takze ja call.
River 8,dama zasa bet,ja zahram trochu divadlo a posielam to tam vsetko,ona call so 66,so sick.

Potom nas stol rozpustili a prisla rozhodujuca hra.
Pri blindoch 300/600 raisujem standartne na 1500 z hijacku s AKo,dostavam call od buttonu a od blindu.
Flop je AJK rainbow,ja cbet,pan na butone,ktoreho dobre poznam ide all in asi za 20k,ja mam o nieco menej ako on a samozrejme dorovnavam.
Hrdo hlasi dva pary a uz viem ze som zrejme popredu,ukazuje AJs.
Turn mu prinasa flush draw a river,vsak to poznate....som out a mierim ku cashke.

Chystam sa len omrknut stoly,nemam v plane hrat,lebo mame rake race a mal by som hrat dost online a okrem toho som si nebral ani peniaze,mam len 200 euro.
Jeden stol vsak bol prilis lakovo soft a ja prilis nasraty,tak si tych 200 menim.
Som na late pozicii a dostavam 46,predomnou raise na 24 a asi piati call.
Kedze som musel dat do potu 4 euro uz tak som komitnuty(do pokrovych vyrokov?) a doplacam :D .
Flopol som strasse a dostali sme sa do 3way all inu so setom a dvomi parmi,moja ruka drzi a razom mam cca 700 euro stack.

Kedze som este stale hot v nasledujucej ruke odblafujem skoro polku noveho stacku :bad: .

Potom som sa par mensimi hrami dostal na 500 euro a plus minus som sa tak drzal.
A prisla rozhodujuca hra vecera:overlimpol som do family potu As5s,na flop prislo JK3 vsetko spades a ja mam nuts flush.
Any two hrac betuje 30 e,pomerne solidny hrac za nim raise na 130,ja sa ako vravi tuke trochu krutim a callnem to,nechcem stratit toho loose hraca a prezradit silu mojej ruky,okrem toho mam na oboch poziciu,lose hrac call,musi voci potu.
Turn blankuje,lose hrac check,reraisor bet 200,ja sa zasa pokrutim a hlasim all in,atc fold,on insta call,avsak nie moc nadseny.
River prichadza velmi ugly,dalsi king a mne mrzne usmev na tvari,bije ma uz vacsina z jeho rangu,sety a hlavne oblubena kombinacia JK....

Nastastie ukazuje 2s4s a ja beriem velky pot. :good:

Potom odisli naraz traja kvalifikanti z win2day a stol sa rozpadol,a ja som zakoncil den v solidnom pluse.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod w4444x 22 Máj 2010 19:31

kokos ja som live za poslednych 10 dni odohranych flopol aspon virtualne nuts (2pary+) asi raz :D jak to ty robis ze kazdu session flopnes v 8 way potoch nuts lol
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod palo1973 22 Máj 2010 20:47

w4444x napísal:kokos ja som live za poslednych 10 dni odohranych flopol aspon virtualne nuts (2pary+) asi raz :D jak to ty robis ze kazdu session flopnes v 8 way potoch nuts lol

VPIP 90+ ;)

EDIT:na vedlajsom stole bol v cashi 5k pot,set vs set a v turnaji v late bol 3 way all in,dvaja borci flopli farbu a treti typek dostal runner runner poker-rigged
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod elesgal 22 Máj 2010 22:32

online sa stavaju tiez haluze, asi tyzden dozadu som flopol postupku proti trom!!!! setom a vydrzala :D
elesgal

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 22 Máj 2010 22:52

elesgal napísal:online sa stavaju tiez haluze, asi tyzden dozadu som flopol postupku proti trom!!!! setom a vydrzala :D

tak ked mas 67 na 345 tak je lepsie ak superi maju 33 44 a 55 ako ked ma set len jeden a dalsi nejaku fdraw ci?:)..nakolko si mierne beru outs;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod TuKE 23 Máj 2010 11:56

Mierne hej? :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!