Diky za posty potreboval som uz pocut aj nejaky iny nazor ako len ten svoj
..a asi na tom nieco bude co hovorite..skusim zredukovat stoly alebo aj zidem na nl5 aspon docasne..pravdepodobne to bude z casti downswing ale je pravda, ze na nl10 je to uz moc..len som tomu najskor nemohol uverit, ze by som to fakt nebeatoval ked tych 350k ruk to slo fakt dobre a myslel som, ze mam tieto nano stakes uz v malicku..(nl 5 som preletel fakt brutalne..za april 75k hands winrate 8-9/BB 100 bol som jeden z naj grinderov na nl5 za april podla pokertableratings, to sa nechcem chvalit len konstatujem aky rozdiel oproti tomuto a ofc to bol aj upswing, potom tiez super prechod na nl 10 ziadny problem ako vidno na grafe) cize preto som trosku zaskoceny ale asi nebude ta cesta k milionom az taka lahka ako som si myslel
Davam sem celkovy graf cca od februara co mam HM ide to zaradom 160k nl2, 80k nl5 a 110k nl10, dal som tam aj SD proste taktika je taka minimum blufovat, len Cbety, tahat value z ryb, proste primitivny poker, ktory zatial fungoval preto NON SD je taka a pochybujem, ze niekto z mikro fullring grinderov to ma inac..a non sd krivka ide standardne dole aj poslednych 50k ruk cize tam nevidim nejaku zmenu..jedine SD ale to je zase aj vdaka vela coolerom, WTSD sa nezmenil dokonca sa mozno este znizil poslednych 50k ruk o nejake percento a myslim, ze zahadzujem co sa da..kludne som mohol este nejakych par buyinov prehrat
samozrejme pozeram handhistories a urcite sa najdu nejake chybycky ale tak neda sa hrat vzdy dokonale ale nic radikalne som nenasiel oproti mojej hre predtym..len proste ako keby som dostaval malo ruk kde viem, ze som lepsi a mozem tahat value resp. ked aj nieco hitnem zacnu skladat aj ti co maju fold to Cbet 20-30
a naopak ked nefolduju tak su casto lepsi..ale aby som to zhrnul, tak niekde chyba asi predsa len bude a najlepsie ako vravite je asi zredukovat ten pocet stolov, studovat, disciplina a prezerat HH
a este raz dik za posty..budem sa snazit, GL aj Vam