od grulo 12 Jún 2010 14:49
Volim SDKU.
Povodne som bol rozhodnuty volit KDH hlavne koli ich radikalnemu postoju voci HZDS a myslim, ze by boli dobry protipol voci nejakej az prilis liberalnej strane.
Ludia z KDH ktori mi vadia: Durkovsky (primator BA), Fronc (byvaly minister skolstva), Hrusovsky (byvaly predseda)
Ludia z KDH ktorych podporujem: Figel (byvaly eurokomisar, sucastny predseda), Lipsic (podpredseda)
Napokon som sa vsak rozhodol pre SDKU aj vdaka tomu, ze KDH ma alebo moze mat v buducnosti k niektorym veciam radikalny a tym padom pre mna zly postoj, ako hazard (poker), interupcie, vatikanska zmluva, aj ked si myslim, ze v koalicii z inymi stranami ako SAS ktomu jednoducho nedojde, lebo nebudu mat dostatocnu podporu.
Ludia z SDKU ktori mi vadia: Palacka (3ti mobilny operator), Kubovic (byvaly starosta ruzinova - cisty mafian)
Ludia z SDKU ktorych podporujem: Radicova (sucastna predsedkyna), Miklos (ma velky podiel na skvelej danovej reforme aj ked viem aj o negativach, ale pozitiva to vyvazuju)
SAS nevolim jednoducho preto, lebo mam obavu ze to dopadne ako so stranou ANO.
A ja veru Jirka Malcharka (automobilovy pretekar) za min. hospodarstva nechcem, dnes uz o nom nie je chyru ani slychu, ale to ze zahojil 3 generacie az do konca zivota je uz vedlajsie, prinos nulovy.
SNS a HZDS povazujem za najvatsie zlo pre kazdeho jedneho z nas. Myslim, ze to netreba nejak specialne vysvetlovat.