Vcera som si bol zahrat live turnaj v Badene,bol to velky turnaj ktory sa hral sucasne vo vsetkych kasinach Austria a najlepsich 10 % postupovalo do finale v Linzi.Predpokladany prize pool bol 150.000 euro,co pri buyine 100 e nebolo najhorsie.
Prvy stol som mal pomerne lahky,drzal som sa stale 2-3k nad pociatocnym stackom 10k.
Potom prisla zaujimava hra:dama ktora to hrala prvykrat v zivote a callovala skoro vsetko a neraisoval ani nebetovala nikdy,teda za 2 hodiny ani raz.
Raisol som s late 68,dvaja call,flop 68x rainbow,ja cbet,dama call.
Turn blank a dama sa usmieva a betuje
,moze tu mat hocico,kludne aj esa,kingy ci iny overpar,takze ja call.
River 8,dama zasa bet,ja zahram trochu divadlo a posielam to tam vsetko,ona call so 66,so sick.
Potom nas stol rozpustili a prisla rozhodujuca hra.
Pri blindoch 300/600 raisujem standartne na 1500 z hijacku s AKo,dostavam call od buttonu a od blindu.
Flop je AJK rainbow,ja cbet,pan na butone,ktoreho dobre poznam ide all in asi za 20k,ja mam o nieco menej ako on a samozrejme dorovnavam.
Hrdo hlasi dva pary a uz viem ze som zrejme popredu,ukazuje AJs.
Turn mu prinasa flush draw a river,vsak to poznate....som out a mierim ku cashke.
Chystam sa len omrknut stoly,nemam v plane hrat,lebo mame rake race a mal by som hrat dost online a okrem toho som si nebral ani peniaze,mam len 200 euro.
Jeden stol vsak bol prilis lakovo soft a ja prilis nasraty,tak si tych 200 menim.
Som na late pozicii a dostavam 46,predomnou raise na 24 a asi piati call.
Kedze som musel dat do potu 4 euro uz tak som komitnuty(do pokrovych vyrokov?) a doplacam
.
Flopol som strasse a dostali sme sa do 3way all inu so setom a dvomi parmi,moja ruka drzi a razom mam cca 700 euro stack.
Kedze som este stale hot v nasledujucej ruke odblafujem skoro polku noveho stacku
.
Potom som sa par mensimi hrami dostal na 500 euro a plus minus som sa tak drzal.
A prisla rozhodujuca hra vecera:overlimpol som do family potu As5s,na flop prislo JK3 vsetko spades a ja mam nuts flush.
Any two hrac betuje 30 e,pomerne solidny hrac za nim raise na 130,ja sa ako vravi tuke trochu krutim a callnem to,nechcem stratit toho loose hraca a prezradit silu mojej ruky,okrem toho mam na oboch poziciu,lose hrac call,musi voci potu.
Turn blankuje,lose hrac check,reraisor bet 200,ja sa zasa pokrutim a hlasim all in,atc fold,on insta call,avsak nie moc nadseny.
River prichadza velmi ugly,dalsi king a mne mrzne usmev na tvari,bije ma uz vacsina z jeho rangu,sety a hlavne oblubena kombinacia JK....
Nastastie ukazuje 2s4s a ja beriem velky pot.
Potom odisli naraz traja kvalifikanti z win2day a stol sa rozpadol,a ja som zakoncil den v solidnom pluse.